ahh alexus ilk zamanlar ne başını ağrıttımsapık gibi sürekli sorular soruyodumm hahahaha ama sabırla hepsini cevapladığın için sonsuz teşekkür ederim..
ayy kızlar doktorum aradı şimdi cepten halimi sordu tavsiyelerde bulundu iyiki bu doktoru tercih etmişim çok ilgili sağolsun böyle davranması bile moral oldu bana kendimi daha iyi hissettim:)) sizlerle paylaşmak istedim..
o halde çok şanslısın
tuğçecim sen neden 2. ameliyatını oldun ? sorun neydi ? bende olcamda 2 kasımda benimki mecburi artık da seninki neden öyle oldu ?
canım bende sağ göğsüm küçük olan göğsüm ameliyat sırasındada çok zorlanmış 300 cc yi almakta, o göğsümden 25. gün sonra tekrar ameliyat oldum çünkü kan birikmiş içinde , hematom oluştu yani, 1 hafta boyunca sızıntım oldu damla damla kan geliyordu, en son dışardayken, bluzum kan oldu, çok kötü günlerdi, çok şükür atlattım, protezim tekrar çıkarıldı ve takıldı, iki kere dikiş izi oldu, en çok ona üzüldüm, ve tabi iki göğsüm farklı gelişme sağlıyor şu an doğal olarak, ama Allah başka sıkıntı vermesin kapsül gibien önemlisi sağlıkla kullanmamız, şekil asimetri şu bu gerçekten en son dert yani
canım bende sağ göğsüm küçük olan göğsüm ameliyat sırasındada çok zorlanmış 300 cc yi almakta, o göğsümden 25. gün sonra tekrar ameliyat oldum çünkü kan birikmiş içinde , hematom oluştu yani, 1 hafta boyunca sızıntım oldu damla damla kan geliyordu, en son dışardayken, bluzum kan oldu, çok kötü günlerdi, çok şükür atlattım, protezim tekrar çıkarıldı ve takıldı, iki kere dikiş izi oldu, en çok ona üzüldüm, ve tabi iki göğsüm farklı gelişme sağlıyor şu an doğal olarak, ama Allah başka sıkıntı vermesin kapsül gibien önemlisi sağlıkla kullanmamız, şekil asimetri şu bu gerçekten en son dert yani
ayy canım benim çok geçmiş olsun 25. gün çok erkenmiş ard arda olmuş . allahtan atlatmışsın şükür ki. inşallah bende senin gibi atlatırım herşey yoluna girer ... çok sıkıntılı olmuş senin sürecinde. dikiş izine falan takmıyorum artık herşey yoluna girsinde gerçekten benim dikişlerim daha çok ve tekrarı gene aynı olacak ama mutsuzluktan iyidir sorunlu ameliyattan yeğdir yani :) saol canım cevap için.
sen neden tekrar ameliyat olcaksın canım sorun ne, tuğçe cok geçmiş olsun canım tekrar anestezi tekrar aynı seyler zor olmustur şimdi iyisindir bir sorunun yoktur umarım
canım benim ameliyatım çok sorunlu hangi birini sayayım ki. silikonlarım sarktı bir tuhaf oldum asimetri desen dağlar kadar fark var iki meme arasında. ve benim meme dikleştirme ile silikon aynı anda yapıldığı için dikiş kenarlarımdan büzüşme deri toplanması oldu yani meme altındaki o ovallik oluşmadı iğrenç bir görüntü oluştu. artı aynı anda karın germe oldum göbeğimin ortasından dikişlerim açıldı ve asla kapatamadık ilaç tedavisi sonuç vermedi iltahap ve yarasına ölü doku meydana geldi şimdi orası da çıkarılıp tekrar temiz deri ile kapatılacakmış . öyle işte 2 kasımda yeniden ameliyata giricem inşallah hayırlısı olur.
ah canım ya doktorun kımdı ucret alacakmı
ismi lazım değil malesef canım kendisine çok kızgınım zaten baya sorunlar yaşadık kendisi ile eski yazışmalarımdan detay görebilirsin. bilmiyorum çağırdı bakalım aylar sonra arayıp gel düzelticem diye ... gidecem bakacam durumumu kesin düzelticekse ameliyata gircem bunun sözünü alamazsam ve ek ücret isticekse zaten ben ücretle daha iyi bir doktora revizyonumu yaptırırım diyip ameliyata girmeyeceğim.
canım benim ameliyatım çok sorunlu hangi birini sayayım ki. silikonlarım sarktı bir tuhaf oldum asimetri desen dağlar kadar fark var iki meme arasında. ve benim meme dikleştirme ile silikon aynı anda yapıldığı için dikiş kenarlarımdan büzüşme deri toplanması oldu yani meme altındaki o ovallik oluşmadı iğrenç bir görüntü oluştu. artı aynı anda karın germe oldum göbeğimin ortasından dikişlerim açıldı ve asla kapatamadık ilaç tedavisi sonuç vermedi iltahap ve yarasına ölü doku meydana geldi şimdi orası da çıkarılıp tekrar temiz deri ile kapatılacakmış . öyle işte 2 kasımda yeniden ameliyata giricem inşallah hayırlısı olur.
aynen canım beni perişan etti inşallah telafi eder.inşallah düzeltir seni iyi bir görüntüye kavuşturmak onun boynunun borcu her seyi konuş tek kuruş verme kendini psikolojik olarak rahatlat
canımsın inşallah içindeki ses gerçekleşir canım .Canım içimden bir ses ameliyatın olumlu olacagını söylüyor. Kurtulacaksın sıkıntılarından insallah biraz daha sabret
kızlar doktorunuz size de sürekli buz uygulaması yaptırdı mı ve cok su içmeyi yasakladımı
Gögüsleremi?? Hayır yaptırmadı,hiç çyle bir şey söylemedi ve hiç duymadımda.Ama arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Ona ameliyattan sonra doktoru buz tedavisi yaptırmıştı hemen,eve gelincede devam etti birkaç gün..Çok su içmeninde bir zararı olacagını söylemedi,duymadımda.Aksine bol su içmek vücuttaki ödemleri atar :44: Acaba doktorun neden farklı şeyler tavsiye etmişki?
ben burdan okuduklarıma dayanarak su içiyodum ödemleri atsın diye doktor tansiyonu çıkarır sızıntıyı arttırır dedi, direnlerimi yarın çekecek, ameliyat geceside hastanede sürekli buz torbaları uyguladılar ödemleri buz atarmış evde de hala yap diyo ağrı kesicide yasak kanamayı arttırır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?