Fake konu acmak

Demin trt1de mantarli bohca boregi yapiyorlardi, burada da birkac gun once birisi kaynanasinin nisan bohcasi yerine bohca boregi verip espiri yaptigini paylasmisti o geldi aklima

Evet bende bu durumun çok farkındayım vicdanım sızlıyor bana da biraz kırgın telefonuna şifre koymuş artık haklı tabi..Ah durumum çok mu kötü sahiden
Of sen oyle san yeter artik o msji gonderen bendim o meme resmi de bana ait. Senin kocan benim sevgilim cek ellerini sevgilimden cekil artik aradan rahatca askimizi yasayalim kara kedi!

Sen kocama iftira atamazsın tamam mı benim kocam doktor bilim ilim insanı kıskanç kadın

Seni varya yolarım ama işte elit kişiliğimden ödün vermiyorum

Ne gurursuz ciktin be kadin. Kocanla sevgiliyiz diyorum ask yasiyoruz diyorum o meme benim diyorum hala anlamak istemiyorsun!
Askimiza zarar vermene izin vermicem bizim askimizi yikamazsin seni bosayip benle evlencekmis soz verdi.
Ayrica otelde de hemen uyumamistik sabaha dogru uyuduk ancak, anla artik

Bana bak kadın seni bulurum görürsün sen..Kesin çevremden birisin kocamla aramı bozmaya çalısıyorsun..O zaman söyle bakalım kocamın totosunda ne izi var ? he hadi bil bilirsen tamam.

Bana bak kadın seni bulurum görürsün sen..Kesin çevremden birisin kocamla aramı bozmaya çalısıyorsun..O zaman söyle bakalım kocamın totosunda ne izi var ? he hadi bil bilirsen tamam.

Totosunda da ısırık izi var ben isirmistim izi gecmedi ama sana yalandan sokakta bi kopek isirdi dedi.

Ayrica alti haftalik hamileyim kör kursunla hayatin son bulmadan cekil aradan!

Totosunda da ısırık izi var ben isirmistim izi gecmedi ama sana yalandan sokakta bi kopek isirdi dedi.

Kızlar birisi beni tutsun ben bu kadını yolmaya gidiyorum.
Bide hamileymiş pehhhhhhhh
Kocamın totosunda ki köpeğin diş izini bile biliyor ver ver adres ver ver hadi bekliyorum

Kızlar birisi beni tutsun ben bu kadını yolmaya gidiyorum.
Bide hamileymiş pehhhhhhhh
Kocamın totosunda ki köpeğin diş izini bile biliyor ver ver adres ver ver hadi bekliyorum
Gel bakalim geel el mi yaman bey miiiii
Adres deniz kenarindaki behlulun bihterle bi sure kaldigi yer canim. Bu aksam yine oradayiz mustakpel kocisimle

hahahaha ısırık
bu ıyıydı ya soruyu okuyunca güldüm waooww dedım de bunu beklemıyodum daha bı güldüm

Canlarım ben yurt dışından güzel ve bakımlı bir bayanım.. Geçen gün kocam parfümüme laf etti.Ben de bozuldum tabii. Daha sonra yemeğe çıktık. Yanımızdan bir baaayan geçti. Onun parfümünü çok beğendi, bana sen de bundan al dedi.. Bende bağırmaya başladım sen beni bu kadınla aldatıyon gittim masalarına önce masadaki çiçeği yere atıp ezdim sonra da kadının sçını başını yoldum.
Bu kadın bize yakın oturuyormuş.Kocam beni bunla mı aladatıyor? Taşınmalı mıyım?

mercimeği fırına vermişler bile ne kadar safsın ki şu zamana kadar hala anlamamışsın!! taşın durduğun kabahat senin Allah bilir o kadından çocuğu faland vardır gidip tepki göstermekle çok iyi yapmışsın ezdirme bacım kendini!!

Ay y haklısıııııın ! Ama kocişimi yedirmem o kadına !! Haddini bildiririm ! Gidip evini yakıcam !

Off bu da soru mu yani aldatiyor tabi. O kadin da bendim ayrica beni daha cok begeniyor kocan 4 aydir sevgiliyiz. Anonimin kocasi ve senin kocan benim sevgililerim ikisi de asik bana. Anonimin kocasindan 6 aylik hamile oldugum gibi (mujdemi isterim) senin kocandan da 3 aylik hamileyim

Masamizin ustundeki cicegi yere atip sacimi basimi yolmanin hesabini daha soracam sana zilli kiskanc kari

Oh ne ala.. Bırak la kocamın peşini seni edepsiz zill,i seniiiiii.. Seni öldürmediğime dua ett. Akşam gelip yarım bıraktığım işi bitiricem bekle beni !!

Oh ne ala.. Bırak la kocamın peşini seni edepsiz zill,i seniiiiii.. Seni öldürmediğime dua ett. Akşam gelip yarım bıraktığım işi bitiricem bekle beni !!
Birakmam kocisin cok yakisikli hem bebegimin babasiz buyumesini istemem

Ay aksam da gelirsen gel valla, anonimin kocasi ve senin kocan da gelcekti ucumuz vakit gecirecektik sen de gel şenlik olur.

Senden korkan senin gibi cirkin seviyesiz fakir olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…