Fake konu acmak

Kızlaar ben hamile kalmışım bu evli adamdan ne yapayım doğurayım mı
o masum bebeğin hiç bir günahı yok tabi doğur hem her ay para istemelisin çocuğun masrafları için sanırım sana 6000 tl civarı bir yardım yapar adam zengin zaten bir zahmet yapsın.
kız olursa adını ne koyacaksın düşündün mü ?

doğur tabiiki hem sana daha çok bağlanır
dimii bağlamak lazım adamı şimdi karısından ayırmam lazm
yani hiçbir günahı yok o bebeğin.. benimde yok aslında günahım hep o kandırdı beni tatlım ya valla yoksa ben asla böyle bişey yapmazdım.. hatta böyle yapanlara şaşardım laf ederdim falan..düşünmedim hiç bi tavsiyen var mı

mucize koy adını. sonuçta o sizin mucizeniz..

bebeğine odaklan şimdi strese girme hisseder, iyi beslen zaten sevgilin bu haberden sonra karısından kesin ayrılır boş ver sen keyfine bak
kızın olursa adı revani
oğlun olursa mumbar olsun ne dersin olmazsa sana bir topik açarız ''bebeğimin adı ne olsun'' diye

ya harikasın beeeh

bayıldım ben bu isimleree eminim bütün bayanlar beni destekleyecektirrr. zaten derdimide o yüzden yazıyorum beni pohpohlasınlar diye

Of kızlar ya bıktım artık gercekten napıcağımı bilmiyorum. Kocişimle 2 hafta önce evlendik tam kavustuk derken kaynana belası cıktı basıma. Oğluna okadar duskunki ne yapsam bilmiyorum. Bakın size gecen yasadıgımız olayı anlatayım.
Balayından geldik her sey cok güzeldi eşim dediki ben annemi cok özledim 1haftadır gormuyorum cagıralım bugun bizde kalsın. Kabul ettim kayınvalidem geldi oturduk neyse gece yatma saati geldi bende yatagını acıyordum kadının ne yapıyorsun sen dedi yatagınızı seriyorum annecim dememle eşim arkamdan basbas bagırmaya basladı sen annemi kanepedemi yatıracaksın 3ümüz yatarız koca yataga sıgamıyomusun dedi.
Kocamı cok sevdiğim için kabul ettim eşim ortada kaynanayla ben 2 yanında yatıyoruz simdi. Eşim annesine düşkünmü sizce benmi abartıyorum kızlar?

Arkadaslar cok kötü durumdayım, konu dogru yerde mi bilemiyorum.
Nasil baslasam..
Babam ben daha kucukken annemle iliskiye baslamis, bu iliskiden bi de abim dogmus, abim dogdugunda ben 5 yasindaymisim, etkilenirim diye bana soylememisler ve abimi bana komsunun torunu diye tanitmislar, gecen gece telefonuma mesaj geldi,
"babanla annen senden bir sey gizliyor. Aslinda senin abin abin degil, senden 5 yas küçük kardesin".
Yaziyordu. Kahroldum. Daha abimin olup olmadigini bile bilemezken kendimden 5 yas kucuk bir kardesim oldugunu ogrendim.
Peki o kimdi? Nerdeydi?
Saskinliklar icerisindeyim.
Annemle babamin iliskisi de midemi bulandiriyor, arkadaslarimin yüzüne bakamiyorum.
bu psikolojik bunalimdan dolayi 1 tane bile arkadasim yok.
Ozel universitede okudum. Ordaki cocuklar beni hor gorduler. ..

Kızlar, benim kan grubum 0rh negatif. Annemin arh negatif babaminsa brh pozitif.
Sizce ben uvey miyim? Ve neden göz rengim onlarinkine benzemiyor?
Nefes alamiyorum.
Kendimi öldürmek istiyorum ama hayati cok seviyorum.
Bana yardim edin...

Bence sen abartiyorsun. Ne var bunda? Aldatma yok siddet yok. Kasiniyorsun yaa

hayır canım ama alttan almalısın, eşin henüz evliliğe adapte olamamış gibi bir süre sonra sadece seninle uyuyacaktır.

canım sakın ölmeyi düşünme, annenle babanın ayıbı seni ilgilendirmez ki ne kadar terbiyesizlermiş hemde çocukları varken bence sen onlarla arayı aç

canım benim ya işin ne kadar zor anlıyorum seni bunları düşünmemeye çalış eğer aklında soru işreti varsa dna tetsi yaptır istersen. hangi insanlığa sığar bu yaptıkları! senden nasıl gizlerler. ama sen sakın utanma dimdik dur bütün sorunların karşısında kk olarak arkandayız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…