- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.341
cnm ben bekarım bu durumda sende yalancı bi fakesinOff bu da soru mu yani aldatiyor tabi. O kadin da bendim ayrica beni daha cok begeniyor kocan 4 aydir sevgiliyiz. Anonimin kocasi ve senin kocan benim sevgililerim ikisi de asik bana. Anonimin kocasindan 6 aylik hamile oldugum gibi (mujdemi isterim) senin kocandan da 3 aylik hamileyim
Masamizin ustundeki cicegi yere atip sacimi basimi yolmanin hesabini daha soracam sana zilli kiskanc kari
dna testi yaptır hemen. büyük ihtimalle boynuzlanmışsınKadının çocuğu var. Biz 4 senelik evliyiz çocuk beş yaşında !!
Birakmam kocisin cok yakisikli hem bebegimin babasiz buyumesini istemem
Ay aksam da gelirsen gel valla, anonimin kocasi ve senin kocan da gelcekti ucumuz vakit gecirecektik sen de gel şenlik olur.
Senden korkan senin gibi cirkin seviyesiz fakir olsun!
cnm ben bekarım bu durumda sende yalancı bi fakesin
memlekette adam bırakmadın zalımın kızı!!!!!!
toykız fake arkadaşlar kibleyelim acilAy pardon Anonimcim, Anti Depresan'in kocasi demek istedimmm isimler karisti. Ama olsun sen de evlen senin kocani da elinden alcam bak gor
Hem ben fake degilim sensin fake!
Evli misin sekerim kocan var mi?
toykız fake arkadaşlar kibleyelim acil
dna testi yaptır hemen. büyük ihtimalle boynuzlanmışsın
bizi mutlaka bilgilendir canım çok merak ederiz bak. Gaza getirmiş gibi oldum seni de ama anapayım dost acı söylerÇocuğun saçından bir tel aldım. Eşimin saç teli yedekte vardı zaten. Şimdi labaratuvar a gidiyorum.
Hayır kocamdan değil ama işin ilginç yanı benim çocuğumda benim değilmişşş !! Kesin kocam beni aldatmışş birinden çocuk peydahlamışş !!! Bunca seni çocuğum diye bağrıma bastım bir deee ! Hayat neden bu kadar acımasızzz !bizi mutlaka bilgilendir canım çok merak ederiz bak. Gaza getirmiş gibi oldum seni de ama anapayım dost acı söyler
canım bırak muhatap olma ya Allah bilir kaç yaşında veletBirde toy demiş kendine. Kız sen Lale Belkıs çakması olmussun Suzan Avcının kızı!!!!!
sen doğurmadın anam çocuğu? dalga mı geçiyon bizimle? sende mi fakesin yoksa. offfHayır kocamdan değil ama işin ilginç yanı benim çocuğumda benim değilmişşş !! Kesin kocam beni aldatmışş birinden çocuk peydahlamışş !!! Bunca seni çocuğum diye bağrıma bastım bir deee ! Hayat neden bu kadar acımasızzz !
sen doğurmadın anam çocuğu? dalga mı geçiyon bizimle? sende mi fakesin yoksa. offf
düp bebek hım. iyiymiş valla. kız sen dalga mı geçiyon koca koca insanlarla. ayıp ya edep biraz edep!Düp bebe yöntemiyle eşim hamile kaldı. Benim yumurtalıklarımı ona enjekte ettiler. Çok yeni bir yöntem.
düp bebek hım. iyiymiş valla. kız sen dalga mı geçiyon koca koca insanlarla. ayıp ya edep biraz edep!
hemende senin lafınla kalkıp araştırma yaparım tabi hı hı kocan doğurdu hııı tamam sensin tamam tamam ağlamaNe münasebet hanım hanımmm.. Biz yurt dışındayız. Daha Türkiye'ye gelmemiş bile olabilir bu yöntem. Bilmemeniz normal. Gidin araştırın !
Ne münasebet hanım hanımmm.. Biz yurt dışındayız. Daha Türkiye'ye gelmemiş bile olabilir bu yöntem. Bilmemeniz normal. Gidin araştırın !
geçmişler olsun cınımŞimdi baktım da erkeğin hamile kalması için önceden kadın olması lazımmış.. Yoksa?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?