Fake konu acmak

Gittikce daha guzel hikayeler geliyoooorrr

'Bu kadın var ya. Manyağın teki kardeşim! Katil olmam an meselesi. Bu bahsettiği Bünyamin Bey var ya, bizim genel müdür yardımcısı. Şimdi Bünyamin Bey'in karısı bu ikisini yatakta yakalayınca bu o... yu da buraya gönderdi. Bütün bunlar Bünyamin Bey'in başının altından çıkıyor. Halbuki karı Bünyamin Bey'in altından çıkmıyormuş. Oh be rahatladım valla.'

Böyle bir konu da açılır mı açılır :)

En cok da neyi merakla bekliyorum biliyo musun biri burda bu tarz bi derdini anlatirken anlattigi olayi yasatan kadin da gorup yorum yapacak diye bekliyorum dusunsene macerayi gerilim dram atraksiyon hepsiii

En cok da neyi merakla bekliyorum biliyo musun biri burda bu tarz bi derdini anlatirken anlattigi olayi yasatan kadin da gorup yorum yapacak diye bekliyorum dusunsene macerayi gerilim dram atraksiyon hepsiii

Hahaha çok mümkün.

bende uyduryım bi tane bir sevgilim var beni çok seviyor bende onu ama ben baskasınıda seviyorum ama bu sevgilimden de vazgeçemiyorum dönüp dolaşıp yine ona geliyorum baskasıyla beraber olurken bile hep onu hayal ediyorum herşeyde o var ama baskasıyla da beraber olmaktan kendimi alamıyorum en büyük zevkimde resim çekmek ve bu resimleri tanımadıgım erkeklere atmak ve onların benm hakkımda bana bakrken hayallerini face ten yazmalarını okumak bu beni delirtiyor .........!!!!!!

Seni çılgınnn yeni fake konu acmislar hepimiz ordayiz su cok guzel sen de gelsene

ben son yormladıgın konu nerde bakmasını blmyorum ay biraz salakmıyım neyim ama daha nasıl kullanılacağını blmyorum ki ben yaaaaaaaa
Yorum yapmissin bende dedim ne cabuk bakti da yorum yaptii su arkadasimla nasil sevgili olurum var ya ordayiz akiyoooz

Bu gece formumdayim hemen bi konu patlatayim

Kizlar cok kotuyum acil yardiminiza ihtiyacim varrr. Gecen gece ruyamda okulda fakulte binasindaydim aksam saat 10 gibi. Birkac kiz arkadasim vardi diyordum ki o gelicek bana soz verdi saat on da gelicem diyordu gelicek birazdan. Kizlar diyor ki gelmiycek bekleme. Saat on u gecti gelen giden yokk. Kizlar hala gelmiycek diyo benim gozum yollarda. Neyse cocuk geliyo ama bana kizginn. Kenara cekiyorum konusmamiz lazim diyorum. Bir de ne diyeyimm ben sevgilimle konusmiyorum ondan sıkıldim onu sevmiyorum ben seni istiyorum bize bi sans ver. Cocuk da bana kizgin ve surat yapiyor. Ben bu cocukla sevgilim var diye gorusmeyi kesmisim cunku. Neyse zar zir ikna oluyo istemem yan cebime koy hesabi gibisinden. Biz konusmaya basliyoruz. Oyle uyandim. Ve dun gece de o cocugu ruyamda gordum. Sizce ben sevgilimi aldatmis mi oluyorum???

Yazarken cok eglendimm konuyu canlandirmaliydim hayal guclerimiz calissin beybileeeerrrrr

Artık çıkış yolu bulamadığımdan ve belki beni tanımayan insanlar bana yardım edebilir diye buraya sığındım, hikayem aslında uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım. Eşimle okulun son senesinde çıkmaya başladık ve bir kaç sene içinde ailelerin onayıyla evlendik, her şey rüya gibiydi diyemem zaman zaman tartışmalarımız olurdu ama birbirimize her zaman değer veririz, bir şekilde atlatmasını bildik. Evliliğimiz oturdukça bir de çocuğumuz olsun diye alttan alta isteğimi belli etmeye başladım ama esas sorun bundan sonra başladı. En başta sevinir diye düşünürken konuyu çabucak kapatması, duymamazlığa gelmesi beni kırdı ama çok da üstelemedim. Ama saçma da olsa hiç bir sebep söylememesine anlam veremiyordum, sordukça da sinirleniyordu. Arkadaşlarım yaşınız daha genç boşver dedikçe ben de o zaman için konuyu kapatmaya karar verdim ama soru işaretlerim de silinmedi. Aralarında yaş farkı olan erkek kardeşine bu kadar düşkün olup sokakta gördüğü her çocuğa gülümsemesini eksik etmeyen adam neden kendisinin de bir çocuğu olsun istemezdi ki? Acı gerçeği sonradan kv den tesadüfen öğrendim arkadaşlar, kardeşi aslında kardeşi değilmiş, kendi çocuğuymuş. Kp de bu olayın ortaya çıkmasından sonra vefat etmiş zaten, biz tanıştığımızda bir kaç sene önce öldüğünü beklenmedik bir şey olduğunu söylemişti sadece.

Şimdi karar aşamasındayım bunu bildiğimi eşime söylesem mi söylemesem mi karar veremiyorum, benden şimdiye kadar böyle bir şeyi nasıl saklar onu da anlamıyorum, ne kadar birbirlerine benziyorlar diye düşündüğümde, saçmalama kardeşi tabi ki benzeyecek diye susturuyordum kendimi, keşke öğrenmeseydim dediğim de oluyor, kardeşi eşime ağabey diye sarıldıkça ben daralıyorum. Yanlış anlamayın eski kız arkadaşıyla da bir derdim olamaz o da doğumda vefat etmiş zaten, herhalde ailesinin bile haberi yok ama ben bu gerçeği nereye kadar içimde tutabilirim bilmiyorum. Ne hissedeceğimi şaşırdım artık. Bunca senedir kendi çocuğuna yalan söyleyen bir insan diye öfkeleniyorum ama bir yandan da sadece adı farklı ama hep yanıbaşında. Kendi çocuğu olursa ondan artık tamamen kopar diye mi düşünüyor, ki ben artık istiyor muyum o bile belli değil, o kadar karışık haldeyim. Kısaca yazayım dedim ama olmadı, kusura bakmayın.

Kiz biran gercek sandim seni cilginnn deniz yildizi dizisi geldi aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…