• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.
Mekik cekiyorum simdi alttan firlasin diye cocuk .s.s

Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.

Yobaz kadın!!!
Senin gibiler yuzunden memleket gelişemiyor be!!!

[QUOTE="La Lune, post: 40202984, member: 364445"aaırlama olur sonra çocuğun yeni ismiyle hiperaktif çok uğraşırsın. Yapma evladım.[/QUOTE]
Tam cikmisti sen oyle duyince geri yerlestirdim abla

Keşke fake olsaydı. :KK43:
Nüfus cüzdanı değil de yakında psikiyatri raporumun fotokopisini gönderecem. Oynatmaya az kaldı

La Lune La Lune
bugünkü şişli etfale sıçan kadına bakarsanız arkadaşın konusundan realite akıyor bee :cool:
kadın hem donsuz, hem ayakta, hem işemeden sıçıyor.
fake olması lazım.
ardında bıraktığı koca bir gerçekli var :KK70::KK70::KK70:
biliyorum İYRENCİM :p

Back