- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 963
- 158
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.281
Ayy Allahım yaaa sacimin yarısı koptu bölüm unde oyle bir güldüm ki eşim uyandı. Çok komiksin yaaaKizlar bir erkek vardi ve bana ilgisi vardi bende farketmiştim sonra bana acildi bende teklifini kabul ettim hemen ogun beni annesiyle tanistirmaya goturdu "cunku ciddiyiz" daha sonra kendisi evden cikti bi is icin cikti hemen gelecekti neyse
Annesiyle kala kaldik .Annesi kendini begenmis bir insan ,ailem hakkinda sorular sordu filan oyle konusuyorduk ama benim ailemi kucuk gordu ,yakistiramadi kendine ve ogluna ben iyice kizdim
Nasil buraya geldi olaylar bilmiyorum ve birbirimizi yolmaya basladik
Saclarimin yarisi koptu inanin ,erkek arkadasim eve geldi ve o halimizi gorunce beni bir guzel pataklayip sokaga atti ama annesi haksizdi sonucta ben bu adamla evlenmeyi dusunuyordum ama cok anneciymis onu anladim bizim sonumuz ne olcak ya evlenincede yaparsa ne yaparim guvenemiyorum bir turlu eve giderken aramizda bazi seyler yasandi bu yuzden ayril demeyin ayrilamam ne yapacagim aramadida of
Beni bilen bilir....hahhaa kk seni herkes biliyordur eminim...Kızlar beni bilen bilir. 3 yıllık bi ilişkim var ve kendsi evli. Ama zaten biz tanıştığımızda karısıyla boşanma sürecindeymişler, anlaşamıyolarmış. Yoksa ben asla yuva yıkmak istememBeni çok sevdiğini söylüyor karısını sevmiyormuş. Boşan diyorum sürekli erteleniyor hep bir şeyler çıkıyor.Artık dayanamıyorum cidden ne yapsam bilmiyorum. Ha bu arada 2 tanede cocugu var. Ama çocuklarınıda sevmiyormuş zaten Sadece beni seviyor beni beni beni beni
ne yapayım kızlar devam edeyim mi ilişkime
HhhahhBeni bilen bilir....hahhaa kk seni herkes biliyordur eminim...
Kızımm taşın taşın o kadının kocanda gözü varr. Ayrıca çok iyi yapıyosun valla kadınlara güven olmuyo bu devirde. Kaç kurtar kocanı.Şimdi beni bilenler bilir. Kıskanıp çekemeyeni de mahkemeye veririm ona göre yorumlarınızı denk alın. Boş boş yazacak olan yazmasın. Terbiyemi bozup seviyelerine inmeyeceğim.
Şimdi benim aslan parçası gibi bir kocam var bilenler bilir. Geçen gün baktım tvde bir kadının bacak dekoltesine baktı. Hemen tvyi kapattım kumandayla kafasına vurdum. Bana küstü zaten beni bir yere salmıyorsun diye. Salmam efendim, dünyanın bin bir türlü hali var hele de bekar kadınlar var. Geçen bir kadın taşınmış buraya geldi kapımı çaldı, elinde çiçek neymiş arkadaş olalımmış. Aldım çiçeği çaldım kafasına vay dedim kocamda gözün var. Tamam bende genç, güzel,tahsilli, piremses gibi kadınım ama olsun devir kötü.
Ya benim aslan parçası, gözleri Kıvanç gibi, boyu posu Burak Özçivit'e benzeyen ahlak desen tam bir Nihat hatipoğlu olan beş vakit namazında kocacığımı yoldan çıkarırısa? Kocam asla yapmaz ama belli mi olur ya kadın saldırırsa?
Ne yapayım kızlar taşınayım mı?
Ne yapsam ada alıp ona mı taşınsak. Ay biz çok zenginiz de.Kızımm taşın taşın o kadının kocanda gözü varr. Ayrıca çok iyi yapıyosun valla kadınlara güven olmuyo bu devirde. Kaç kurtar kocanı.
canım konuyu yazalı 50 dk olmuş naptın taşındın mı? umarım taşınmışsındır yoksa senin koca elden gideceğe benziyor güzeller güzeliŞimdi beni bilenler bilir. Kıskanıp çekemeyeni de mahkemeye veririm ona göre yorumlarınızı denk alın. Boş boş yazacak olan yazmasın. Terbiyemi bozup seviyelerine inmeyeceğim.
Şimdi benim aslan parçası gibi bir kocam var bilenler bilir. Geçen gün baktım tvde bir kadının bacak dekoltesine baktı. Hemen tvyi kapattım kumandayla kafasına vurdum. Bana küstü zaten beni bir yere salmıyorsun diye. Salmam efendim, dünyanın bin bir türlü hali var hele de bekar kadınlar var. Geçen bir kadın taşınmış buraya geldi kapımı çaldı, elinde çiçek neymiş arkadaş olalımmış. Aldım çiçeği çaldım kafasına vay dedim kocamda gözün var. Tamam bende genç, güzel,tahsilli, piremses gibi kadınım ama olsun devir kötü.
Ya benim aslan parçası, gözleri Kıvanç gibi, boyu posu Burak Özçivit'e benzeyen ahlak desen tam bir Nihat Hatipoğlu olan beş vakit namazında kocacığımı yoldan çıkarırısa? Kocam asla yapmaz ama belli mi olur ya kadın saldırırsa?
Ada bakıyoruz tatlım. Şu nasıl sence?canım konuyu yazalı 50 dk olmuş naptın taşındın mı? umarım taşınmışsındır yoksa senin koca elden gideceğe benziyor güzeller güzeli
güzel canım da balıklar var ya balıklar dişiyse?Ada bakıyoruz tatlım. Şu nasıl sence?
Balıklar da fiyata dahil 10 milyoncuk.
Değil mi ya ne yapsak uzaya mı çıksak?güzel canım da balıklar var ya balıklar dişiyse?
dağa çıkın olmazsa bi dağ evi bulun ama işte orda da börtü böcek olabilir canım yapılacak bişey yok malesef çok üzgününm senin adınaDeğil mi ya ne yapsak uzaya mı çıksak?Kurtulamayacak mıyım kocamın peşimdeki yamyam dişilerden.
Şimdi beni bilenler bilir. Kıskanıp çekemeyeni de mahkemeye veririm ona göre yorumlarınızı denk alın. Boş boş yazacak olan yazmasın. Terbiyemi bozup seviyelerine inmeyeceğim.
Ya benim aslan parçası, gözleri Kıvanç gibi, boyu posu Burak Özçivit'e benzeyen ahlak desen tam bir Nihat Hatipoğlu olan beş vakit namazında kocacığımı yoldan çıkarırısa? Kocam asla yapmaz ama belli mi olur ya kadın saldırırsa?
Atayım da kocamı elimden al değil mi? Bekarsın sen yazışından belli. Ayıp ayıp insanda biraz edep olur.evinizin adresini atarmısın canım ?
napçan???????????????????????????????????evinizin adresini atarmısın canım ?
Atayım da kocamı elimden al değil mi? Bekarsın sen yazışından belli. Ayıp ayıp insanda biraz edep olur.
Atayım da kocamı elimden al değil mi? Bekarsın sen yazışından belli. Ayıp ayıp insanda biraz edep olur.
Mahkemede görüşürüz seninle. Kazen bu kadının adını sanını yaz bana. Avukatıma göndereceğim.Yaa sen ne kadar paylaşımsız bir kadınsınnn!!!! Bu ne bencillik ya ne var azcıkta ona versen kocanı ölürmüsünnn????
Ah canımm sen evlisin belli, hanım kadınsın. Ahh ahh niyetleri belli bunların. Bu devirde böyle koca nerede hep herkesler koçişimin peşinde.napçan???????????????????????????????????
Mahkemede görüşürüz seninle. Kazen bu kadının adını sanını yaz bana. Avukatıma göndereceğim.
Hanım hanııım sen ne edepsizsin. Bende piremses gibi hatunum. Çevrem hep güzelliğimden dem vurur, anlata anlata bitiremezler. Kolay mı bu devirde koca bulması, hadi buldun etraftan saklaması. Aaahh ne çektiğimi bir ben bilirim.bekarım hemde çok güzelim 19 numara de herkes tanır topikte ünlüyüm güzelim sporcuyum seksiyim çalışkanım yaaaaa
hem kocan gibi birisinş arıyorum hem kıvanç gibi hem nihat hatipoğlu gibi
ayy yemede yanında yat
ay pardon yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?