Fake konu acmak

sende kocanda kocanın metresi de ruh hastasısınız beh

Kavga ettik biraz önce .. Sonra analar babalar konu komşu da katıldı silahlar çekildi.
Bu da güvenlik kamerasından bir resim

İş çok ciddi.. Benden boşanmak istiyor ona güvenmedim diye.. Öldürmem gerek. Yoksa dımdızlak kalıcam kızlar.

Benciller insanlik olmus resmen hepiniz o iki kadinin yandaslarisiniz sizi mahkemeye vercem

Ahh canım adeta kanatsız bir meleksin, dememizi bekliyorsan çok yanılırsın. KK kızım burası biz kocişlerimizi sizin gibi kadınlardan korumak için neler çekiyoruz yaptığına bak. Kimse yaptığını yaşamadan ölmezmiş.

Bunları sitede değil gerçek hayatta da KİB leyelim canım ! Allah kocalarımızı korusun böylelerinden !Ahh ahh neler çektiğimi bir ben bir Allaaaaah Biliyor !!

kibledim canım bunlar son yorumların

Kiblesen neye yarar, ates olsan curmun kadar yer yakarsin!

Bunları sitede değil gerçek hayatta da KİB leyelim canım ! Allah kocalarımızı korusun böylelerinden !Ahh ahh neler çektiğimi bir ben bir Allaaaaah Biliyor !!
Siz tabi hep erkegin karisinin acisindan bakiyorsunuz bir kere de erkegin sevgilisinin tarafindan bakin geri kafalilar sizi

Sende onu yan komsun osman beyle aldat kisasa kisas boylece seni daha cok sever hemde kıskanır bacim ben seni biliyorum yap bunu...

Genemi beni bilen bilir her okuduğumda gülmekten ölüyorum...Bu arada sen kendine bi iyilik yap at kendini denize canım. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…