Fake konu acmak

bu fotodan esinlenerek yazdıysan bravo sana. Süper cevher var sende

yorumuma gelince, bence ailenle gitme dr a. sevgilini de al ikiniz gidin. ama yanında cep telefonunu da götür ki dr bir şeyin yok dediğinde hemen aileni ara vur yüzlerine..

Ay evet o foto aklima gelince bunlar cikti agzimdan diger sayfalarda daha neleerr nelerr yazdim bacimmm cok egleniyorum

Ben doktora gitmek istemiyorum ailem sevgilimi kabul etsin istiyorum ama nasil ikna etsem bilemiyorum cok uzuluyorum resmen sevgilimi gormezden geliyolar

Demekki bir hayal gucu vardi anlatamam fake oldugu belli olmuyorrrr dedim buyur gel sayfaama beklerizzz sonra ortadan kayboldu banlandi galiba

bu gece yalnızım valla sevdiceğim dışarda iş nedenıyle
ben de vakıt öldürüyorum ama zaman gecmıyo valla bellı bı saatten sonra beyın yoruluyo
da neyın kafası acaba bu hayal dunyası
ben daha 4,5 ay olmadı ben bıle çözdum kım fake kım değil

gecen kızın bırı dıyor kı hoslandıgım cocuk baskasına teklıf ettı onun ılgısını cekmek ıcın yuzume ne süreyım
bu ne len

Hahaha insan konu yazarken biraz dusunur artik cok girmiyorum kk ya cok da okumuyorum o yuzden duygularimizi somuruyolar kandiriliyoruuuuzzzz

Kızlar kaçılınnnn lütfen ağlamaktan gözlerim maymun dötü gibi şişti
beni bilenler bilir bir kaç sayfa önde yazdım sevgilim evine çağırmıştı hani kelepçe dikenli don vs sipariş ettiğini söylediğim şahıs
bende bugün gittim evine
girer girmez kolumdan çekip sana bir süprizim var aşkım dedi
afalladım tabii
içeri götürdü ne göreyim
Kıpkırmızı ışıklı bir oda renk renk tüylü abajurlar kelepçeler kamçılar
afedersiniz plasyikten p..i bile vardı
bu ne be dedim
kes sesini dedi
eline kırbacı aldı yere şaklattı
o anda nerden çıktı bilmediğim br adam dötünde string ile geldi hemde siyahi
yuhh dedim bu ne
soyun dedi
gerisi anlatamıcam kiblemeyin
sizce ne yapmalıyım eve zor kendimi attım
imdat ?

işte sırf senin gibiler yüzünden kız evladım olsun istemiyorum. sen annene babana nasıl hesap vereceksin. onu bırak bu yaptığının günahını nasıl taşıyacaksın hı? yazık çok yazık dünyanın çivisi çıkmış resmen. haline acıdım

dalga mı geçiyorsun bizimle sen? utanmıyor musun? yaşın kaç 12 13 falan mı. bıktım fake hikayelerden ya bu ne

ne yaptım ki ben yadırgamayın lütfen intihar edicem

daha ne yapacaksın? umarım fakesindir.. değilsende ananı babanı bulup herşeyi anlatayımda gör sen. kusura bakma ama bunu yapmam gerek belkide polise giderim bilmiyorum
yaa reglim gecikti hamile miyim sence ?
aman tanrım ne yapacağım
nasıl ne yaparım
ya zenciden ise ?

bence psikiyatr a git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…