• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Kızlar beni bilen bilir. 3 yıllık bi ilişkim var ve kendsi evli. Ama zaten biz tanıştığımızda karısıyla boşanma sürecindeymişler, anlaşamıyolarmış. Yoksa ben asla yuva yıkmak istemem:KK12: Beni çok sevdiğini söylüyor karısını sevmiyormuş. Boşan diyorum sürekli erteleniyor hep bir şeyler çıkıyor.Artık dayanamıyorum cidden ne yapsam bilmiyorum. Ha bu arada 2 tanede cocugu var. Ama çocuklarınıda sevmiyormuş zaten:63: Sadece beni seviyor beni beni beni beni:KK37:
ne yapayım kızlar devam edeyim mi ilişkime:KK70:

Canım neden üzülüyorsunki sonucta dövmesi seni sevmediği anlamına gelmez. Hem bak eve giderkende bişeyler yaşamışsınız bu seninle evlenmek istediği anlamına gelir.
Ama annesinden özür dilemen gerekir sonucta o onun annesi seni dövsede gebertsede karsılık vermen cok yanlış olmuş. Keşke bıraksaydında butun saçlarını yolabilseydi böyle buyuk saygısızlık yapmışsın. En iyisi sen yarın git önüne otur kalanını da yolsun yoksa sevgilin seni affetmeyebilir canım:KK43:

(Sabah sabah ne guldum kız sana:D hahaha )
Canim ya haklisinda aramizda gecen seyler annesini yolmadan önceydi .. ama kadın cok fena bende dovmesem kel kalacaktim tam alt ediyordum iste sevgilim geldi oda beni dovup atti eve bile birakmadi anlamiyorum ki hicbisey ama cok seviyorum insallah evleniriz yoksa ailemin yuzune nasil bakarim :( en iyisi aramassa yarin annesinden ozur dilemek olucak

Kızlar beni bilen bilir. 3 yıllık bi ilişkim var ve kendsi evli. Ama zaten biz tanıştığımızda karısıyla boşanma sürecindeymişler, anlaşamıyolarmış. Yoksa ben asla yuva yıkmak istemem:KK12: Beni çok sevdiğini söylüyor karısını sevmiyormuş. Boşan diyorum sürekli erteleniyor hep bir şeyler çıkıyor.Artık dayanamıyorum cidden ne yapsam bilmiyorum. Ha bu arada 2 tanede cocugu var. Ama çocuklarınıda sevmiyormuş zaten:63: Sadece beni seviyor beni beni beni beni:KK37:
ne yapayım kızlar devam edeyim mi ilişkime:KK70:
canım saçmalama seviyorsan tabiiki devam et hem ne karısını ne çocuğunu seviyormuş baksanaa. böylesini bulamazsıntatlım devam et boşanması içinde elinden geleni yap gerekirse blöf yap. kurtar adamı o kadındam :(

Canım inan içimi çok rahatlattın cok tsekkur ederim sana.
Yazmayı unutmusum sevgilimin 4tanede cocugu var Bu haftasonu onlarla tanıstırdı beni 1tanesi benimle yaşıt erkek ve sohbet boyunca gozunu benden ayırmadı sanırım oda benden hoşlanıyor of napsam bilemiyorum aslına bakarsan oda cok yakısıklı. Yani arkadaslarım cok güzel oldugumu söylerler ama işte basıma böyle dertler açıyor güzelliğim:KK43:( cok mutsuzum sevgilimi cok seviyorum ama kafam karıstı
Cok guldum :D

Canım neden üzülüyorsunki sonucta dövmesi seni sevmediği anlamına gelmez. Hem bak eve giderkende bişeyler yaşamışsınız bu seninle evlenmek istediği anlamına gelir.
Ama annesinden özür dilemen gerekir sonucta o onun annesi seni dövsede gebertsede karsılık vermen cok yanlış olmuş. Keşke bıraksaydında butun saçlarını yolabilseydi böyle buyuk saygısızlık yapmışsın. En iyisi sen yarın git önüne otur kalanını da yolsun yoksa sevgilin seni affetmeyebilir canım:KK43:
'Sonucta o onun annesi seni dovsede gebertsede karsilik vermen cok yanlis olmus' Hahah tavsiye de cok komik :KK70:

Son düzenleme:
sevgilimle doğduğum andan beri beraberiz sevgi saygı aşk şehvet herşey var onu çok seviyorum oda beni çok seviyor evlenmeyi düşünüyoruz. ama ben bi hata yaptım onunlayken 5 kişiye daha umutt verdim. sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama çok kararsızım kızlar 6 kişi arasında bi seçim yapmak zorunda olmak ne kadar zor biliyor musunuz siz? lütfen beni yargılamayın gerçekten zor durumdayım birinin parasını birinin sevgisini birinin dişlerini birinin sesini birinin kokusunu seviyorum ve seçim yapamıyorum. yalvarıyorum yardm edin hangisiyle mutlu olacagıma karar veremiyorum. 6sıyla beraber olsam yürütebilir miyim sizce? yardım lütfen

:KK70: :KK70: :KK70:
allam allam :) harikasın

Kızlar eski konularımdan bilenler bilir hocalarımın birinden cok hoslanıyorum. Daha önceki konumda yazdığım gibi derslerde devamlı bana bakıyor, hep benimle ilgileniyor, diğer arkadaslarımada sordum onlarda gözü hep sende diyor.
Şimdi durum böyle olunca bende ona açılmaya karar verdim ve bende ona yakın davranmaya başladım. Birgün tam ona acılmak için konusmaya giderken yanına bir kız geldi ve onu öptü, adam evliymiş meğersem. Neyse ben bunu gorunce ordan koşarak uzaklaştım ertesi gün ona soguk davrandım cunku ben asla yuva yıkmak istemeM, cok iyi bir kızımdır. Soguk davrandıgımı gorunce ders arasında yanıma geldi neyim oldugunu sordu allah belanı versin pislik diyerek tokat attım tokat atınca oda beni dövdü. Sonra bana seni seviyorum karımdan boşanıcam dedi. Sonra sarıldı bana bende ona sarıldım. Beni çok seviyor kızlar ne yapmalıyım. Karısından boşanıcakmış ben ona inanıyorum ama napmalıyım sizce?
süper olmuş :)))

bu gün tam 3 gün oldu onunla tanışalı haftaya birinci haftamızı kutlayacağız.ilk görüşte aşk bizim ki
ben hostesim o ise pilot onu biraz tarif edeyim
1.80 boyunda 80 kilo adonisi var, tam 8 tane baklavası var, mavi gözlü çok yakışıklı.bende zaten çok güzelim bir gören bir daha bakar.herkes çok güzel olduğumu söylüyor.gelelim benim sorunum şu
benden önce çapkın biriymiş ama hiç birini sevmemiş sadece eğlenmiş, ilk defa beni sevmiş evlenmek istiyor, hafta sonu yurt dışı seferinde aynı odada kalalım dedi
ben olmaz ailem onaylamaz dedim. benim saçımı çekti oturduğumuz odadan diğer odaya saçımdan çekerek götürdü ben bırak artık acıyor dediğimde hemen bıraktı
diz çöktü özür diledi, kendimi kaybettim ama bir daha olmaz ne olur affet dedi bende sorun değil aşkım dedim.
seni sevdiğimden yaptım dedi öyle güzel bakıyordu ki gözüme inanıyorum ona, aşkım bende seni seviyorum dedim.sonra yurt dışı tatile ne diyorsun dedi
bende evet dedim haftamızı yurt dışında otelde kutlayacağız acaba yanlış mı yapıyorum,

bu gün tam 3 gün oldu onunla tanışalı haftaya birinci haftamızı kutlayacağız.ilk görüşte aşk bizim ki
ben hostesim o ise pilot onu biraz tarif edeyim
1.80 boyunda 80 kilo adonisi var, tam 8 tane baklavası var, mavi gözlü çok yakışıklı.bende zaten çok güzelim bir gören bir daha bakar.herkes çok güzel olduğumu söylüyor.gelelim benim sorunum şu
benden önce çapkın biriymiş ama hiç birini sevmemiş sadece eğlenmiş, ilk defa beni sevmiş evlenmek istiyor, hafta sonu yurt dışı seferinde aynı odada kalalım dedi
ben olmaz ailem onaylamaz dedim. benim saçımı çekti oturduğumuz odadan diğer odaya saçımdan çekerek götürdü ben bırak artık acıyor dediğimde hemen bıraktı
diz çöktü özür diledi, kendimi kaybettim ama bir daha olmaz ne olur affet dedi bende sorun değil aşkım dedim.
seni sevdiğimden yaptım dedi öyle güzel bakıyordu ki gözüme inanıyorum ona, aşkım bende seni seviyorum dedim.sonra yurt dışı tatile ne diyorsun dedi
bende evet dedim haftamızı yurt dışında otelde kutlayacağız acaba yanlış mı yapıyorum,

Canımm yaa ne kadar duyarlı bir sevgilin var seni gercekten cok düşünüyor canım acıyor deyince hemen bırakmış saçını seni sevdiğinden hiç şüphen olmasın.
Bu devirde millet 6lı baklava dilimi bulamazken sen 8li bulmussun tatlım sakın kaçırma
Birde eskiden capkın olmasını hiç sorun etme çapkın olan adam 3 gündür seninle olurmuydu ciddi düşünüyor bence.

Canımm yaa ne kadar duyarlı bir sevgilin var seni gercekten cok düşünüyor canım acıyor deyince hemen bırakmış saçını seni sevdiğinden hiç şüphen olmasın.
Bu devirde millet 6lı baklava dilimi bulamazken sen 8li bulmussun tatlım sakın kaçırma
Birde eskiden capkın olmasını hiç sorun etme çapkın olan adam 3 gündür seninle olurmuydu ciddi düşünüyor bence.
teşekkürler onu çok seviyorum, hem ilk defa saçımı çekti :) daha önce çok sevgilisi olmuş ama beni daha çok sevdiğine inanıyorum çünkü ben sevilmeyecek biri değilim ama onu kıskanıyorum bazen ona bakan kızların gözünü çıkarmak, ona iltifat eden kızlarında dillerini kesmek istiyorum, sence biraz kıskanmak sorun olur mu?

Merhaba ablalarim teyzelerim beni eski konularimdan da biliyorsunuz kisaca anlatayim derdimi ben universite ogrencisiyim ve cok duygusalim sevgiye açım. Babamdan nefret ediyorum cunku hep bana kardeslerime ve anneme siddet uyguyor. Her gun meyhaneye gider icip kumar oynar. Artik hepimiz biktik cunku gecen gece yarisi gelince afedersiniz tuvalete bile gitmeye tenezzul etmeyip pisligini salonun ortasina yapmis. Tabi biz de sabah farkettik bunu. Sonra o iceri gelip pis pis siritip oynadi dans etti ayiptir soylemesi geceden kahvalti hazirladim dedi size canlarim benim dedi biz de korkumuzdan bir sey diyemedik cunku hepimizi dovuyor terlikle ve supurgenin sapiyla kafamiza vuruyor. Annem de o erkektir hakkidir vurmak diyor. Temizliyoruz caresizce. Ama artik uniden dolayi baska sehirde kaldigimdan en azindan ben kurtuldum artik pislik hayattan simdi cok mutluyum tiksiniyordum o adamdan :( Neyse uniye basladigimda kantinde birkere cekirdek citlerken yanima bir erkek geldi oturdu. Ilk bakista asik oldum kalbim cikacakti nerdeyse. O anda anladim onunla evlenecegimi. 1 aydir cikiyoruz ve onu cok seviyorum cok kiskaniyorum cunku onun kadar guzel bir dis gorunuse sahip degilim. Ama yine de baska erkekler cok bakar bana bence begeniyorlar beni. Ve bununla gurur duyuyorum. Beni bu bir ay icerisinde uc defa aldatti ben ona kizdigimda ise agzimi burnumu patlatip gonlum sende dedi ve ben de erkektir aldatir dedim affettim. Onu cok seviyorum onsuz yapamam. Bugun bana 15bin liralik borcu oldugunu soyledi ve benden kredi cekmemi istedi. Erkek arkadasima sonsuz guveniyorum kesinlikle geri odeyecek sozunun arkasinda olan birisidir cunku bu bir ayda onu iyi tanidim. Sizce yarin krediyi onun icin ceksem mi bilemedim?

kızlar acil yardım edin ne olur
daha önce ki yorumunda anlatmıştım 3 gün önce tanıştığım sevgilimle hafta sonu 1. haftamızı kutlayacaktık ya işte bu gün sevgilimin facesine girdim
şok oldum 20 kızla sohbet etmiş hemde cinsel içerikli :KK43:, biraz daha bakınca bir sürü kıza çıplak resimlerini yollamış moralim çok bozuldu.hemen onu aradım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım ağladım, oda bana nereden öğrendin dedi bende facene baktım dedim bana çok kızdı izinsiz iş çeviriyormuşum, özel hayata saygım yokmuş :110:
ben ona güvenmiyormuşum,
eğer böyle yapacaksam hafta sonunu iptal edelim dedi benden soğumuş sevgimi kanıtlayacaksam bir şeyler yapmalıymışım yoksa ayrılırmışız :KK61::KK61::KK61:
ben onu çok seviyorum onsuz yapamam ne olur bana akıl verin sevgimi nasıl kanıtlarım

sevgilimle doğduğum andan beri beraberiz sevgi saygı aşk şehvet herşey var onu çok seviyorum oda beni çok seviyor evlenmeyi düşünüyoruz. ama ben bi hata yaptım onunlayken 5 kişiye daha umutt verdim. sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama çok kararsızım kızlar 6 kişi arasında bi seçim yapmak zorunda olmak ne kadar zor biliyor musunuz siz? lütfen beni yargılamayın gerçekten zor durumdayım birinin parasını birinin sevgisini birinin dişlerini birinin sesini birinin kokusunu seviyorum ve seçim yapamıyorum. yalvarıyorum yardm edin hangisiyle mutlu olacagıma karar veremiyorum. 6sıyla beraber olsam yürütebilir miyim sizce? yardım lütfen

:KK70: :KK70: :KK70:
umutsuz yaşanmaz sen umut vermeye devam et, seni seven böyle sevsin kalbin kocaman senin :)

Canım inan içimi çok rahatlattın cok tsekkur ederim sana.
Yazmayı unutmusum sevgilimin 4tanede cocugu var Bu haftasonu onlarla tanıstırdı beni 1tanesi benimle yaşıt erkek ve sohbet boyunca gozunu benden ayırmadı sanırım oda benden hoşlanıyor of napsam bilemiyorum aslına bakarsan oda cok yakısıklı. Yani arkadaslarım cok güzel oldugumu söylerler ama işte basıma böyle dertler açıyor güzelliğim:KK43:( cok mutsuzum sevgilimi cok seviyorum ama kafam karıstı
canım benim kıyamam iki arada kalmak zordur tabi
yaşı sana yakın olan oğlunu seç bence en azından genç olduğu için daha çok uyum sağlarsınız diye düşünüyorum.

Back