- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Ben de ressanbob sayfasinda gordum suraya bi eniste cizelim yazmislar yarilmistim
Kizlarrr cok kotuyumm ailem sevgilimi istemiyo onu sectigim icin tedavi olmam gerektigini dusunuyolar galiba bende bilmiyorum nedenini, hayir tipsiz desen tipsiz degil fakir desen fakir degil zengin cocukkk, besiktasta yalida oturuyo spor arabasi var uc tane ve biz iki yildir birlikteyiz artik beni ailemden istemek istiyo ama ailem bana sen hastasin gel tedavi ol diyo nerde yanlis yaptin bilmiyorum hergun agliyorumm. Bir hafta once ailemle tanistirmaya getirdim ama ailem o kadar soguk davrandi ki sanki o yokmus gibi davrandilar gunluk nasil yasiyosak oyle davrandilar yuzune bile bakmadilar cocugun nesini begenmediler anlamiyorum. Yemege oturduk cocuk uzuntuden iki lokma yiyemedi konusmaya calisti dinlemediler. Cay koydum herkese ictik bi guzel annem bana bakiyo tip tip aglamakli oldu. Babam desen biseyler yapnaliyiz hanim diyo. Rezil oldum rezill. Cok kirdim onu. Simdi benim sorunum su aileme onu nasil kabul ettirebilirim? Cocuk cok efendi ickisi sigaraai yok yakisikli ve zengin ben de cok guzelim tam birbirimize goreyiz. Ne kusurunu gordunuz diyorum gornedik diyolar ya cocukta ne gordunuz de istemiyosunuz diyorum gormedik diyolar. E o zaman neden istemiyosunuz diyorum sen iyi degilsin gel psikologa gidelim diyolar deli olcam ya yeter. Gecenlerde facede bi fotograf paylastim herkes dalga gecmis fotonun altinda saka yaptigimi sanmislar. Herkes mi kiskaniyo ya herkes mi. Ailem boyle bi cocugun beni aldaticagini falan mi dusunuyo acaba. Bakin facede paylastigim foto da bu allah askina ben nerde yanlis yapiyorum ya cok romantiktir benim askim
Ay evet o foto aklima gelince bunlar cikti agzimdanbu fotodan esinlenerek yazdıysan bravo sana. Süper cevher var sende
yorumuma gelince, bence ailenle gitme dr a. sevgilini de al ikiniz gidin. ama yanında cep telefonunu da götür ki dr bir şeyin yok dediğinde hemen aileni ara vur yüzlerine..
Burda on tane uyelik alip fake konu acan hayal dunyasi genis bi kizimiz vardi o geldi aklima birdengercekten hayal dunyası genıs kızlar cok sen maytab gecıyosun ama kız resmen haz almış garıbım oyle hayal ettıyse demek kı =))
Burda on tane uyelik alip fake konu acan hayal dunyasi genis bi kizimiz vardi o geldi aklima birden
Demekki10 uyelık ? o kadar işsiz mi=)
Demekkibir hayal gucu vardi anlatamam fake oldugu belli olmuyorrrr dedim buyur gel sayfaama beklerizzz sonra ortadan kayboldu banlandi galiba
Hahaha insan konu yazarken biraz dusunurbu gece yalnızım valla sevdiceğim dışarda iş nedenıyle
ben de vakıt öldürüyorum ama zaman gecmıyo valla bellı bı saatten sonra beyın yoruluyo
da neyın kafası acaba bu hayal dunyası
ben daha 4,5 ay olmadı ben bıle çözdum kım fake kım değil
gecen kızın bırı dıyor kı hoslandıgım cocuk baskasına teklıf ettı onun ılgısını cekmek ıcın yuzume ne süreyım
bu ne len
işte sırf senin gibiler yüzünden kız evladım olsun istemiyorum. sen annene babana nasıl hesap vereceksin. onu bırak bu yaptığının günahını nasıl taşıyacaksın hı? yazık çok yazık dünyanın çivisi çıkmış resmen. haline acıdımKızlar kaçılınnnn lütfen ağlamaktan gözlerim maymun dötü gibi şişti
beni bilenler bilir bir kaç sayfa önde yazdım sevgilim evine çağırmıştı hani kelepçe dikenli don vs sipariş ettiğini söylediğim şahıs
bende bugün gittim evine
girer girmez kolumdan çekip sana bir süprizim var aşkım dedi
afalladım tabii
içeri götürdü ne göreyim
Kıpkırmızı ışıklı bir oda renk renk tüylü abajurlar kelepçeler kamçılar
afedersiniz plasyikten p..i bile vardı
bu ne be dedim
kes sesini dedi
eline kırbacı aldı yere şaklattı
o anda nerden çıktı bilmediğim br adam dötünde string ile geldi hemde siyahi
yuhh dedim bu ne
soyun dedi
gerisi anlatamıcam kiblemeyin
sizce ne yapmalıyım eve zor kendimi attım
imdat ?
canım naptın öldün mü? intihar etmeyi bi beceremeyen bi arkadaş var karşımızda.. Allahım sabırrduş perdesinin borusuna asmaya çalıştım kendimi, kocamın kravatıyla. olmadı. Ay canım acısın istemiyorum korkarım ben
dalga mı geçiyorsun bizimle sen? utanmıyor musun? yaşın kaç 12 13 falan mı. bıktım fake hikayelerden ya bu neKizlarrr cok kotuyumm ailem sevgilimi istemiyo onu sectigim icin tedavi olmam gerektigini dusunuyolar galiba bende bilmiyorum nedenini, hayir tipsiz desen tipsiz degil fakir desen fakir degil zengin cocukkk, besiktasta yalida oturuyo spor arabasi var uc tane ve biz iki yildir birlikteyiz artik beni ailemden istemek istiyo ama ailem bana sen hastasin gel tedavi ol diyo nerde yanlis yaptin bilmiyorum hergun agliyorumm. Bir hafta once ailemle tanistirmaya getirdim ama ailem o kadar soguk davrandi ki sanki o yokmus gibi davrandilar gunluk nasil yasiyosak oyle davrandilar yuzune bile bakmadilar cocugun nesini begenmediler anlamiyorum. Yemege oturduk cocuk uzuntuden iki lokma yiyemedi konusmaya calisti dinlemediler. Cay koydum herkese ictik bi guzel annem bana bakiyo tip tip aglamakli oldu. Babam desen biseyler yapnaliyiz hanim diyo. Rezil oldum rezill. Cok kirdim onu. Simdi benim sorunum su aileme onu nasil kabul ettirebilirim? Cocuk cok efendi ickisi sigaraai yok yakisikli ve zengin ben de cok guzelim tam birbirimize goreyiz. Ne kusurunu gordunuz diyorum gornedik diyolar ya cocukta ne gordunuz de istemiyosunuz diyorum gormedik diyolar. E o zaman neden istemiyosunuz diyorum sen iyi degilsin gel psikologa gidelim diyolar deli olcam ya yeter. Gecenlerde facede bi fotograf paylastim herkes dalga gecmis fotonun altinda saka yaptigimi sanmislar. Herkes mi kiskaniyo ya herkes mi. Ailem boyle bi cocugun beni aldaticagini falan mi dusunuyo acaba. Bakin facede paylastigim foto da bu allah askina ben nerde yanlis yapiyorum ya cok romantiktir benim askim
işte sırf senin gibiler yüzünden kız evladım olsun istemiyorum. sen annene babana nasıl hesap vereceksin. onu bırak bu yaptığının günahını nasıl taşıyacaksın hı? yazık çok yazık dünyanın çivisi çıkmış resmen. haline acıdım
daha ne yapacaksın? umarım fakesindir.. değilsende ananı babanı bulup herşeyi anlatayımda gör sen. kusura bakma ama bunu yapmam gerek belkide polise giderim bilmiyorumne yaptım ki ben yadırgamayın lütfen intihar edicem
yaa reglim gecikti hamile miyim sence ?daha ne yapacaksın? umarım fakesindir.. değilsende ananı babanı bulup herşeyi anlatayımda gör sen. kusura bakma ama bunu yapmam gerek belkide polise giderim bilmiyorum
ne yaparsan yap vallahi onu erkeklerle koklaşmadan önce düşünseydin. doğur anam doğur sende doğuryaa reglim gecikti hamile miyim sence ?
aman tanrım ne yapacağım
nasıl ne yaparım
ya zenciden ise ?
test yaptım şimdi iki çizgi çıktıne yaparsan yap vallahi onu erkeklerle koklaşmadan önce düşünseydin. doğur anam doğur sende doğur
çizgiler hangi renk?test yaptım şimdi iki çizgi çıktı
kimden olduğunu nerden anlıcam
siyah mı beyaz mı
onun testi var mı
KIZLARR YA YARIDM EDİNNNNNNNNNNNN
kırmızı gibi ama yeşil gibi de off şimdide turuncu sankiçizgiler hangi renk?
Kizlarrr cok kotuyumm ailem sevgilimi istemiyo onu sectigim icin tedavi olmam gerektigini dusunuyolar galiba bende bilmiyorum nedenini, hayir tipsiz desen tipsiz degil fakir desen fakir degil zengin cocukkk, besiktasta yalida oturuyo spor arabasi var uc tane ve biz iki yildir birlikteyiz artik beni ailemden istemek istiyo ama ailem bana sen hastasin gel tedavi ol diyo nerde yanlis yaptin bilmiyorum hergun agliyorumm. Bir hafta once ailemle tanistirmaya getirdim ama ailem o kadar soguk davrandi ki sanki o yokmus gibi davrandilar gunluk nasil yasiyosak oyle davrandilar yuzune bile bakmadilar cocugun nesini begenmediler anlamiyorum. Yemege oturduk cocuk uzuntuden iki lokma yiyemedi konusmaya calisti dinlemediler. Cay koydum herkese ictik bi guzel annem bana bakiyo tip tip aglamakli oldu. Babam desen biseyler yapnaliyiz hanim diyo. Rezil oldum rezill. Cok kirdim onu. Simdi benim sorunum su aileme onu nasil kabul ettirebilirim? Cocuk cok efendi ickisi sigaraai yok yakisikli ve zengin ben de cok guzelim tam birbirimize goreyiz. Ne kusurunu gordunuz diyorum gornedik diyolar ya cocukta ne gordunuz de istemiyosunuz diyorum gormedik diyolar. E o zaman neden istemiyosunuz diyorum sen iyi degilsin gel psikologa gidelim diyolar deli olcam ya yeter. Gecenlerde facede bi fotograf paylastim herkes dalga gecmis fotonun altinda saka yaptigimi sanmislar. Herkes mi kiskaniyo ya herkes mi. Ailem boyle bi cocugun beni aldaticagini falan mi dusunuyo acaba. Bakin facede paylastigim foto da bu allah askina ben nerde yanlis yapiyorum ya cok romantiktir benim askim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?