- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.781
açık olmaz gerekirse evet maalesef kilolusun. göbeğin ve basenlerin var. nasıl bikinii giyebiliyorsun ki bu halinle. güzel değilsin gözlükle yüzünü gizlemişsin birdeAy kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi banaÇok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?
kız sen kapalı değilmiydin ne zaman açıldınAy kızlar yaaa, dün arkadaşım sen bu aralar çok mu kilo aldın dedi banaÇok üzgünüm çok, sizce kıskançlık mı yapıyor? Öyle çok da güzel değilim ama bilemedim. Sizin fikirleriniz neler, sizce de çirkin ve kilolu muyum?
kadınlar plajı orası bikeremkız sen kapalı değilmiydin ne zaman açıldın
Canım herkese yorum yapmam ama sana yapayım dedim. Burdaki insanlar çok kıskanç, onlara cevap dahi vermiyorum ben.. Şimdi sana da sataşırlar hem genceciksin hem üniversite mezunusun diye.. Boşver takma, bizi bilen bilir. İlişkine gelince, fantezik ürünleri deneyebilirsin.merhaba beni bilen bilir bilmeyen de bilmez
16 yıllık okuyucuyum bugüne nasip oldu üyelik
feyk ve çakma değilim
ben 19 yasında genc ve güzel bir kızım üni mezunuyum ve doktora yapıyorum şu an
yaklaşık 18 yıllık bir ilişkim var ama aramızdaki hersey bitmeye basladı
ilişkimi hareketlendirmek için ne yapmalıyım yardımm
savaşma. ............. boşluğu doldur şekerimmerhaba beni bilen bilir bilmeyen de bilmez
16 yıllık okuyucuyum bugüne nasip oldu üyelik
feyk ve çakma değilim
ben 19 yasında genc ve güzel bir kızım üni mezunuyum ve doktora yapıyorum şu an
yaklaşık 18 yıllık bir ilişkim var ama aramızdaki hersey bitmeye basladı
ilişkimi hareketlendirmek için ne yapmalıyım yardımm
Kızın üni. mezunu olup olmadığını mı deniyorsun sen acabaa?? Ne bu fill in the blanksler falan?? Ck ck ck..savaşma. ............. boşluğu doldur şekerim
Nerde avukatsin tatlim sen????Kızın üni. mezunu olup olmadığını mı deniyorsun sen acabaa?? Ne bu fill in the blanksler falan?? Ck ck ck..
İstanbul barosunda canım, çay içmeye beklerim.Nerde avukatsin tatlim sen????
Burdaki her 10 kadindan 9bucugu avukat zaten. Çok gülüyorum sizeİstanbul barosunda canım, çay içmeye beklerim.
Canım herkese yorum yapmam ama sana yapayım dedim. Burdaki insanlar çok kıskanç, onlara cevap dahi vermiyorum ben.. Şimdi sana da sataşırlar hem genceciksin hem üniversite mezunusun diye.. Boşver takma, bizi bilen bilir. İlişkine gelince, fantezik ürünleri deneyebilirsin.
ay savaşma sataş mısavaşma. ............. boşluğu doldur şekerim
Burdaki her 10 kadindan 9bucugu avukat zaten. Çok gülüyorum size
Olabilir canım ama yaşına uygun bir şey de alabilirsin, öğrenci kıyafetleri oluyor, onlara bir bak.kırbaçlı falan mı mesela hizmetçi kız kostümü alsam ne dersin
Olabilir canım ama yaşına uygun bir şey de alabilirsin, öğrenci kıyafetleri oluyor, onlara bir bak.
Heh bak böyle işte..
böyle mi
Sevis annem seviiiiisay savaşma sataş mı
allahalla niye sataşayım ki adama şimdi
Burdaki her 10 kadindan 9bucugu avukat zaten. Çok gülüyorum size
Hi şimdi cok inandim. Al birini vur ötekinehayriye DAVADÜŞÜREN benim arkadaşım kendisi 17 yasında 4 yıllık avukat
buna da inanmadıysan yani araştır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?