Fake konu acmak

Cok ayip etmissin sevgilinin ozeline biraz saygi gostermen gerekirdi canim erkek arkadasin hakli bu konuda. Feysde kizlarla cinsek icerikli konusmus olmasi, seni aldatmis oldugu anlamina gelmiyor. Hatta bu seni sevdigi anlamina geliyor, cunku su an hala seninle beraber en iyisi affettirmek icin bir buket cicek alip yanina git ve ozur dile.

canım onun için elinden geleni yap sakın ama sakın vazgeçme bak gerekirse kapısında yat ama vazgeçmeyi pes etmeyi aklından bile geçirme sakın.. tabiiki aldatmamış seni saçmalama sana kıyamadığı için başkalarıyla konuşmuş

keşke bugün çekseydin canım ya geç mi kalmışsın sorulur mu bu? hakediyor sevgilin baksana ne kadar çok seviyor seni. Maşallah size ya.

ya öyle mi diyorsun
ama ne yapayım merağıma yenildim bana senden soğudum dediğinden beri 10 kere aradım 100 kere mesaj çektim bana kanıtla diyor, çiçek almam yeterli mi? o zaman ben bu gece onun evine gideyim olur mu ellerimle yemek yapıp götüreyim en iyisi, hatamın farkındayım ona güvenmeliyim benimle evlenmek istediğini söylüyor demek ki beni seviyor

dimi canım yaaa haklısın gerçekten yani beni seviyo yoksa ben asla ayırmam onları hiç kötü niyetli fesat bi insan değilim ben zaten ilk tanıdığımda aslında evli oldugnu söylememişti.. sonradan öğrendim ama mutlu değilmiş zaten..

Tabi elinden geleni yap hatta evini de temizle sevgilinin gozune girmeye calis. Baksana mukemmel bir adami kendinden sogutmussun onun sucu olmadigi halde. Onun feysde yaptigi seyler cok normal, bunaltmissin onu. Boyle erkekler zor bulunur canim artik onun degerini bil. Gerekirse araya birilerini sok barismaniz icin.

çok doğru yapıyorsun güzelim hatta bence bırak tekma tokat dövsün seni yoksa aşık olduğuna inanmayız

mutlu olmadığı bi evliliğe itme onu sakın. sonra günahını sen çekersin bak. mutlu olsa zaten sana gelmez. belliki deli gibi aşık sana tatlım

keşke bugün çekseydin canım ya geç mi kalmışsın sorulur mu bu? hakediyor sevgilin baksana ne kadar çok seviyor seni. Maşallah size ya.
Canim dedigini yaptim bugun cekip verdim. Eve varinca mesaj atacakti defalarca aradim fakat telefonunu acmiyor. Ben ona cok guveniyorum beni asla kandirmaz. Acaba basina bir is mi geldi. Eger basina bir sey geldiyse param ne alemde diye dusunuyorum. Parayi cok seviyorum. Sevgilimi de cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum.

canım benim mutlaka bi açıklaması vardır seni aldatacak bi insan değil o asla kandırmamıştır. inşallah eniştemizin başına bişey gelmemiştir canım ya. geldiyse bile dilerimki paracıklarına bişey olmamıştır. dualarım seninle tatlım

mutlu olmadığı bi evliliğe itme onu sakın. sonra günahını sen çekersin bak. mutlu olsa zaten sana gelmez. belliki deli gibi aşık sana tatlım
dediklerini mutlaka yapıcam canım zaten olumsuz yorum yapan olsaydı beni kıskandığını düşünürdüm.. çünkü kendisi bana telefon falan alıyor, pırlantalar alıyo yani.

dediklerini mutlaka yapıcam canım zaten olumsuz yorum yapan olsaydı beni kıskandığını düşünürdüm.. çünkü kendisi bana telefon falan alıyor, pırlantalar alıyo yani.
aman ha sakın olumsuz yorum yapanlara bakma kimse kimseyi çekemiyor cicim en iyisini en güzelini hakediyorsunuz sende eniştemizde

kızlar sevgilimden özür dilemek için karnıyarık, sarma, meze, etli kuru fasulye, pirinç pilavı, yayık ayran ve antep fıstıklı baklava yapıp evine gittim.kapıyı çaldım kapı açılınca süpriz dedim içeri girmek için adım attım sevgilim ne işin var burada dedi
bende senden özür dilemek için geldim ne olur affet bir daha facene bakmıycam sana güveniyorum demeye geldim dedim
iyi yaptın sevgilim ama uzaktan kuzenim geldi onunla film izliyorduk şimdi ayıp olur sen gelme dedi.bende tanışırım işte dedim ama boş ver garip bir kız zaten dedi ama ben içeri girdim hemen arkamdan koşarak geldi kızı yatak odasına götürdü şimdi gelicez dedi.sonra kapıyı kapattı bende merak ettim anahtar deliğinden baktım kız sevgilime sarılmış boynunu öpüyordu sevgilim ona sarılmıştı.ama başka bir şey yapmadılar kuzenini özlemiş anladım
ben salona geçtim onlarda geldi kızın üstünde saten beyaz bir gecelik vardı sevgilimin her zaman ki gibiydi.kız iç çamaşırı giymemiş altına ama sevgilim ona bakmıyordu bana bakıyordu.
kuzeni ikide bir sevgilime dokunuyordu sinir oldum sonra bende sevgilimin yanına oturdum bende sevgilime dokundum kime ait olduğunu anlasın istedim.
kuzeni biraz sonra kalktı odaya gitti.sevgilime neden seninle kalıyor başka yerde kalsın dedim.sevgilim bana kızdı o benim kuzenim sokağa mı atayım dedi.sakın kıskançlık yapma diye saçımı çekti ve ben anladım ki abartıyormuşum yoksa sevgilim benim saçımı çekmezdi.
sevgilim banyoya gidince bende kuzeninin yanına gittim baktım ki odada yatıyor gel içeride oturalım dedim ama istemiyorum dedi bana, gece uzun olacak şimdiden yatayım dinleneyim dedi, hiç bir şey anlamadım yüzüme bakıp gülümseyince anladım yoldan yeni gelmişti yorgundu.düşüncesizlik olmasın diye tamam dedim ve odadan çıktım.sevgilimde banyodan çıktı bana bir şey mi oldu diye sordu bende hayır aşkım dedim ve onu öptüm.ne konuştunuz diye sordu bende yolculuktan yorulmuş dinlenecekmiş dedim.
sevgilimle salonda oturduk biraz sonra beni ne kadar sevdiğini. bensiz geçen her dakikasına çok üzüldüğünü söyledi.kavga etmemize çok üzülmüş bir daha sakın yapma seni seviyorum dedi :) kuzeni uyuyacakmış gürültü olmasın sen şimdi git yarın gece gel film izleriz dedi
kızlar çok mutluyum yarın 4.günümüz olacak hediye mi alsam yoksa evine giderken yemek mi yapsam kararsızım ah benim bu kararsızlıklarım çok kötü akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…