Fairtale Meme Büyütme Estetiği

aşkolsun, ben de geçtiğimiz sene bu zamanlar senin bana yaptıklarını burdaki benden eski arkadaşlara yapmıştım ameliyat öncesi hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz, eminim herkes burda daha fazla bilgilendi, destek buldu, fikir aldı. doğru kararı vermende katkım olduysa ne mutlu bana. ben de benden öncekilere çok teşekkür ediyorum valla

ahh alexus ilk zamanlar ne başını ağrıttım sapık gibi sürekli sorular soruyodumm hahahaha ama sabırla hepsini cevapladığın için sonsuz teşekkür ederim..

ayy kızlar doktorum aradı şimdi cepten halimi sordu tavsiyelerde bulundu iyiki bu doktoru tercih etmişim çok ilgili sağolsun böyle davranması bile moral oldu bana kendimi daha iyi hissettim:)) sizlerle paylaşmak istedim..

ayy kızlar doktorum aradı şimdi cepten halimi sordu tavsiyelerde bulundu iyiki bu doktoru tercih etmişim çok ilgili sağolsun böyle davranması bile moral oldu bana kendimi daha iyi hissettim:)) sizlerle paylaşmak istedim..

o halde çok şanslısın

çok teşekkür ederim hızlı yanıtlarınız için arkadaşlar.Cidden burası acayip bir yer, böyle paylaşımlar oldukça insana bir esenlik bir cesaret geliyor. Ben Barış Bey'e olacaktım ameliyatımı. O da zaten ayırmaksızın herkese diren kullanıyor sanırım. Belki de kendini sigorta ediyordur böyle yaparak, e haklı da aslında. Kesin çözüm anlaşılan bu borulardan geçiyor. Ben iki doğum yaptım ilki sezaryendi ikincisi normaldi aksine çünkü inat ettim normal doğuracağım diye, doğurdum da. Hatta sonrasında bir hemaroit çektim ki, doğum acısını falan unutturmuştu bana.nasıl normale döndü hala şaşırıyorum. Yani hiç acı yaşamamış değilim ama psikolojik işte, enjektör görsem tansiyonum düşer, kan görsem gider gelirim, ameliyat videolarını inatla izlerken sonunu getiremem. Aşamadığım bir duygu işte. Deniyorum üstüne gidiyorum ama bu korkuyu yenemiyorum. Her neyse korka korka olacak bu iş, iyi ki en azından inadım var:)

kendisi çok beğeniyo çok başarılı oldu diyo çok şık oldu diyo doktor da olsa genc ve yakışıklı bir erkek gözüyle beğenilmesi hoşuma gidiyo, zaten doktorla hasta arasındaki o uyumun yakalanması şart öyle olmadan ameliyat olmayın kesinlikle

tuğçecim sen neden 2. ameliyatını oldun ? sorun neydi ? bende olcamda 2 kasımda benimki mecburi artık da seninki neden öyle oldu ?

canım bende sağ göğsüm küçük olan göğsüm ameliyat sırasındada çok zorlanmış 300 cc yi almakta, o göğsümden 25. gün sonra tekrar ameliyat oldum çünkü kan birikmiş içinde , hematom oluştu yani, 1 hafta boyunca sızıntım oldu damla damla kan geliyordu, en son dışardayken, bluzum kan oldu, çok kötü günlerdi, çok şükür atlattım, protezim tekrar çıkarıldı ve takıldı, iki kere dikiş izi oldu, en çok ona üzüldüm, ve tabi iki göğsüm farklı gelişme sağlıyor şu an doğal olarak, ama Allah başka sıkıntı vermesin kapsül gibi en önemlisi sağlıkla kullanmamız, şekil asimetri şu bu gerçekten en son dert yani

tuğçe banada 300 cc takıldı sanadamı kas altı olmuştu, protezin zor sığdığını sana doktor ne zaman söyledi yani bu tamamen ameliyat sırasında olusan bir hata yüzünden mi gelişti bu olaylar senin yanlış yaptıgın bir hareket yok değil mi

ayy canım benim çok geçmiş olsun 25. gün çok erkenmiş ard arda olmuş . allahtan atlatmışsın şükür ki. inşallah bende senin gibi atlatırım herşey yoluna girer ... çok sıkıntılı olmuş senin sürecinde. dikiş izine falan takmıyorum artık herşey yoluna girsinde gerçekten benim dikişlerim daha çok ve tekrarı gene aynı olacak ama mutsuzluktan iyidir sorunlu ameliyattan yeğdir yani :) saol canım cevap için.

sen neden tekrar ameliyat olcaksın canım sorun ne, tuğçe cok geçmiş olsun canım tekrar anestezi tekrar aynı seyler zor olmustur şimdi iyisindir bir sorunun yoktur umarım

sen neden tekrar ameliyat olcaksın canım sorun ne, tuğçe cok geçmiş olsun canım tekrar anestezi tekrar aynı seyler zor olmustur şimdi iyisindir bir sorunun yoktur umarım

canım benim ameliyatım çok sorunlu hangi birini sayayım ki. silikonlarım sarktı bir tuhaf oldum asimetri desen dağlar kadar fark var iki meme arasında. ve benim meme dikleştirme ile silikon aynı anda yapıldığı için dikiş kenarlarımdan büzüşme deri toplanması oldu yani meme altındaki o ovallik oluşmadı iğrenç bir görüntü oluştu. artı aynı anda karın germe oldum göbeğimin ortasından dikişlerim açıldı ve asla kapatamadık ilaç tedavisi sonuç vermedi iltahap ve yarasına ölü doku meydana geldi şimdi orası da çıkarılıp tekrar temiz deri ile kapatılacakmış . öyle işte 2 kasımda yeniden ameliyata giricem inşallah hayırlısı olur.

ah canım ya doktorun kımdı ucret alacakmı

ah canım ya doktorun kımdı ucret alacakmı

ismi lazım değil malesef canım kendisine çok kızgınım zaten baya sorunlar yaşadık kendisi ile eski yazışmalarımdan detay görebilirsin. bilmiyorum çağırdı bakalım aylar sonra arayıp gel düzelticem diye ... gidecem bakacam durumumu kesin düzelticekse ameliyata gircem bunun sözünü alamazsam ve ek ücret isticekse zaten ben ücretle daha iyi bir doktora revizyonumu yaptırırım diyip ameliyata girmeyeceğim.

inşallah düzeltir seni iyi bir görüntüye kavuşturmak onun boynunun borcu her seyi konuş tek kuruş verme kendini psikolojik olarak rahatlat

Canım içimden bir ses ameliyatın olumlu olacagını söylüyor. Kurtulacaksın sıkıntılarından insallah biraz daha sabret

inşallah düzeltir seni iyi bir görüntüye kavuşturmak onun boynunun borcu her seyi konuş tek kuruş verme kendini psikolojik olarak rahatlat
aynen canım beni perişan etti inşallah telafi eder.
Canım içimden bir ses ameliyatın olumlu olacagını söylüyor. Kurtulacaksın sıkıntılarından insallah biraz daha sabret
canımsın inşallah içindeki ses gerçekleşir canım .

kızlar doktorunuz size de sürekli buz uygulaması yaptırdı mı ve cok su içmeyi yasakladımı

kızlar doktorunuz size de sürekli buz uygulaması yaptırdı mı ve cok su içmeyi yasakladımı

Gögüsleremi?? Hayır yaptırmadı,hiç çyle bir şey söylemedi ve hiç duymadımda.Ama arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Ona ameliyattan sonra doktoru buz tedavisi yaptırmıştı hemen,eve gelincede devam etti birkaç gün..Çok su içmeninde bir zararı olacagını söylemedi,duymadımda.Aksine bol su içmek vücuttaki ödemleri atar :44: Acaba doktorun neden farklı şeyler tavsiye etmişki?

ben burdan okuduklarıma dayanarak su içiyodum ödemleri atsın diye doktor tansiyonu çıkarır sızıntıyı arttırır dedi, direnlerimi yarın çekecek, ameliyat geceside hastanede sürekli buz torbaları uyguladılar ödemleri buz atarmış evde de hala yap diyo ağrı kesicide yasak kanamayı arttırır diye

ala ala sölediklerin bana ilginç geldi. gerçi her doktorun stili farklı oluyor oda ayrı ama su içmek faydalı diye biliyorum ama ılık olucak. buzuda hiç duymadım ameliyattan sonrada ağrı kesici alan çok var. tabi doktorunun dediği önemli dikkate almak gerek..benim doktorumda bana ne masaj verdi ne başka bişey söyledi 1 hafta sonra gittim sargıları cıkardı sporcu sütyeni taktı bide 3 hafta sonra gittim iyi dedi birşey yok dedi 3 ay sonra görüşürüz dedi yolladı hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…