Fake konu acmak

cnm ben bekarım bu durumda sende yalancı bi fakesin

memlekette adam bırakmadın zalımın kızı!!!!!!

bizi mutlaka bilgilendir canım çok merak ederiz bak. Gaza getirmiş gibi oldum seni de ama anapayım dost acı söyler
Hayır kocamdan değil ama işin ilginç yanı benim çocuğumda benim değilmişşş !! Kesin kocam beni aldatmışş birinden çocuk peydahlamışş !!! Bunca seni çocuğum diye bağrıma bastım bir deee ! Hayat neden bu kadar acımasızzz !

sen doğurmadın anam çocuğu? dalga mı geçiyon bizimle? sende mi fakesin yoksa. offf

Kizlar yeni uye oldum ama yine de beni bilen bilir. Ben birkac ay once yakisikli birisiyle ask yasamaya basladim ve 3 aylik hamile oldugumu ogrendim. Onu cok seviyorum onun icin her seyi yaparim ama maalesef evli ama huzurlu degil ve karisi cirkef cikti bizi ayirmaya calisiyor. Bu sevgilimden once de birini tanimistim doktor kendisi cok karizmatik o da evli ama cok mutsuz karisindan bosanmak istiyor ama o pislik illet kadin da pesini birakmiyor sevgilimin ben kurtarmak istiyorum ikisini de ama sizce napmaliyim ha yuva yikanin yuvasi olmaz demeyin ikisi de cok mutsuz ben iyilik yapmak istiyorum onlari bu huzursuz evlilikten kurtararak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…