- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.761
Bdv te acsan fake diyecek insan tanimam bu ne yaTamam benden de geliyo bi tane
Sevgilimle iki yildir cikiyoruz gectigimiz yaz haziranda nisanlandik. Surekli biz onlara gideriz onlar bize gelir. Ailesinden biraz bunaldigimi farkettim. Annesi cok ustume dusuyor surekli ariyo tuvalete gitsem haberi var anlayacaginiz. Ama yaklasik bir aydir gitmiyorum onlara, gercekten cok bunaldim ailesini aramak da gelmiyo icimden. Ve bunu dillendirmeye basladilar annesi surekli benimkine soruyomus ne oldu niye hic arayip sormuyo niye boyle yapiyo cocuk gibi agliyomus bir de. Biz de bu yuzden kavgalar etmeye basladik sıkınti stres. Hic boyle biri degildi kavga aninda bana kufrettigi bile oldu. Sogumaya basladim sanki ondan. Nisanlandigimiza pisman oluyorum gibi.Biz surekli gelip giderken abisiyle samimi olduk cok iyi bi insan tam benim kafa dengim sohbetimiz cok iyi. Ve bu durum kafami cok karistirdi. Bi yandan nisanlimla kavgalarimiz suruyo bi yandan abisiyle cok samimi olduk. Duygularim cok karisik inanin ki sanki abisi bana farkli bakiyo sanki benden hoslaniyo ve boyle dusunmek benim hosuma gidiyo. Biliyorum bu cok yanlis bizim bi olurumuz yok ama ne bileyim paylasmak istedim sizinle. Sanki nisanlimla evlenirsem cok mutsuz olucakmisim gibi. Ben nisanlimla konusurken hic bu kadar heyecan mutluluk duymamistim. Beni cok seviyo bi dedigimi iki etmez cok uatume duser ben ne zaman ayrilalim dediysem hic birakmadi beni bu gunlere geldik. Ama evlenirsek onu uzmekten korkuyorum napcam ben
Kurgunun krali oldu sanki
İsiniz yok galibaKizlar bazen burda yazilanlari okuyunca aklima oyle hikayeler geliyo ki fake konu acasim geliyo yemin ediyorumbunu oyun gibi sohbet gibi biseye donusturmek istedim eminim ki sizin de akliniza fake kurgular geliyodur. Hadi bunu burda paylasalimmm :)
ne yani benim bacım hastane ortasına mıçamayacak mıAynen, ülkenin içine etti desek yeri
ne yani benim bacım hastane ortasına mıçamayacak mıhöytt
kızlarrr acill yardımmmm.
kafam allak bullak oldu. ellerim titriyo yazarken yanlış birşey yazarsam kusuruma bakmayın.
ben biraz önce koltukta uyuyakalmışım. rüyamda sevgilimle ilişkiye girdik ve ben o an acı hissedip uyandım. sizce bu neye işaret kızlığıma bişey olmuşmudur. çok korkuyorum.
yarın doktora gidip kızlık muayenesi yaptırmayı bile düşünüyorumm
birde bir arkadaşım anlatmıştı. böyle rüyadan da hamile kalınıyormuş böyle bir durum yaşarmıyım. eğer hamilelik varsa DNA testinde çocuğun babasının sevgilim olduğunu ispatlayabilirmiyim.nolur fikir verin kızlarrr
hahahahaahahah 5 şiz doğuracakmışsın :))))kızlarrr acill yardımmmm.
kafam allak bullak oldu. ellerim titriyo yazarken yanlış birşey yazarsam kusuruma bakmayın.
ben biraz önce koltukta uyuyakalmışım. rüyamda sevgilimle ilişkiye girdik ve ben o an acı hissedip uyandım. sizce bu neye işaret kızlığıma bişey olmuşmudur. çok korkuyorum.
yarın doktora gidip kızlık muayenesi yaptırmayı bile düşünüyorumm
birde bir arkadaşım anlatmıştı. böyle rüyadan da hamile kalınıyormuş böyle bir durum yaşarmıyım. eğer hamilelik varsa DNA testinde çocuğun babasının sevgilim olduğunu ispatlayabilirmiyim.nolur fikir verin kızlarrr
tabi ki benim hiç bir suçum yokken rüyama girip bu durumu yaşattı bana.yüzde yüz hamilesin
ıspatlarsın canım ne demek yaa hem senin bi suçun yok rüyana giren o sonuçta o düşünsün
5iz miiihahahahaahahah 5 şiz doğuracakmışsın :))))
tabi ki benim hiç bir suçum yokken rüyama girip bu durumu yaşattı bana.
5iz miiiama rüya okadar uzun sürmedi ki ben hemencik uyandım. bence 5 olmamıştır en fazla 2 dir
seni mi kırcam 3 olsun hadiiallahın hakkı 3 anlaşalım
Evet canım benim, kilolu muyum sence??resimdeki siz misiniz ?????
sol bacağındaki selülit, kolunda sarkma ve gıdı dışında bir problem görmüyorum canım vücudunda. gayet hoşsunnAy kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi banaÇok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?
Off burda da kıskanç kaynıyor yaaaa..sol bacağındaki selülit, kolunda sarkma ve gıdı dışında bir problem görmüyorum canım vücudunda. gayet hoşsunn
bana mı dedin cınımmmOff burda da kıskanç kaynıyor yaaaa..
kiloyu geçtim canım senin karnının kesin gerilmesi hatta kesilmesi lazımEvet canım benim, kilolu muyum sence??
ayyy göbeğin düğüm dügüm olmışAy kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi banaÇok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?