- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.741
uzaktan diye sorun etmemiştim :)))))))En güzeli hiç resim kullanmamak. Belli olmuyor kimin çıkacağı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaktan diye sorun etmemiştim :)))))))En güzeli hiç resim kullanmamak. Belli olmuyor kimin çıkacağı.
Mekik cekiyorum simdi alttan firlasin diye cocuk .s.sBen seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.
Bizden iyi yazıyorlarbence tez yazıyorlar :)))))
Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.
Fırlama olur sonra çocuğun yeni ismiyle hiperaktif çok uğraşırsın. Yapma evladım.Mekik cekiyorum simdi alttan firlasin diye cocuk .s.s
Hadi be midesi geniş. Herkesin keyfi bilir isteyen bu dünyada cozlatır isteyen öbür dünyada.Yobaz kadın!!!
Senin gibiler yuzunden memleket gelişemiyor be!!!
Konu ile alakalı değil ama senin kapıya işeyen çocuk konusu da pek fake olmaya yatkın.
Nüfus cüzdanı fotokopisi yolla özelden.![]()
Keşke fake olsaydı.
Nüfus cüzdanı değil de yakında psikiyatri raporumun fotokopisini gönderecem. Oynatmaya az kaldı
Oha şaka mı bu koca kadınLa Lune
bugünkü şişli etfale sıçan kadına bakarsanız arkadaşın konusundan realite akıyor bee
kadın hem donsuz, hem ayakta, hem işemeden sıçıyor.
fake olması lazım.
ardında bıraktığı koca bir gerçekli var
biliyorum İYRENCİM![]()
Oha şaka mı bu koca kadın![]()
al hayatım. ülkenin hali (temsili)
yokk artıkk yaaaama kabul edelim buda bir yetenek
![]()
En cok da neyi merakla bekliyorum biliyo musun biri burda bu tarz bi derdini anlatirken anlattigi olayi yasatan kadin da gorup yorum yapacak diye bekliyorum dusunsene macerayi gerilim dram atraksiyon hepsiii![]()
![]()
al hayatım. ülkenin hali (temsili)
GELDİ Mİ? ayy inanmıyorum bana ne yap et o başlığı gönder bacım....Başımıza gelmedi mi sanıyorsun![]()
O başlığı konu açıldıktan 5 saat sonra KK'nın tozlu sayfalarına gömdük canım artık kimse bulamazGELDİ Mİ? ayy inanmıyorum bana ne yap et o başlığı gönder bacım....