- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.221
Yaaaniiii.. En güzeli muhallebi canım, ondan şaşma..bende yemedim arkadaşım zaten adında erkek olan tatlı mı yenir
Ben öyle tatlılar yiyen kadınlardan değilim bi kere..
ben gerçekten anlamadım arkadaşım ben masum bir bayğanım elime erkek eli gözüme gözü burnuma burnu değmedi
olur olur kolay çıkacak bişey giy daha çok memnun kalır senden tekrar buluşmak isterayy ben lazer yaptırmıştım o olmaz mı
Eki Görüntüle 1441287
Nasıl bu canım? Bence böyle dekoltesi az bişeyler giymelisin. İyi aile kızı oldugunu anlaması acısından.
Hahahha ay koptum yaa yorumsuzCanım zenginse alırım morugu bi hastalığı fln varmı? Cok beklemeyeyim miras için.
Biliyorsun suan 82 yasında bir dedeyle evliyim. Onu gömim hemen onu alırım.
ıııııııııııııımmmm severim bendeBabaanne muhallebisi yerim ben canım, çok edepliyimdir bu konularda..
teşekkürler yaolur olur kolay çıkacak bişey giy daha çok memnun kalır senden tekrar buluşmak ister
ay ben sunu düşünmüştüm
bu olmazmı
hamilesin artı metresin canım sen kimbilir kaçıncı metre hemi deablalarım selam ben 15 yaşında genç bi kadınım. Geçen hafta nette biriyle tanıştım 34 yaşında ama o kadar yakışıklı ki anlatamam çok düzenli düzeyli bi ilişkimiz var. her gün öğle arasında buluşup anlarsınız yaama bişey dikkatimi çekti akşam 6dan sonra telefonu hep kapalı oluyor sizce neden? kafamı dinliyorum diyor ama bilmiyorum emin olamadım. bide adetim gecikti benim tam genç doğurgan yaşımdayım korunmuyoruz sevgilimle bebeğimiz olsun istiyoruz iki gün geciktim hamile miyim?
hayır o ben değildim o isvecli ben norveçliyim karıştırdın canımSen geçen gün başka bir konu açmıştın. Sevgilin don mon bir şeyler sipariş vermiş çağırmış seni. Sen de gitmiştin. Bizimle güzel dalga geçmişsin. Duygularımızla oynadın affetmeyeceğim seni.
Nasıl tatlılar yiyorsun canım? Hanım göbeği, dilber dudağı?
grup ortamı oluşur ne güzel işte sıkılmazsınteşekkürler ya
şimdi arıyor iki erkek arkadaşı daha gelecekmiş
ne saçma buluşmaya niye geliyorlar
1 buçuk metreyim ben :S :S :S sen ne demek istiyorsun anlamadımhamilesin artı metresin canım sen kimbilir kaçıncı metre hemi de
ablalarım selam ben 15 yaşında genç bi kadınım. Geçen hafta nette biriyle tanıştım 34 yaşında ama o kadar yakışıklı ki anlatamam çok düzenli düzeyli bi ilişkimiz var. her gün öğle arasında buluşup anlarsınız yaama bişey dikkatimi çekti akşam 6dan sonra telefonu hep kapalı oluyor sizce neden? kafamı dinliyorum diyor ama bilmiyorum emin olamadım. bide adetim gecikti benim tam genç doğurgan yaşımdayım korunmuyoruz sevgilimle bebeğimiz olsun istiyoruz iki gün geciktim hamile miyim?
grup ortamı oluşur ne güzel işte sıkılmazsın
nerden biliyorsun? gül diye anlatmadım sevgilim bana yalan söylemezcanım kusura bakma ama sevgilin evli
15 yasonda bosuna genc kadın oldun
ablalarım selam ben 15 yaşında genç bi kadınım. Geçen hafta nette biriyle tanıştım 34 yaşında ama o kadar yakışıklı ki anlatamam çok düzenli düzeyli bi ilişkimiz var. her gün öğle arasında buluşup anlarsınız yaama bişey dikkatimi çekti akşam 6dan sonra telefonu hep kapalı oluyor sizce neden? kafamı dinliyorum diyor ama bilmiyorum emin olamadım. bide adetim gecikti benim tam genç doğurgan yaşımdayım korunmuyoruz sevgilimle bebeğimiz olsun istiyoruz iki gün geciktim hamile miyim?
nasıl yani abla anlamadım ben. ne demek istedinAdam akşam başka yemek yiyor belli ki. Öğlen yemeğiyle yetineceksin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?