Fake konu acmak

Hanımefendi siz zengin olmussunuz ama insan olamamıssınız!! Göz hakkı diye bir sey var hiç duymadınızmı???? O zaman cıkartmayın kocanızı evden. Cimri karııı!!!!!!
Yetişinnn adminnnleeeeerr amaaan bana hakaret var. Karı dedi bana. Banlayın bu dengesizi. Ayyy imdaaat diye bağırasım var. Yetişiniiin.

ya git ya sen güzel olsan ne olur ben biraz adriana lima biraz doutzen kroes biraz candice sweanpol hepsini harmanla ben işte
sen nasıl benden güzel olursun yırtarım saçını bak o adam benim olacak iştye !!!

ya git ya sen güzel olsan ne olur ben biraz adriana lima biraz doutzen kroes biraz candice sweanpol hepsini harmanla ben işte
sen nasıl benden güzel olursun yırtarım saçını bak o adam benim olacak iştye !!!
Admin konumu kapat lütfen buradakilerin nazarı değecek, hepsi kıskançlıktan çatladı. Maşallah diyin, kocaman nazarlık asacağım evin girişine.

Maşallah deyin kocacımla aşkımıza gısganç garular.

Sen kesin kocanla evlenince zengin olmussundur normalde varoşsundur ben bilmemmi senin gibileri kıııızzz paççooozzzzz
Sen yazma konuma yeter, çık git topik benim konu benim. Gelme yaa. Adminler nerede kaldınız bak varoş dedi bu sefer de. Ben bi kerem doğma büyüme Kartallıyım, has İstanbulluyum, dedem padişahın ibrikçibaşısıydı. Düşün hepsininde başıydı öyle parlak zekalı soydan geliyoruz biz. Sensin varoş.

Kızlar beni bilen bilir eski konularımıda hatırlarsınız ben bu kocamın çok günahını alıyorum.Geçenlerde de otelde kalmıştı bayan iş arkadaşıyla meğersem otelde tek oda oymuş kıyamam kocama birde tıkış pıkış uyumuşlar erkenden.
Her neyse bugünde ne olsa beğenirsiniz yine evet günahını aldım.Mutfakta yemek yaparken birden eşimin telefonu çaldı yetişemedim.Eşimde banyodaydı sonra mesaj geldi bende baktım evet bu terbiyesizliği yaptım
Bir baktım ekranda kocaman bir kadın memesi.Dedim neyin nesi bu acaba.Biraz kıskandım doğrusu eşimi banyodan çıkınca sıkıştırdım dedim bu ne kimin memesi.O da bana karıcım o benim hastam uzakta olduğu için kontrolleri bu şekilde sağlıyoruz dedi..Az kalsın tıbba bilime karşı bir engel koymuş gibi hissettim canım kocam ne kadar becerikli bir doktor oysa ortopedi uzmanı ama her konuda bilgisi var.Uzman kocam benim

hastasın ya sen kocan seni de tedavi etsin bence. neyin kıskançlığı bu bu kadar? kendine de evliliğinede zarar veriyorsun. nasıl baktın o mesaja hiç mi vicdanın sızlamadı be

hastasın ya sen kocan seni de tedavi etsin bence. neyin kıskançlığı bu bu kadar? kendine de evliliğinede zarar veriyorsun. nasıl baktın o mesaja hiç mi vicdanın sızlamadı be

Evet bende bu durumun çok farkındayım vicdanım sızlıyor bana da biraz kırgın telefonuna şifre koymuş artık haklı tabi..Ah durumum çok mu kötü sahiden

Ay salak cahil kadin adam seni aldatiyor sen daha uyuuu saftrik hemcinsim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…