Fake konu acmak

Bdv te acsan fake diyecek insan tanimam bu ne ya

kızlarrr acill yardımmmm.
kafam allak bullak oldu. ellerim titriyo yazarken yanlış birşey yazarsam kusuruma bakmayın.
ben biraz önce koltukta uyuyakalmışım. rüyamda sevgilimle ilişkiye girdik ve ben o an acı hissedip uyandım. sizce bu neye işaret kızlığıma bişey olmuşmudur. çok korkuyorum.
yarın doktora gidip kızlık muayenesi yaptırmayı bile düşünüyorumm
birde bir arkadaşım anlatmıştı. böyle rüyadan da hamile kalınıyormuş böyle bir durum yaşarmıyım. eğer hamilelik varsa DNA testinde çocuğun babasının sevgilim olduğunu ispatlayabilirmiyim. nolur fikir verin kızlarrr

yüzde yüz hamilesin

ıspatlarsın canım ne demek yaa hem senin bi suçun yok rüyana giren o sonuçta o düşünsün

hahahahaahahah 5 şiz doğuracakmışsın :))))

yüzde yüz hamilesin

ıspatlarsın canım ne demek yaa hem senin bi suçun yok rüyana giren o sonuçta o düşünsün
tabi ki benim hiç bir suçum yokken rüyama girip bu durumu yaşattı bana.
hahahahaahahah 5 şiz doğuracakmışsın :))))
5iz miii ama rüya okadar uzun sürmedi ki ben hemencik uyandım. bence 5 olmamıştır en fazla 2 dir

Ay kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi bana Çok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?

sol bacağındaki selülit, kolunda sarkma ve gıdı dışında bir problem görmüyorum canım vücudunda. gayet hoşsunn

ayyy göbeğin düğüm dügüm olmış
birde çok karasın arap bacımısın nesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…