Fake konu acmak

canım sakın ölmeyi düşünme, annenle babanın ayıbı seni ilgilendirmez ki ne kadar terbiyesizlermiş hemde çocukları varken bence sen onlarla arayı aç

Bilemiyorum annemi de cok seviyorum. Olmek istemiyorum. Ama abim dediğim kardesimi bulmak istiyorum. Ne yapicam ben nasil bulucam

bi kaç gün beraber yatın canım ne olacak aa sende tabiiiki beraber uymak isteyecek annesi sonuçta

yok canım bence sen abartıyosun normalde olması gereken o.. o onun annesi nede olsa
canım bence bu durumda kesinlikle kendini öldürmelisin çok utanç verici bi durum ne yapmış o anneyle baba ya tüü

sizi cok seviyorum iyiki varsiniz. Babam simdi aradi her seyi anlatti. abim dediğim kardesimi megerse taniyormusum.

sizi cok seviyorum iyiki varsiniz. Babam simdi aradi her seyi anlatti. abim dediğim kardesimi megerse taniyormusum.
ne demek biz bunun için varız şekerim aa aşk olsun. ne demek baban anlattı hımm erdemli bi davranış ama sen yinede tavrını koy tabii. gelişmelerden de bizi haberdar et mutlaka

Nasıl yani? Sen doğduktan sonra utanmadan ilişkimi yasamıslar ya inanamıyorum bu nasıl anne baba Neyseki sana haber veren kişi gibi insanlar varda gercek yuzlerini gormussun birde utanmadan sana kardes yapmıslar sen nelerine yetmemişsin acabaaa?
canım kan grubu öyle olabiliyor senin büyük büyük büyük kaynından gelmiştir o genler. bu senin üvey oldugun anlamına gelmez aklından bu düşünceleri cıkart lütfen

hayır canım ama alttan almalısın, eşin henüz evliliğe adapte olamamış gibi bir süre sonra sadece seninle uyuyacaktır.

bi kaç gün beraber yatın canım ne olacak aa sende tabiiiki beraber uymak isteyecek annesi sonuçta

yok canım bence sen abartıyosun normalde olması gereken o.. o onun annesi nede olsa

canım bence bu durumda kesinlikle kendini öldürmelisin çok utanç verici bi durum ne yapmış o anneyle baba ya tüü

Haklısınız kızlar nekdar fesat düşünmüşüm bunun anneye düşkünlükle ne alakası var. En iyisi ben bir süre kanepede yatayımda hasret gidersinler saolun

ne demek biz bunun için varız şekerim aa aşk olsun. ne demek baban anlattı hımm erdemli bi davranış ama sen yinede tavrını koy tabii. gelişmelerden de bizi haberdar et mutlaka

Haber vericem hic merak etmeyin cook iyisiniz cook

Evet. Ben dogduktan sonra ayip seyler yapmislar. Hadi yaptiniz neden korunmayi bilmiyorsunuz?
Bi dna testi yaptiracagim.

koptuuum...

Haber vericem hic merak etmeyin cook iyisiniz cook

Evet. Ben dogduktan sonra ayip seyler yapmislar. Hadi yaptiniz neden korunmayi bilmiyorsunuz?
Bi dna testi yaptiracagim.
cnm bnm yha............
Haklısınız kızlar nekdar fesat düşünmüşüm bunun anneye düşkünlükle ne alakası var. En iyisi ben bir süre kanepede yatayımda hasret gidersinler saolun
isabet olur canım yani anlayışlı olmak lazım biraz dimi..

Hayir cok normal sen abartmissin biraz

Ya kızlar benim bir derdim var ama doğru yere mi açtım bilmiyorum. Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin.Şimdi ben bir süredir bir çocukla beraberim hatta e1 ay sonra evleneceğiz.

Sevgilimin anne ve babası boşanmış, öz annesi 3 defa evlenmiş, babası ise 2 defa. Yani toplamda 3 tane kayınpederim, 2 tane kayınvalidem, 6 görümcem, 8 kayınbiraderim var.

Şimdi esas sorun şu ki, bunlar erkek arkadaşımı devamlı bana karşı dolduruyorlar. Ben evlendiğimde kayınvalidelerle oturmak istemiyorum bu yüzden devamlı bana karşı çirkin davranışlarla hakaretlerle karşılaşıyorum. Allahtan şu an sevgilimle beraber yaşıyoruz ve oturduğumuz semtler biraz uzak ama yinede arada cümbür cemaat evimize baskına geliyorlar. Geçenlerdede buzdolabında muskaya benzeyen bir şeyler buldum, kesin kayınvalidelerim ile görümcelerim birlik oldu sırf ayrılalım diye bir şeyler yapıyorlar.

Sevgilim aslında çok iyi ve düzgün bi adam ama biraz kumar ve çapkınlık sorunu var. Kayınvalidem erkek bu yapar, sen karışamazsın diye söyleyip duruyor hatta geçen gün erkek arkadaşımın telefonunda bazı mesajlar yakaladım hesabını soracakken kayınvalidelerim üzerime yürüdü. Ne yapacağımı bilmiyorum, tek bildiğim ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.

Şu buzdolabında bulduğum şeyin fotoğrafını koysam anlar mısınız acaba?Lütfen bana akıl verin.

ah canım benim çapkınlık her erkekte olabilecek bişey sırf bu yüzden yargılam onu korkarımkı kayınvaliden haklı erkek yani tabiiki yapacak. beraber yaşama konusunda tavrını koy ama sevmem bende öyle şeyi. gerçi aslında bi yandan güzel olur kalabalık aile. iyi tarafından bakmak lazım. bilemedim ki ben bile kararsız kaldım senin işin ne zordur kim bilir tatlım benim..

kaynananla yaşarsan işten gelince sıcak yemek bulursun birde böyle düşün canım.belli ki nişanlın seni çok seviyor bence böyle şeyleri düşünüp ilişkinizi yıpratma.dolapta bulduğun şey muska böreği olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…