- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Bakiyorum da keyifler yerinde (Riza baba mod on
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bu kadarda olmaz arkadaşın resmen mutluluğunu kıskanıyor ben ortada şüphelenecek bi durum göremedim. eşin sekreteriyle iş konuşmuştur bence sende sakin ha sakın o arkadasına uyma eşine yüklenme. arkadasınla da açık açık konuş görüşmek istemediğini söyleDaha önceki konumu okuyanlar bilirler. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. Gece o uyurken telefonunu karıştırdım, mesajlarına ve whatsapp konuşmalarına bakmak için. Sonra pişman oldum şüphelendiğim için. Mesajlarda kayda değer bir şey yoktu. Whatsappta da sadece benimle ve sekreteriyle açılmış konuşma sayfası vardı ama sekreteriyle de bir şey konuşmamış zaten boştu. Ben gece bu pişmanlıkla uyudum eşimin günahını aldım diye. Hatta çocuk yapmaya bile karar verdim hayaller kurdum falan. Kocamın iyi bir baba olacağını düşünüyorum.
Aslında eşim çok iyi bir insan. Bazen kv yüzünden tartışıyoruz hatta bana bir iki kere tokatta attı ama o anki sinirle olmuştu. Sinirlenince ana avrat küfür de eder ama kötü niyetinden değil yani huyu böyle. Siniri geçince melek olur. Bir de içmemesi lazım tabi.
Bu sabah yakın arkadaşım bana kahvaltıya geldi, durumu ona anlattım. Arkadaşım benim çok aptal olduğumu, kocamın beni sekreteriyle aldattığını bunu nasıl göremediğimi falan söyleyip durdu. Nasıl bu kadar aptal olabiliyormuşum. Kocam seyahatlere sekreteriyle gidiyormuş. Whatsapptaki konuşmaları da yakalanmamak için siliyormuş. İki dakikada nasıl senaryolar yazdı anlatamam. Buraya yazsam çok uzun olur. Neden birden böyle ara bozucu davranmaya başladı anlamıyorum. Arkadaşım resmen mutluluğumuzu ve aşkımızı kıskanıyor. Misafirliğe geldiği için sesimi çıkarmadım ama arayı açmayı düşünüyorum.
Bana yol gösterin lütfen nasıl görüşmeyi kesebilirim. Böyle fesat bir kadının kocamı ayartmasından korkmaya başladım.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Arkadaslar fake konulara devam supersiniz islerim bitsin hele ben de uydurcam ins![]()
Merhaba kizlar. Ben 20 yasinda evli bir bayanim. Ben henuz 16 yasindayken beni evlendirdiler kuzenimle. Surekli bizi birbirimize yakistirirlardi surekli bize gelip giderdi. Bende de o zamanlar ufak bi hoslanti olmustu hani iki kisiye birbirlerine asik olduklarini soylerseniz asik olurlar ya o hesap. Sonra bi gun bizimkiler evde yokken esim grldi x diyim sizr. Tek geldi. Annem sarma sardi size de getirmemi istedi dedi. O zamanlar o 26 yasindaydi. Neyse aldim sarmayi iceri davet etmiycek misin dedi. Ben de nezaketen davet ettim. Oturduk cay falan koydum. Tv izleyip sohbet ediyorduk. Sonra yanima oturdu. Bana beni sevdigini evlenmek istedigini soyledi. Yuzumde aptal bi gulunsene olustu. O da anladi hoslandigimi. Tam sarildi o an ailem iceri girdi. Bagirmalar vagirmalar biz yokken eve erkek mi aliyosun demeler. Bu ne terbiyesixlik ne yaptiginizi saniyosunuz sizi be halde gorduk demeler annem ayildi bayildi. Sanki yatakta basildik. Alt tarafi sarildik. Bir aya kadar da evlendim. Namusun kirlenmis cunku beni baskasi apmazmis adim cikarmis. Esim cok uzulmustu durumuma cok iyi bir insandir bu zamana kadar ne bi bagirnasi ne bir kotu sozu olmadi. Hala bir dedigimi ikiletmez. Kaynanam zaten halam. Cok severler beni. İlk evlendigimde korkumdan iki sene birlikte olamadim ama beni hep bekledi. Hic kizmadi bana. Ama grl zaman git zaman ben alti ay once birine asik oldum. Esime asik degildim ama seviyodum cok iyi bi insan onun gibisini bulmam. Ama sevgilime cok aaigim onsuz bi hayat dusunemiyorum. Kendisi suan 23 yasinda yakisikli uzun boylu kasli. Kocam ise 30 yasinda. Yanimda babam gibi kaliyor. Tarzini durusunu begenmiyorum acikcasi. Benden cok buyuk oldugu belli cunku. Ben cok kucuk gosteren minyon tipli biriyim. Tas catlasa 18 derler. Ahh kizlar ah gelelim derdime. Ben sevgilimle birlikte oldugum gunun aksami esimle de birlikte oldum. Sonra esim bir ayligina isi dolayisiyla ankaraya seyahate gitti. Ben de izmirde yalniz. Sevgilimle zaten iki uc haftada bir anca bulusabiliyoruz. Onun da sevgilisi var cunku. Bizde boyle kimse kimsenin hayatina mudehale etmez ozgurlugunu kisitlamaz. Ama ikisiyle de en son bir ay once beraber oldum. Bu ay adetim gecikti ben de test yaptim. Sonuc cift cizgiVe ben hangizinden hamile oldugumu bilmiyorum. Dort haftalik bebege dna testi yapilabilir mi??? Kislar aldirnak istemiyrm cunku bende pko var doktor hamile kalman imkansiz demisti ve kocam buna ragmen beni hic uzmedi. Ben bu bebegi cok istiyorum. Ama ben sarisin esim sarisin sevgilim bayagi zenci. Cocuk melez olursa anlar mi bi gariplik oldugunu? Lutfen yardimm
![]()
ay öyle bi yazmışsın ne şekilde geyik yapacağımı şaşırdım tıkandımMerhaba kizlar. Ben 20 yasinda evli bir bayanim. Ben henuz 16 yasindayken beni evlendirdiler kuzenimle. Surekli bizi birbirimize yakistirirlardi surekli bize gelip giderdi. Bende de o zamanlar ufak bi hoslanti olmustu hani iki kisiye birbirlerine asik olduklarini soylerseniz asik olurlar ya o hesap. Sonra bi gun bizimkiler evde yokken esim grldi x diyim sizr. Tek geldi. Annem sarma sardi size de getirmemi istedi dedi. O zamanlar o 26 yasindaydi. Neyse aldim sarmayi iceri davet etmiycek misin dedi. Ben de nezaketen davet ettim. Oturduk cay falan koydum. Tv izleyip sohbet ediyorduk. Sonra yanima oturdu. Bana beni sevdigini evlenmek istedigini soyledi. Yuzumde aptal bi gulunsene olustu. O da anladi hoslandigimi. Tam sarildi o an ailem iceri girdi. Bagirmalar vagirmalar biz yokken eve erkek mi aliyosun demeler. Bu ne terbiyesixlik ne yaptiginizi saniyosunuz sizi be halde gorduk demeler annem ayildi bayildi. Sanki yatakta basildik. Alt tarafi sarildik. Bir aya kadar da evlendim. Namusun kirlenmis cunku beni baskasi apmazmis adim cikarmis. Esim cok uzulmustu durumuma cok iyi bir insandir bu zamana kadar ne bi bagirnasi ne bir kotu sozu olmadi. Hala bir dedigimi ikiletmez. Kaynanam zaten halam. Cok severler beni. İlk evlendigimde korkumdan iki sene birlikte olamadim ama beni hep bekledi. Hic kizmadi bana. Ama grl zaman git zaman ben alti ay once birine asik oldum. Esime asik degildim ama seviyodum cok iyi bi insan onun gibisini bulmam. Ama sevgilime cok aaigim onsuz bi hayat dusunemiyorum. Kendisi suan 23 yasinda yakisikli uzun boylu kasli. Kocam ise 30 yasinda. Yanimda babam gibi kaliyor. Tarzini durusunu begenmiyorum acikcasi. Benden cok buyuk oldugu belli cunku. Ben cok kucuk gosteren minyon tipli biriyim. Tas catlasa 18 derler. Ahh kizlar ah gelelim derdime. Ben sevgilimle birlikte oldugum gunun aksami esimle de birlikte oldum. Sonra esim bir ayligina isi dolayisiyla ankaraya seyahate gitti. Ben de izmirde yalniz. Sevgilimle zaten iki uc haftada bir anca bulusabiliyoruz. Onun da sevgilisi var cunku. Bizde boyle kimse kimsenin hayatina mudehale etmez ozgurlugunu kisitlamaz. Ama ikisiyle de en son bir ay once beraber oldum. Bu ay adetim gecikti ben de test yaptim. Sonuc cift cizgiVe ben hangizinden hamile oldugumu bilmiyorum. Dort haftalik bebege dna testi yapilabilir mi??? Kislar aldirnak istemiyrm cunku bende pko var doktor hamile kalman imkansiz demisti ve kocam buna ragmen beni hic uzmedi. Ben bu bebegi cok istiyorum. Ama ben sarisin esim sarisin sevgilim bayagi bi esmer. Cocuk esmer olursa anlar mi bi gariplik oldugunu? Lutfen yardimm
![]()
Merhaba kizlar. Ben 20 yasinda evli bir bayanim. Ben henuz 16 yasindayken beni evlendirdiler kuzenimle. Surekli bizi birbirimize yakistirirlardi surekli bize gelip giderdi. Bende de o zamanlar ufak bi hoslanti olmustu hani iki kisiye birbirlerine asik olduklarini soylerseniz asik olurlar ya o hesap. Sonra bi gun bizimkiler evde yokken esim grldi x diyim sizr. Tek geldi. Annem sarma sardi size de getirmemi istedi dedi. O zamanlar o 26 yasindaydi. Neyse aldim sarmayi iceri davet etmiycek misin dedi. Ben de nezaketen davet ettim. Oturduk cay falan koydum. Tv izleyip sohbet ediyorduk. Sonra yanima oturdu. Bana beni sevdigini evlenmek istedigini soyledi. Yuzumde aptal bi gulunsene olustu. O da anladi hoslandigimi. Tam sarildi o an ailem iceri girdi. Bagirmalar vagirmalar biz yokken eve erkek mi aliyosun demeler. Bu ne terbiyesixlik ne yaptiginizi saniyosunuz sizi be halde gorduk demeler annem ayildi bayildi. Sanki yatakta basildik. Alt tarafi sarildik. Bir aya kadar da evlendim. Namusun kirlenmis cunku beni baskasi apmazmis adim cikarmis. Esim cok uzulmustu durumuma cok iyi bir insandir bu zamana kadar ne bi bagirnasi ne bir kotu sozu olmadi. Hala bir dedigimi ikiletmez. Kaynanam zaten halam. Cok severler beni. İlk evlendigimde korkumdan iki sene birlikte olamadim ama beni hep bekledi. Hic kizmadi bana. Ama grl zaman git zaman ben alti ay once birine asik oldum. Esime asik degildim ama seviyodum cok iyi bi insan onun gibisini bulmam. Ama sevgilime cok aaigim onsuz bi hayat dusunemiyorum. Kendisi suan 23 yasinda yakisikli uzun boylu kasli. Kocam ise 30 yasinda. Yanimda babam gibi kaliyor. Tarzini durusunu begenmiyorum acikcasi. Benden cok buyuk oldugu belli cunku. Ben cok kucuk gosteren minyon tipli biriyim. Tas catlasa 18 derler. Ahh kizlar ah gelelim derdime. Ben sevgilimle birlikte oldugum gunun aksami esimle de birlikte oldum. Sonra esim bir ayligina isi dolayisiyla ankaraya seyahate gitti. Ben de izmirde yalniz. Sevgilimle zaten iki uc haftada bir anca bulusabiliyoruz. Onun da sevgilisi var cunku. Bizde boyle kimse kimsenin hayatina mudehale etmez ozgurlugunu kisitlamaz. Ama ikisiyle de en son bir ay once beraber oldum. Bu ay adetim gecikti ben de test yaptim. Sonuc cift cizgiVe ben hangizinden hamile oldugumu bilmiyorum. Dort haftalik bebege dna testi yapilabilir mi??? Kislar aldirnak istemiyrm cunku bende pko var doktor hamile kalman imkansiz demisti ve kocam buna ragmen beni hic uzmedi. Ben bu bebegi cok istiyorum. Ama ben sarisin esim sarisin sevgilim bayagi zenci. Cocuk melez olursa anlar mi bi gariplik oldugunu? Lutfen yardimm
![]()
evet haklısın açık açık söyleyeceğim. Mutluluğumu kimse yıkamaz. Eşim bugün cuma diye yine gidiyor iş için bir yere. Bende gideyim kuaföre kaporta boya bakım yapayım o gelene kadaryani bu kadarda olmaz arkadaşın resmen mutluluğunu kıskanıyor ben ortada şüphelenecek bi durum göremedim. eşin sekreteriyle iş konuşmuştur bence sende sakin ha sakın o arkadasına uyma eşine yüklenme. arkadasınla da açık açık konuş görüşmek istemediğini söyle
konuya mı güleyim senin sunduğun çözümlere mi bilemiyorumay öyle bi yazmışsın ne şekilde geyik yapacağımı şaşırdım tıkandımçok iyi olmus
bence kocanı boşa yada sevgilinden bahset eğer ikinci kişi olmayı kabul ediyorsa devam et ama oldu ki kabul etmedi ayrıl sevgilin sana ev açsın metresi olursun ne var ki bunda gayet normal şuan senin yaşadıkların ne kadarda büyütüyorsun. bebeğin doğduğunda bi test yaptırıverirsin canım sıkma canını sakın bu kadar basit bi konu için. bebeğini düşün..
Anammm bu topik ne güzel olmuş. Okurken çok eğlendim. En kısa sürede bende birşeyler uydurmalıyım.
Ama gencim, güzelim, zenginim nerden ne drama yaratabilirim üfffff![]()
Kocami bosamak istemiyorum onu seviyorum cocuguma tek bakamam ki. Biz sevgilimle okulda tanistik sagolsun kocam beni okuttu uni 3 deyim. Sevgilim de erasmusla gelmis. Cok etkilendik birbirimizden. O bu donemin sonunda nijeryaya gidicek bi daha donmemek uzere ve bagimiz kopucak. Evlilik bersber yasama bi kadin sorumlulugu dusunmuyo. Ayda bir sevgili degistiriyo ama en uzun iliskisi benimle bana asik benim icin deli oluyo :))) bilmiyorum napicagimi umarim bebek kocamdandir. Degilse de tecavuze ugradim soyleyemedim kimseye cunku utandim sustum mu desem?ay öyle bi yazmışsın ne şekilde geyik yapacağımı şaşırdım tıkandımçok iyi olmus
bence kocanı boşa yada sevgilinden bahset eğer ikinci kişi olmayı kabul ediyorsa devam et ama oldu ki kabul etmedi ayrıl sevgilin sana ev açsın metresi olursun ne var ki bunda gayet normal şuan senin yaşadıkların ne kadarda büyütüyorsun. bebeğin doğduğunda bi test yaptırıverirsin canım sıkma canını sakın bu kadar basit bi konu için. bebeğini düşün..
Farkimiz tarzimizyahu nasıl girdin nereye bağladın vallahi süpersin
![]()
Beni bilen bilir kızlar Bir komşumuzun eşi otelde çalışıyormuş eşimde mesai arkadaşı bayan x ile o gece otelde kalmışlar.Çalışan kişi eşine söylemiş komşumda bana söyledi..Bende tüm gün boyunca ağladım çünkü ben bunu hak etmiyordum çok güzel bir kadınım üni mezunuyum vücudum çok güzel bakımlıyımda beni aldattığı kız çok çirkin..Bende akşam olunca çektim kenara sordum dedim ey eşim beni neden aldattın ben boşuyorum seni dedim o da bana niye dedi bende ona olanları anlattım o da bana hayır karıcım o gün toplantımız vardı çok geç olunca bayan geri dönemedi bende yalnız bırakmadım patronum öyle istedi ama işte tesadüf ya boş oda bir taneydi bizde birlikte kaldık..Kızlar ben çok büyük bir hata yapmışım benim kocam melek gibidir..Kıyamam nasılda anaç bayanları koruyor.İyi ki varsın kocişim.
vücudum çok güzel bakımlıyımda beni aldattığı kız çok çirkin..
haksız mıyımkonuya mı güleyim senin sunduğun çözümlere mi bilemiyorum![]()