• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Ay kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi bana :KK43: Çok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?

superthumb.jpg
açık olmaz gerekirse evet maalesef kilolusun. göbeğin ve basenlerin var. nasıl bikinii giyebiliyorsun ki bu halinle. güzel değilsin gözlükle yüzünü gizlemişsin birde

Ay kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi bana :KK43: Çok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?

superthumb.jpg
kız sen kapalı değilmiydin ne zaman açıldıno_O:confused:

merhaba beni bilen bilir bilmeyen de bilmez
16 yıllık okuyucuyum bugüne nasip oldu üyelik
feyk ve çakma değilim
ben 19 yasında genc ve güzel bir kızım üni mezunuyum ve doktora yapıyorum şu an
yaklaşık 18 yıllık bir ilişkim var ama aramızdaki hersey bitmeye basladı
ilişkimi hareketlendirmek için ne yapmalıyım yardımm

feyk ve çakma değilim
Canım herkese yorum yapmam ama sana yapayım dedim. Burdaki insanlar çok kıskanç, onlara cevap dahi vermiyorum ben.. Şimdi sana da sataşırlar hem genceciksin hem üniversite mezunusun diye.. Boşver takma, bizi bilen bilir. İlişkine gelince, fantezik ürünleri deneyebilirsin.

feyk ve çakma değilim
savaşma. ............. boşluğu doldur şekerim ;)

Canım herkese yorum yapmam ama sana yapayım dedim. Burdaki insanlar çok kıskanç, onlara cevap dahi vermiyorum ben.. Şimdi sana da sataşırlar hem genceciksin hem üniversite mezunusun diye.. Boşver takma, bizi bilen bilir. İlişkine gelince, fantezik ürünleri deneyebilirsin.

kırbaçlı falan mı mesela hizmetçi kız kostümü alsam ne dersin

Back