- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
canım sakın ölmeyi düşünme, annenle babanın ayıbı seni ilgilendirmez ki ne kadar terbiyesizlermiş hemde çocukları varken bence sen onlarla arayı aç
bi kaç gün beraber yatın canım ne olacak aa sende tabiiiki beraber uymak isteyecek annesi sonuçtaOf kızlar ya bıktım artık gercekten napıcağımı bilmiyorum. Kocişimle 2 hafta önce evlendik tam kavustuk derken kaynana belası cıktı basıma. Oğluna okadar duskunki ne yapsam bilmiyorum. Bakın size gecen yasadıgımız olayı anlatayım.
Balayından geldik her sey cok güzeldi eşim dediki ben annemi cok özledim 1haftadır gormuyorum cagıralım bugun bizde kalsın. Kabul ettim kayınvalidem geldi oturduk neyse gece yatma saati geldi bende yatagını acıyordum kadının ne yapıyorsun sen dedi yatagınızı seriyorum annecim dememle eşim arkamdan basbas bagırmaya basladı sen annemi kanepedemi yatıracaksın 3ümüz yatarız koca yataga sıgamıyomusun dedi.
Kocamı cok sevdiğim için kabul ettim eşim ortada kaynanayla ben 2 yanında yatıyoruz simdi. Eşim annesine düşkünmü sizce benmi abartıyorum kızlar?
yok canım bence sen abartıyosun normalde olması gereken o.. o onun annesi nede olsaOf kızlar ya bıktım artık gercekten napıcağımı bilmiyorum. Kocişimle 2 hafta önce evlendik tam kavustuk derken kaynana belası cıktı basıma. Oğluna okadar duskunki ne yapsam bilmiyorum. Bakın size gecen yasadıgımız olayı anlatayım.
Balayından geldik her sey cok güzeldi eşim dediki ben annemi cok özledim 1haftadır gormuyorum cagıralım bugun bizde kalsın. Kabul ettim kayınvalidem geldi oturduk neyse gece yatma saati geldi bende yatagını acıyordum kadının ne yapıyorsun sen dedi yatagınızı seriyorum annecim dememle eşim arkamdan basbas bagırmaya basladı sen annemi kanepedemi yatıracaksın 3ümüz yatarız koca yataga sıgamıyomusun dedi.
Kocamı cok sevdiğim için kabul ettim eşim ortada kaynanayla ben 2 yanında yatıyoruz simdi. Eşim annesine düşkünmü sizce benmi abartıyorum kızlar?
canım bence bu durumda kesinlikle kendini öldürmelisinArkadaslar cok kötü durumdayım, konu dogru yerde mi bilemiyorum.
Nasil baslasam..
Babam ben daha kucukken annemle iliskiye baslamis, bu iliskiden bi de abim dogmus, abim dogdugunda ben 5 yasindaymisim, etkilenirim diye bana soylememisler ve abimi bana komsunun torunu diye tanitmislar, gecen gece telefonuma mesaj geldi,
"babanla annen senden bir sey gizliyor. Aslinda senin abin abin degil, senden 5 yas küçük kardesin".
Yaziyordu. Kahroldum. Daha abimin olup olmadigini bile bilemezken kendimden 5 yas kucuk bir kardesim oldugunu ogrendim.
Peki o kimdi? Nerdeydi?
Saskinliklar icerisindeyim.
Annemle babamin iliskisi de midemi bulandiriyor, arkadaslarimin yüzüne bakamiyorum.
bu psikolojik bunalimdan dolayi 1 tane bile arkadasim yok.
Ozel universitede okudum. Ordaki cocuklar beni hor gorduler. ..
Kızlar, benim kan grubum 0rh negatif. Annemin arh negatif babaminsa brh pozitif.
Sizce ben uvey miyim? Ve neden göz rengim onlarinkine benzemiyor?
Nefes alamiyorum.
Kendimi öldürmek istiyorum ama hayati cok seviyorum.
Bana yardim edin...
canım benim ya işin ne kadar zor anlıyorum seni bunları düşünmemeye çalış eğer aklında soru işreti varsa dna tetsi yaptır istersen. hangi insanlığa sığar bu yaptıkları! senden nasıl gizlerler. ama sen sakın utanma dimdik dur bütün sorunların karşısında kk olarak arkandayız!
yok canım bence sen abartıyosun normalde olması gereken o.. o onun annesi nede olsa
canım bence bu durumda kesinlikle kendini öldürmelisinçok utanç verici bi durum ne yapmış o anneyle baba ya tüü
ne demek biz bunun için varız şekerim aa aşk olsun. ne demek baban anlattı hımm erdemli bi davranış ama sen yinede tavrını koy tabii. gelişmelerden de bizi haberdar et mutlakasizi cok seviyorum iyiki varsiniz. Babam simdi aradi her seyi anlatti. abim dediğim kardesimi megerse taniyormusum.
Arkadaslar cok kötü durumdayım, konu dogru yerde mi bilemiyorum.
Nasil baslasam..
Babam ben daha kucukken annemle iliskiye baslamis, bu iliskiden bi de abim dogmus, abim dogdugunda ben 5 yasindaymisim, etkilenirim diye bana soylememisler ve abimi bana komsunun torunu diye tanitmislar, gecen gece telefonuma mesaj geldi,
"babanla annen senden bir sey gizliyor. Aslinda senin abin abin degil, senden 5 yas küçük kardesin".
Yaziyordu. Kahroldum. Daha abimin olup olmadigini bile bilemezken kendimden 5 yas kucuk bir kardesim oldugunu ogrendim.
Peki o kimdi? Nerdeydi?
Saskinliklar icerisindeyim.
Annemle babamin iliskisi de midemi bulandiriyor, arkadaslarimin yüzüne bakamiyorum.
bu psikolojik bunalimdan dolayi 1 tane bile arkadasim yok.
Ozel universitede okudum. Ordaki cocuklar beni hor gorduler. ..
Kızlar, benim kan grubum 0rh negatif. Annemin arh negatif babaminsa brh pozitif.
Sizce ben uvey miyim? Ve neden göz rengim onlarinkine benzemiyor?
Nefes alamiyorum.
Kendimi öldürmek istiyorum ama hayati cok seviyorum.
Bana yardim edin...
hayır canım ama alttan almalısın, eşin henüz evliliğe adapte olamamış gibi bir süre sonra sadece seninle uyuyacaktır.
bi kaç gün beraber yatın canım ne olacak aa sende tabiiiki beraber uymak isteyecek annesi sonuçta
yok canım bence sen abartıyosun normalde olması gereken o.. o onun annesi nede olsa
canım bence bu durumda kesinlikle kendini öldürmelisinçok utanç verici bi durum ne yapmış o anneyle baba ya tüü
ne demek biz bunun için varız şekerim aa aşk olsun. ne demek baban anlattı hımm erdemli bi davranış ama sen yinede tavrını koy tabii. gelişmelerden de bizi haberdar et mutlaka
Nasıl yani? Sen doğduktan sonra utanmadan ilişkimi yasamıslar ya inanamıyorum bu nasıl anne babaNeyseki sana haber veren kişi gibi insanlar varda gercek yuzlerini gormussun birde utanmadan sana kardes yapmıslar sen nelerine yetmemişsin acabaaa?
canım kan grubu öyle olabiliyor senin büyük büyük büyük kaynından gelmiştir o genler. bu senin üvey oldugun anlamına gelmez aklından bu düşünceleri cıkart lütfen
Tamam benden de geliyo bi tane
Sevgilimle iki yildir cikiyoruz gectigimiz yaz haziranda nisanlandik. Surekli biz onlara gideriz onlar bize gelir. Ailesinden biraz bunaldigimi farkettim. Annesi cok ustume dusuyor surekli ariyo tuvalete gitsem haberi var anlayacaginiz. Ama yaklasik bir aydir gitmiyorum onlara, gercekten cok bunaldim ailesini aramak da gelmiyo icimden. Ve bunu dillendirmeye basladilar annesi surekli benimkine soruyomus ne oldu niye hic arayip sormuyo niye boyle yapiyo cocuk gibi agliyomus bir de. Biz de bu yuzden kavgalar etmeye basladik sıkınti stres. Hic boyle biri degildi kavga aninda bana kufrettigi bile oldu. Sogumaya basladim sanki ondan. Nisanlandigimiza pisman oluyorum gibi.Biz surekli gelip giderken abisiyle samimi olduk cok iyi bi insan tam benim kafa dengim sohbetimiz cok iyi. Ve bu durum kafami cok karistirdi. Bi yandan nisanlimla kavgalarimiz suruyo bi yandan abisiyle cok samimi olduk. Duygularim cok karisik inanin ki sanki abisi bana farkli bakiyo sanki benden hoslaniyo ve boyle dusunmek benim hosuma gidiyo. Biliyorum bu cok yanlis bizim bi olurumuz yok ama ne bileyim paylasmak istedim sizinle. Sanki nisanlimla evlenirsem cok mutsuz olucakmisim gibi. Ben nisanlimla konusurken hic bu kadar heyecan mutluluk duymamistim. Beni cok seviyo bi dedigimi iki etmez cok uatume duser ben ne zaman ayrilalim dediysem hic birakmadi beni bu gunlere geldik. Ama evlenirsek onu uzmekten korkuyorum napcam ben
Kurgunun krali oldu sanki
aman ya! şoka girdim. nasıl uyduruyorlar bunları
cnm bnm yha............Haber vericem hic merak etmeyin cook iyisiniz cook
Evet. Ben dogduktan sonra ayip seyler yapmislar. Hadi yaptiniz neden korunmayi bilmiyorsunuz?
Bi dna testi yaptiracagim.
isabet olur canım yani anlayışlı olmak lazım biraz dimi..Haklısınız kızlar nekdar fesat düşünmüşüm bunun anneye düşkünlükle ne alakası var. En iyisi ben bir süre kanepede yatayımda hasret gidersinler saolun
harikayız :)) kendi adıma teşekkürler amacımız eğlenmek :)Kızlar harikasınız karnıma ağrılar girdi okurken :)
Hayir cok normal sen abartmissin birazOf kızlar ya bıktım artık gercekten napıcağımı bilmiyorum. Kocişimle 2 hafta önce evlendik tam kavustuk derken kaynana belası cıktı basıma. Oğluna okadar duskunki ne yapsam bilmiyorum. Bakın size gecen yasadıgımız olayı anlatayım.
çok eğlenceli stres attım resmenKızlar harikasınız karnıma ağrılar girdi okurken :)
ah canım benim çapkınlık her erkekte olabilecek bişey sırf bu yüzden yargılam onu korkarımkı kayınvaliden haklı erkek yani tabiiki yapacak. beraber yaşama konusunda tavrını koy ama sevmem bende öyle şeyi. gerçi aslında bi yandan güzel olur kalabalık aile. iyi tarafından bakmak lazım. bilemedim ki ben bile kararsız kaldım senin işin ne zordur kim bilir tatlım benim..Ya kızlar benim bir derdim var ama doğru yere mi açtım bilmiyorum. Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin.Şimdi ben bir süredir bir çocukla beraberim hatta e1 ay sonra evleneceğiz.
Sevgilimin anne ve babası boşanmış, öz annesi 3 defa evlenmiş, babası ise 2 defa. Yani toplamda 3 tane kayınpederim, 2 tane kayınvalidem, 6 görümcem, 8 kayınbiraderim var.
Şimdi esas sorun şu ki, bunlar erkek arkadaşımı devamlı bana karşı dolduruyorlar. Ben evlendiğimde kayınvalidelerle oturmak istemiyorum bu yüzden devamlı bana karşı çirkin davranışlarla hakaretlerle karşılaşıyorum. Allahtan şu an sevgilimle beraber yaşıyoruz ve oturduğumuz semtler biraz uzak ama yinede arada cümbür cemaat evimize baskına geliyorlar. Geçenlerdede buzdolabında muskaya benzeyen bir şeyler buldum, kesin kayınvalidelerim ile görümcelerim birlik oldu sırf ayrılalım diye bir şeyler yapıyorlar.
Sevgilim aslında çok iyi ve düzgün bi adam ama biraz kumar ve çapkınlık sorunu var. Kayınvalidem erkek bu yapar, sen karışamazsın diye söyleyip duruyor hatta geçen gün erkek arkadaşımın telefonunda bazı mesajlar yakaladım hesabını soracakken kayınvalidelerim üzerime yürüdü. Ne yapacağımı bilmiyorum, tek bildiğim ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.
Şu buzdolabında bulduğum şeyin fotoğrafını koysam anlar mısınız acaba?Lütfen bana akıl verin.
kaynananla yaşarsan işten gelince sıcak yemek bulursun birde böyle düşün canım.belli ki nişanlın seni çok seviyor bence böyle şeyleri düşünüp ilişkinizi yıpratma.dolapta bulduğun şey muska böreği olmasın ?Ya kızlar benim bir derdim var ama doğru yere mi açtım bilmiyorum. Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin.Şimdi ben bir süredir bir çocukla beraberim hatta e1 ay sonra evleneceğiz.
Sevgilimin anne ve babası boşanmış, öz annesi 3 defa evlenmiş, babası ise 2 defa. Yani toplamda 3 tane kayınpederim, 2 tane kayınvalidem, 6 görümcem, 8 kayınbiraderim var.
Şimdi esas sorun şu ki, bunlar erkek arkadaşımı devamlı bana karşı dolduruyorlar. Ben evlendiğimde kayınvalidelerle oturmak istemiyorum bu yüzden devamlı bana karşı çirkin davranışlarla hakaretlerle karşılaşıyorum. Allahtan şu an sevgilimle beraber yaşıyoruz ve oturduğumuz semtler biraz uzak ama yinede arada cümbür cemaat evimize baskına geliyorlar. Geçenlerdede buzdolabında muskaya benzeyen bir şeyler buldum, kesin kayınvalidelerim ile görümcelerim birlik oldu sırf ayrılalım diye bir şeyler yapıyorlar.
Sevgilim aslında çok iyi ve düzgün bi adam ama biraz kumar ve çapkınlık sorunu var. Kayınvalidem erkek bu yapar, sen karışamazsın diye söyleyip duruyor hatta geçen gün erkek arkadaşımın telefonunda bazı mesajlar yakaladım hesabını soracakken kayınvalidelerim üzerime yürüdü. Ne yapacağımı bilmiyorum, tek bildiğim ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.
Şu buzdolabında bulduğum şeyin fotoğrafını koysam anlar mısınız acaba?Lütfen bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?