- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.261
evet zengin. bana pahalı çikolatalar alıyorcanım sevgilin zengin mi
küçük değilim ayrıca beynimde kuştan değil
genç güzel ve çıtır kadın demek istedin dimiHaklısın canım sen koca kadın oldun.
arkadaşlarını attıgitme canım sen daha ne yakışıklılar çıkar karşına gerçi bi de gelecek olan arkadaşlarının resmini isteseydin ona göre karar verirdin
yok yok canım o değilim ben canım
yani ben bıraktım o işleri
niye çıkardın ortaya
hesabı ablamla ortak kullanıyorum diye keklicektim milleti
offff
siyah benim ben kaptımarkadaşlarını attı
biri bu
diğeri de
27 tabikiSeni ablan mı yoldan çıkarıyor yoksa. Senin yaş kaç. Sosyal hizmetlere haber edicem.
ay ben bunlarla baş edemem sende gel kızsiyah benim ben kaptım
bi de beyin olsun oldu mu yavrum şimdi git yat yarın öğleye yetişemiycenevet zengin. bana pahalı çikolatalar alıyor
büyük bi zevkle yardımcı olurum şekerim napçaz okey falan oynarız heralde?ay ben bunlarla baş edemem sende gel kız
yardımcı ol
yetişirim hanım abla sen rahat ol. için ölmiş ya senin kıskançbi de beyin olsun oldu mu yavrum şimdi git yat yarın öğleye yetişemiycen
büyük bi zevkle yardımcı olurum şekerim napçaz okey falan oynarız heralde?
kızıaaaaam bu çocuk sana baya baya yanık o zaman ovvvvvvvvvvvbi gidelimde canım bakarız sevgilim bulur bişeler ay sevgilim dedim
durmadan öpücük smile atıo
bana
ayyy yaa yerim ben gidiyorum canım dayanamadım arabasıyla aşağıda kornaya basıyor yaaaakızıaaaaam bu çocuk sana baya baya yanık o zaman ovvvvvvvvvvv
nerden ablan oluyomuşum ben senin terbiyesiz 14 yaşındayım benyetişirim hanım abla sen rahat ol. için ölmiş ya senin kıskanç
bu saatte ne deyip çıkacaksın kiayyy yaa yerim ben gidiyorum canım dayanamadım arabasıyla aşağıda kornaya basıyor yaaaa
burdan yüss yaşında gibi görünüyorsun da. belliki yalnızsında kıskanıyorsunnerden ablan oluyomuşum ben senin terbiyesiz 14 yaşındayım ben
benim 3 tane sefgilim var tamam mı ama senden zekiyim hem de senden çıtırımburdan yüss yaşında gibi görünüyorsun da. belliki yalnızsında kıskanıyorsun
yalancı. neden inanayım ki sana. ayrıca konumu sabote etmebenim 3 tane sefgilim var tamam mı ama senden zekiyim hem de senden çıtırım
Ayyy çok güldüm yaa komik ve güzel bravo size...uydurma dediğin böyle olur.erkek arkadaşımla geleceğe dair planlar yapıyoruz.beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ama aklımı kurcalayan şeyler var
annesi beni kabullenmiyor
babası oğlum isterse ben bir şey demem diyor
halası bayılıyor
teyzesi ayılıyor
dayısı o bizim bir tanecik gelinimiz diyor
amcası bundan iyisi şamda kayısı diyor
benim gibi bir gelin bulamazlarmış harikaymışım, bir taneymişim ama işte kayınvalide adayımın gözünde yokum.komşusunun kızı var manken gibi ince uzun, sarışın bildiğin barbi bebek of ya ya sevgilim annesini dinleyip benden vazgeçerse o komşu kızını seçerse
derdim çok büyük akıl verin şimdi o benden ayrılmadan ben mi ondan ayrılayım.terkedilmeye dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?