- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.241
kuma gitcen yani adam evli mutlu çocuklu sen de anla artık aaa1 buçuk metreyim ben :S :S :S sen ne demek istiyorsun anlamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuma gitcen yani adam evli mutlu çocuklu sen de anla artık aaa1 buçuk metreyim ben :S :S :S sen ne demek istiyorsun anlamadım![]()
gene gitcen miaaaa yok hemen whatsappda sinirli smiley atcam
hayır o ben değildim o isvecli ben norveçliyim karıştırdın canım
nerden biliyorsun? gül diye anlatmadım sevgilim bana yalan söylemez
sevgilim evli değiliim dedi bana neden yalan söylesin ki. kimliğine bakmak istedim ama yazık kıyamam kaybetmişkuma gitcen yani adam evli mutlu çocuklu sen de anla artık aaa
kaç yaşına geldim ne yapacağımı anneme babama soracak değilim.annene babana yazık tüh sana sen okuyacağın yasta neler yapıyorsun
gene gitcen mi
nasıl yani abla anlamadım ben. ne demek istedin
beraber arasaydınız mesela evini falansevgilim evli değiliim dedi bana neden yalan söylesin ki. kimliğine bakmak istedim ama yazık kıyamam kaybetmiş![]()
kuş eti yemiyo zaten sevgilim .s.s.sBak canım, yarın öğlen sevgilinle buluştuğunda "her kuşun eti yenmez" diyeceksin ona. Selamımı söylemesen de o anlar.
evde kaybetmemiş ki ailesiyle yaşıyor annesi babası yaşlı beni götürmek istemiyo sana da bulaşır hastalıkları diyo. çok üzerime titriyoberaber arasaydınız mesela evini falan
gitme canım sen daha ne yakışıklılar çıkar karşına gerçi bi de gelecek olan arkadaşlarının resmini isteseydin ona göre karar verirdinbilmiyorum kafam karışık canım ama o kadar yakışıklı ki
yaşlılık mı bulaşıcakmışevde kaybetmemiş ki ailesiyle yaşıyor annesi babası yaşlı beni götürmek istemiyo sana da bulaşır hastalıkları diyo. çok üzerime titriyo
kuş eti yemiyo zaten sevgilim .s.s.s
kaç yaşına geldim ne yapacağımı anneme babama soracak değilim.
neden gülüyosun? hastalar sadece yaşlı değilleryaşlılık mı bulaşıcakmış![]()
komik geldi gal,ba gül diye açadım konuyu bi derdim var neden yardımcı olmuyorsunuz. bende sana böyle yapçam
yok yok canım o değilim ben canımCanım kandırmıyorsun beni di mi. O arkadaşta senin gibi grup işlerine bulaşmıştı. Eğer aynı kişiysen gittiğin yol yol değil, sen atla uçağa Türkiye'ye gel.
canım sevgilin zengin mineden gülüyosun? hastalar sadece yaşlı değiller
küçük değilim ayrıca beynimde kuştan değilAh kuş beyinlim benim. Daha yaşın da çok küçük biz ne desek anlamayacaksın sen. Yaşa gör en iyisi.