- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.361
sende kocanda kocanın metresi de ruh hastasısınız behHem kandırıldım, hem aldatıldım....
sende kocanda kocanın metresi de ruh hastasısınız beh
şu krmızılı sensin galiba ???????Kavga ettik biraz önce .. Sonra analar babalar konu komşu da katıldı silahlar çekildi.
Bu da güvenlik kamerasından bir resim
İş çok ciddi.. Benden boşanmak istiyor ona güvenmedim diye.. Öldürmem gerek. Yoksa dımdızlak kalıcam kızlar.
ay ne diyim bilemedim günahını almışım cnm .s.s..s.s.s.s.EE başında güzel ve çekici bir bayanın demiştimmm...
Benciller insanlik olmus resmen hepiniz o iki kadinin yandaslarisiniz sizi mahkemeye vercemKizlar yeni uye oldum ama yine de beni bilen bilir. Ben birkac ay once yakisikli birisiyle ask yasamaya basladim ve 3 aylik hamile oldugumu ogrendim. Onu cok seviyorum onun icin her seyi yaparim ama maalesef evli ama huzurlu degil ve karisi cirkef cikti bizi ayirmaya calisiyor. Bu sevgilimden once de birini tanimistim doktor kendisi cok karizmatik o da evli ama cok mutsuz karisindan bosanmak istiyor ama o pislik illet kadin da pesini birakmiyor sevgilimin ben kurtarmak istiyorum ikisini de ama sizce napmaliyim ha yuva yikanin yuvasi olmaz demeyin ikisi de cok mutsuz ben iyilik yapmak istiyorum onlari bu huzursuz evlilikten kurtararak
hadi len fake seniBenciller insanlik olmus resmen hepiniz o iki kadinin yandaslarisiniz sizi mahkemeye vercem
La resmen kimse inanmiyor artik bana. Ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Iyilik yap denize at!hadi len fake seni
kibledim canım bunlar son yorumlarınLa resmen kimse inanmiyor artik bana. Ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Iyilik yap denize at!
Ahh canım adeta kanatsız bir meleksin, dememizi bekliyorsan çok yanılırsın. KK kızım burası biz kocişlerimizi sizin gibi kadınlardan korumak için neler çekiyoruz yaptığına bak. Kimse yaptığını yaşamadan ölmezmiş.Kizlar yeni uye oldum ama yine de beni bilen bilir. Ben birkac ay once yakisikli birisiyle ask yasamaya basladim ve 3 aylik hamile oldugumu ogrendim. Onu cok seviyorum onun icin her seyi yaparim ama maalesef evli ama huzurlu degil ve karisi cirkef cikti bizi ayirmaya calisiyor. Bu sevgilimden once de birini tanimistim doktor kendisi cok karizmatik o da evli ama cok mutsuz karisindan bosanmak istiyor ama o pislik illet kadin da pesini birakmiyor sevgilimin ben kurtarmak istiyorum ikisini de ama sizce napmaliyim ha yuva yikanin yuvasi olmaz demeyin ikisi de cok mutsuz ben iyilik yapmak istiyorum onlari bu huzursuz evlilikten kurtararak
Ahh canım adeta kanatsız bir meleksin, dememizi bekliyorsan çok yanılırsın. KK kızım burası biz kocişlerimizi sizin gibi kadınlardan korumak için neler çekiyoruz yaptığına bak. Kimse yaptığını yaşamadan ölmezmiş.
kibledim canım bunlar son yorumların
Ahh canım adeta kanatsız bir meleksin, dememizi bekliyorsan çok yanılırsın. KK kızım burası biz kocişlerimizi sizin gibi kadınlardan korumak için neler çekiyoruz yaptığına bak. Kimse yaptığını yaşamadan ölmezmiş.
Siz tabi hep erkegin karisinin acisindan bakiyorsunuz bir kere de erkegin sevgilisinin tarafindan bakin geri kafalilar siziBunları sitede değil gerçek hayatta da KİB leyelim canım ! Allah kocalarımızı korusun böylelerinden !Ahh ahh neler çektiğimi bir ben bir Allaaaaah Biliyor !!
Sende onu yan komsun osman beyle aldat kisasa kisas boylece seni daha cok sever hemde kıskanır bacim ben seni biliyorum yap bunu...Şimdi beni bilenler bilir. Kıskanıp çekemeyeni de mahkemeye veririm ona göre yorumlarınızı denk alın. Boş boş yazacak olan yazmasın. Terbiyemi bozup seviyelerine inmeyeceğim.
Şimdi benim aslan parçası gibi bir kocam var bilenler bilir. Geçen gün baktım tvde bir kadının bacak dekoltesine baktı. Hemen tvyi kapattım kumandayla kafasına vurdum. Bana küstü zaten beni bir yere salmıyorsun diye. Salmam efendim, dünyanın bin bir türlü hali var hele de bekar kadınlar var. Geçen bir kadın taşınmış buraya geldi kapımı çaldı, elinde çiçek neymiş arkadaş olalımmış. Aldım çiçeği çaldım kafasına vay dedim kocamda gözün var. Tamam bende genç, güzel,tahsilli, piremses gibi kadınım ama olsun devir kötü.
Ya benim aslan parçası, gözleri Kıvanç gibi, boyu posu Burak Özçivit'e benzeyen ahlak desen tam bir Nihat Hatipoğlu olan beş vakit namazında kocacığımı yoldan çıkarırısa? Kocam asla yapmaz ama belli mi olur ya kadın saldırırsa?
Ne yapayım kızlar taşınayım mı?
Ne sıkılması ayol bak yan komşu kadinin kocasini ayartiyormus oda onun patronuyla aldatmis bi el atayyy çok sıkıldııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm
hahahhahNe sıkılması ayol bak yan komşu kadinin kocasini ayartiyormus oda onun patronuyla aldatmis bi el at
Genemi beni bilen bilir her okuduğumda gülmekten ölüyorum...Bu arada sen kendine bi iyilik yap at kendini denize canım. ...Kizlar yeni uye oldum ama yine de beni bilen bilir. Ben birkac ay once yakisikli birisiyle ask yasamaya basladim ve 3 aylik hamile oldugumu ogrendim. Onu cok seviyorum onun icin her seyi yaparim ama maalesef evli ama huzurlu degil ve karisi cirkef cikti bizi ayirmaya calisiyor. Bu sevgilimden once de birini tanimistim doktor kendisi cok karizmatik o da evli ama cok mutsuz karisindan bosanmak istiyor ama o pislik illet kadin da pesini birakmiyor sevgilimin ben kurtarmak istiyorum ikisini de ama sizce napmaliyim ha yuva yikanin yuvasi olmaz demeyin ikisi de cok mutsuz ben iyilik yapmak istiyorum onlari bu huzursuz evlilikten kurtararak
Valla benimde yok fake konularda dolaşıyorum bacim.hahahhahherkes pis herkes fake cidden canım sıkılıyor kız uykumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?