- 19 Ocak 2015
- 418
- 168
- 48
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Cok ayip etmissin sevgilinin ozeline biraz saygi gostermen gerekirdi canim erkek arkadasin hakli bu konuda. Feysde kizlarla cinsek icerikli konusmus olmasi, seni aldatmis oldugu anlamina gelmiyor. Hatta bu seni sevdigi anlamina geliyor, cunku su an hala seninle beraber en iyisi affettirmek icin bir buket cicek alip yanina git ve ozur dile.kızlar acil yardım edin ne olur
daha önce ki yorumunda anlatmıştım 3 gün önce tanıştığım sevgilimle hafta sonu 1. haftamızı kutlayacaktık ya işte bu gün sevgilimin facesine girdim
şok oldum 20 kızla sohbet etmiş hemde cinsel içerikli, biraz daha bakınca bir sürü kıza çıplak resimlerini yollamış moralim çok bozuldu.hemen onu aradım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım ağladım, oda bana nereden öğrendin dedi bende facene baktım dedim bana çok kızdı izinsiz iş çeviriyormuşum, özel hayata saygım yokmuş
ben ona güvenmiyormuşum,
eğer böyle yapacaksam hafta sonunu iptal edelim dedi benden soğumuş sevgimi kanıtlayacaksam bir şeyler yapmalıymışım yoksa ayrılırmışız
ben onu çok seviyorum onsuz yapamam ne olur bana akıl verin sevgimi nasıl kanıtlarım
canım onun için elinden geleni yap sakın ama sakın vazgeçme bak gerekirse kapısında yat ama vazgeçmeyi pes etmeyi aklından bile geçirme sakın.. tabiiki aldatmamış seni saçmalama sana kıyamadığı için başkalarıyla konuşmuşkızlar acil yardım edin ne olur
daha önce ki yorumunda anlatmıştım 3 gün önce tanıştığım sevgilimle hafta sonu 1. haftamızı kutlayacaktık ya işte bu gün sevgilimin facesine girdim
şok oldum 20 kızla sohbet etmiş hemde cinsel içerikli, biraz daha bakınca bir sürü kıza çıplak resimlerini yollamış moralim çok bozuldu.hemen onu aradım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım ağladım, oda bana nereden öğrendin dedi bende facene baktım dedim bana çok kızdı izinsiz iş çeviriyormuşum, özel hayata saygım yokmuş
ben ona güvenmiyormuşum,
eğer böyle yapacaksam hafta sonunu iptal edelim dedi benden soğumuş sevgimi kanıtlayacaksam bir şeyler yapmalıymışım yoksa ayrılırmışız
ben onu çok seviyorum onsuz yapamam ne olur bana akıl verin sevgimi nasıl kanıtlarım
keşke bugün çekseydin canım ya geç mi kalmışsın sorulur mu bu? hakediyor sevgilin baksana ne kadar çok seviyor seni. Maşallah size ya.Merhaba ablalarim teyzelerim beni eski konularimdan da biliyorsunuz kisaca anlatayim derdimi ben universite ogrencisiyim ve cok duygusalim sevgiye açım. Babamdan nefret ediyorum cunku hep bana kardeslerime ve anneme siddet uyguyor. Her gun meyhaneye gider icip kumar oynar. Artik hepimiz biktik cunku gecen gece yarisi gelince afedersiniz tuvalete bile gitmeye tenezzul etmeyip pisligini salonun ortasina yapmis. Tabi biz de sabah farkettik bunu. Sonra o iceri gelip pis pis siritip oynadi dans etti ayiptir soylemesi geceden kahvalti hazirladim dedi size canlarim benim dedi biz de korkumuzdan bir sey diyemedik cunku hepimizi dovuyor terlikle ve supurgenin sapiyla kafamiza vuruyor. Annem de o erkektir hakkidir vurmak diyor. Temizliyoruz caresizce. Ama artik uniden dolayi baska sehirde kaldigimdan en azindan ben kurtuldum artik pislik hayattan simdi cok mutluyum tiksiniyordum o adamdanNeyse uniye basladigimda kantinde birkere cekirdek citlerken yanima bir erkek geldi oturdu. Ilk bakista asik oldum kalbim cikacakti nerdeyse. O anda anladim onunla evlenecegimi. 1 aydir cikiyoruz ve onu cok seviyorum cok kiskaniyorum cunku onun kadar guzel bir dis gorunuse sahip degilim. Ama yine de baska erkekler cok bakar bana bence begeniyorlar beni. Ve bununla gurur duyuyorum. Beni bu bir ay icerisinde uc defa aldatti ben ona kizdigimda ise agzimi burnumu patlatip gonlum sende dedi ve ben de erkektir aldatir dedim affettim. Onu cok seviyorum onsuz yapamam. Bugun bana 15bin liralik borcu oldugunu soyledi ve benden kredi cekmemi istedi. Erkek arkadasima sonsuz guveniyorum kesinlikle geri odeyecek sozunun arkasinda olan birisidir cunku bu bir ayda onu iyi tanidim. Sizce yarin krediyi onun icin ceksem mi bilemedim?
ya öyle mi diyorsunCok ayip etmissin sevgilinin ozeline biraz saygi gostermen gerekirdi canim erkek arkadasin hakli bu konuda. Feysde kizlarla cinsek icerikli konusmus olmasi, seni aldatmis oldugu anlamina gelmiyor. Hatta bu seni sevdigi anlamina geliyor, cunku su an hala seninle beraber en iyisi affettirmek icin bir buket cicek alip yanina git ve ozur dile.
dimi canım yaaa haklısın gerçekten yani beni seviyo yoksa ben asla ayırmam onları hiç kötü niyetli fesat bi insan değilim bencanım saçmalama seviyorsan tabiiki devam et hem ne karısını ne çocuğunu seviyormuş baksanaa. böylesini bulamazsıntatlım devam et boşanması içinde elinden geleni yap gerekirse blöf yap. kurtar adamı o kadındam
Tabi elinden geleni yap hatta evini de temizle sevgilinin gozune girmeye calis. Baksana mukemmel bir adami kendinden sogutmussun onun sucu olmadigi halde. Onun feysde yaptigi seyler cok normal, bunaltmissin onu. Boyle erkekler zor bulunur canim artik onun degerini bil. Gerekirse araya birilerini sok barismaniz icin.ya öyle mi diyorsun
ama ne yapayım merağıma yenildim bana senden soğudum dediğinden beri 10 kere aradım 100 kere mesaj çektim bana kanıtla diyor, çiçek almam yeterli mi? o zaman ben bu gece onun evine gideyim olur mu ellerimle yemek yapıp götüreyim en iyisi, hatamın farkındayım ona güvenmeliyim benimle evlenmek istediğini söylüyor demek ki beni seviyor
çok doğru yapıyorsun güzelim hatta bence bırak tekma tokat dövsün seni yoksa aşık olduğuna inanmayızbu gün tam 3 gün oldu onunla tanışalı haftaya birinci haftamızı kutlayacağız.ilk görüşte aşk bizim ki
ben hostesim o ise pilot onu biraz tarif edeyim
1.80 boyunda 80 kilo adonisi var, tam 8 tane baklavası var, mavi gözlü çok yakışıklı.bende zaten çok güzelim bir gören bir daha bakar.herkes çok güzel olduğumu söylüyor.gelelim benim sorunum şu
benden önce çapkın biriymiş ama hiç birini sevmemiş sadece eğlenmiş, ilk defa beni sevmiş evlenmek istiyor, hafta sonu yurt dışı seferinde aynı odada kalalım dedi
ben olmaz ailem onaylamaz dedim. benim saçımı çekti oturduğumuz odadan diğer odaya saçımdan çekerek götürdü ben bırak artık acıyor dediğimde hemen bıraktı
diz çöktü özür diledi, kendimi kaybettim ama bir daha olmaz ne olur affet dedi bende sorun değil aşkım dedim.
seni sevdiğimden yaptım dedi öyle güzel bakıyordu ki gözüme inanıyorum ona, aşkım bende seni seviyorum dedim.sonra yurt dışı tatile ne diyorsun dedi
bende evet dedim haftamızı yurt dışında otelde kutlayacağız acaba yanlış mı yapıyorum,
mutlu olmadığı bi evliliğe itme onu sakın. sonra günahını sen çekersin bak. mutlu olsa zaten sana gelmez. belliki deli gibi aşık sana tatlımdimi canım yaaa haklısın gerçekten yani beni seviyo yoksa ben asla ayırmam onları hiç kötü niyetli fesat bi insan değilim benzaten ilk tanıdığımda aslında evli oldugnu söylememişti.. sonradan öğrendim ama mutlu değilmiş zaten..
Canim dedigini yaptim bugun cekip verdim. Eve varinca mesaj atacakti defalarca aradim fakat telefonunu acmiyor. Ben ona cok guveniyorum beni asla kandirmaz. Acaba basina bir is mi geldi. Eger basina bir sey geldiyse param ne alemde diye dusunuyorum. Parayi cok seviyorum. Sevgilimi de cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum.keşke bugün çekseydin canım ya geç mi kalmışsın sorulur mu bu? hakediyor sevgilin baksana ne kadar çok seviyor seni. Maşallah size ya.
canım benim mutlaka bi açıklaması vardır seni aldatacak bi insan değil o asla kandırmamıştır. inşallah eniştemizin başına bişey gelmemiştir canım ya. geldiyse bile dilerimki paracıklarına bişey olmamıştır. dualarım seninle tatlımCanim dedigini yaptim bugun cekip verdim. Eve varinca mesaj atacakti defalarca aradim fakat telefonunu acmiyor. Ben ona cok guveniyorum beni asla kandirmaz. Acaba basina bir is mi geldi. Eger basina bir sey geldiyse param ne alemde diye dusunuyorum. Parayi cok seviyorum. Sevgilimi de cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum.
dediklerini mutlaka yapıcam canım zaten olumsuz yorum yapan olsaydı beni kıskandığını düşünürdüm.. çünkü kendisi bana telefon falan alıyor, pırlantalar alıyo yani.mutlu olmadığı bi evliliğe itme onu sakın. sonra günahını sen çekersin bak. mutlu olsa zaten sana gelmez. belliki deli gibi aşık sana tatlım
aman ha sakın olumsuz yorum yapanlara bakma kimse kimseyi çekemiyor cicimdediklerini mutlaka yapıcam canım zaten olumsuz yorum yapan olsaydı beni kıskandığını düşünürdüm.. çünkü kendisi bana telefon falan alıyor, pırlantalar alıyo yani.
aman ha sakın olumsuz yorum yapanlara bakma kimse kimseyi çekemiyor cicimen iyisini en güzelini hakediyorsunuz sende eniştemizde
ayy sorma valla ya dalga geçmesi ne zevkli oluyomuşş bu fakelerleeeay ne güldüm ya akşam akşamçok zevkli
evet cidden çok zevkliayy sorma valla ya dalga geçmesi ne zevkli oluyomuşş bu fakelerleee
ayy sorma valla ya dalga geçmesi ne zevkli oluyomuşş bu fakelerleee
en güzeli de biraz oradan biraz buradan alınca oluyor :) içimizde ne fakeler varmışta haberimiz yokmuş :)evet cidden çok zevkliama yasak işte
en güzeli de biraz oradan biraz buradan alınca oluyor :) içimizde ne fakeler varmışta haberimiz yokmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?