- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.721
arkadaş düzmece dedin eşimin arkadaşı aynısını yapıyo 10 yıllık sevgilisini aldattı kız msj yakaladı küs kavga barış derken yine yakaladı zaten kız çocuğun ailesiyle tanışmıştı yazdıklarını okuyunca aaa falan oldumYalandan hikaye uyduralim diyorsun yaniuydurayim bi tane hemen kk klasiklerinden ortaya karisik hikaye
10 senelik sevgilim var cok seviyorum onunda beni sevdiginden eminim cunku ciddi dusunuyoruz annesiyle tanistim
Ama sevgilimi baska bir kizi operken gordum soke oldum cok kavga ettiik 1 hafta soguk davrandim sizce beni aldatiyor mudur ? Nefes alamiyorum yuregimmmm aciyorr o benim ilkimdi herseyi onda yasadim ben ayrilmak istemiyorum o kadar emek verdim ama o kizla mesajlarinida yakalamistim zaten yine cok buyuk kavga ettik ozur diledi bidaha yapmicam dedi sizce duzelir mi ? Ve evlenmeyi dusunuyorum ayril demeyin cik siviyirim ilkim
Al sana duzmece
Hemen atiyorummMerhaba Kızım ben ürogenital mental dental ve entel hastalıklar uzmanı olarak SAĞBIRAKMAZ Hastanesinden
Hayriye CANYAKMAZ .
Bana özelden ilgili bölgeye ait fotoğraflarını 3 açıdan çekip yollarsan uzmanlıkla incelerim
Saygılarımla
naparsın cahil çok bende halkımı bilinçlendirmek için görevimi sürdüyorumHa maşallah Norveşli
Hemen atiyorumm
Montumun taytimin bi de pantolomun fotosu dimi abla .s.s.s..ss.
Tamamdir hemen atiyorumyok canım montunu çıkar pantolon ve taytıda çıkar çek
Tamamdir hemen atiyorum
Hamile miyim .s.s.s.Tamam geldi kontrolü yaptım birde heyet toplanıp rapor yazacak kk da bir derdim var bölümüne yapıştırırım raporunu
HALKIM İÇİN BURDAYIM !!!!!
ofh anca dalga geçin.
ofh anca dalga geçin.
oooo kaçırdınız neler oldu neler sabahten beri :)))kızlar bugünkü konulardan sonra ilham gelmedi mi
Bir kısmını gördüm aman yarabbim millet işsizoooo kaçırdınız neler oldu neler sabahten beri :)))
bence tez yazıyorlar :)))))Bir kısmını gördüm aman yarabbim millet işsiz
Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.Mrb ablalarim ben yeni uye oldum .s.s
Erkek arkadasmla s...me yoluyla ilskye girdk benin uzerimde camasirim tayt pantolon mont, onun uzerinde camasr içlik pantolon bot vardi.
Sizce hamile miyim??????....
Konu ile alakalı değil ama senin kapıya işeyen çocuk konusu da pek fake olmaya yatkın.Abla senin nenendir.
O haltı yemeden önce düşünecektin.
Maddi durumun iyiyse o montu yak at.
bir daha da böyle işlere kalkışma.
konuya girince birden sizin yazınız geldi ...resinden tanıdım mı okuyunca beni tanıdın sandımBen seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.
Sende mi böyle işler peşindesin yoksa. Aman tanrım mont bot. Yoksa yoksaa?!konuya girince birden sizin yazınız geldi ...resinden tanıdım mı okuyunca beni tanıdın sandımniye korktum sa
hahahahaha töbe töbe hemen resmi değiştiriyorumSende mi böyle işler peşindesin yoksa. Aman tanrım mont bot. Yoksa yoksaa?!
En güzeli hiç resim kullanmamak. Belli olmuyor kimin çıkacağı.hahahahaha töbe töbe hemen resmi değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?