ala ala sölediklerin bana ilginç geldi. gerçi her doktorun stili farklı oluyor oda ayrı ama su içmek faydalı diye biliyorum ama ılık olucak. buzuda hiç duymadım ameliyattan sonrada ağrı kesici alan çok var. tabi doktorunun dediği önemli dikkate almak gerek..benim doktorumda bana ne masaj verdi ne başka bişey söyledi 1 hafta sonra gittim sargıları cıkardı sporcu sütyeni taktı bide 3 hafta sonra gittim iyi dedi birşey yok dedi 3 ay sonra görüşürüz dedi yolladı hahahaha
ya ben taburcu olduğum günden beri her gün çağırıyo doktor yeri de yakın arıyo mesaj atıyo soruyo dururumumu şöyle şöyle yap diyo kafana takılan bişey olursa ara diyo sağolsun bugün direnlerim çıkacak sonunda boorular sarı renk oldu kanda gelmiyo, yalnız sağ tarafım ilk günden beri zorluyo beni hep oranın altı acıyo geriliyo ağrı yapıyo sorcam doktora, evdekilerde iyileşmeye başladıkça kızmaya başladılar ne işler açtın başımıza bayram bayram diye ilk günlerde seslenmiyolardı, bu siteye girdiğimi gördükçede kızıyolar hep bu site seni yoldan cıkardı diye:)) kendime de adidastan smol beden eşofman takımı aldım giydim erkek kardeşim diyo bak ne güzel oturdu hiç böyle olmazdı sana dümdüzdün diyo yaa dedim iyiki yaptırmışım:) internetten iç çamaşırı resimlerine baktıkça iyiki yaptırmışım diyorum sadece ağrılar beni pişman ediyo sanki her zaman ağrıyacaklar her zaman sırtüstü yatcam sanki kollarımı hiç kaldıramıcakmışım gibi geliyo(
kızlar doktorunuz size de sürekli buz uygulaması yaptırdı mı ve cok su içmeyi yasakladımı
ya ben taburcu olduğum günden beri her gün çağırıyo doktor yeri de yakın arıyo mesaj atıyo soruyo dururumumu şöyle şöyle yap diyo kafana takılan bişey olursa ara diyo sağolsun bugün direnlerim çıkacak sonunda boorular sarı renk oldu kanda gelmiyo, yalnız sağ tarafım ilk günden beri zorluyo beni hep oranın altı acıyo geriliyo ağrı yapıyo sorcam doktora, evdekilerde iyileşmeye başladıkça kızmaya başladılar ne işler açtın başımıza bayram bayram diye ilk günlerde seslenmiyolardı, bu siteye girdiğimi gördükçede kızıyolar hep bu site seni yoldan cıkardı diye:)) kendime de adidastan smol beden eşofman takımı aldım giydim erkek kardeşim diyo bak ne güzel oturdu hiç böyle olmazdı sana dümdüzdün diyo yaa dedim iyiki yaptırmışım:) internetten iç çamaşırı resimlerine baktıkça iyiki yaptırmışım diyorum sadece ağrılar beni pişman ediyo sanki her zaman ağrıyacaklar her zaman sırtüstü yatcam sanki kollarımı hiç kaldıramıcakmışım gibi geliyo(
evdekiler çok kızdılar bana kendi başına iş yapıyosun diye bu acılara değermi diye( ağlattılar beni, ben bu kadar zorlanacağımı bilsem olmazdım gerçekten, burası olmasa destek veren yok hayatının hatasını yaptın diyolar bana ( psikolojik olarak çökmüş durumdayım
evdekiler çok kızdılar bana kendi başına iş yapıyosun diye bu acılara değermi diye( ağlattılar beni, ben bu kadar zorlanacağımı bilsem olmazdım gerçekten, burası olmasa destek veren yok hayatının hatasını yaptın diyolar bana ( psikolojik olarak çökmüş durumdayım
zaman lazım inşallah ilerde bi sorun çıkmazda tekrar ameliyat olmak zorunda kalmayız annemde sonrasından korkuyo 1 senede oturur diyo, erkek arkadaşımada dedim beni böyle de sevecekmisin dedim severim her şekilde dedi göreceğiz bakalım, yeterki şu gerilmeler sırt bel ağrıları geçsinde işime başlayayım hayırlısıyla Allah başka dert hastalık vermesin
Ameliyat olmadan önce ki bedeninle mutlu muydun? valla kimse kusura bakmasın ama bu derdi yaşamayan anlayamaz bizi, tabii ki canın yanacak, ağrı çekiceksin ama sadece kısa bir süre sonra ömür boyunca özgüven sahibi olucaksın. kompleks sahibi olmak kadar lanet bişi yok dünyada. bence çok şanslısın canım, 1.si bu ameliyatı olucak maddi güce sahip oldugun için, 2.side cesaret edip ameliyat olabildigin için. benimde cevremde arkadaslarım, erkek arkadasım herkes verdiğim karara saçmalık gözüyle bakıyor, değer mi diyorlar. cevabım cok net, eğer aynaya baktıgımda hayal ettiğim göğüsleri görüceksem, desteksiz sütyen giymenin tadına varıcaksam, artık dileğim tarz bikini giyebiliceksem evet değer.! bu beden benim, bu hayat benim ve tüm kararları yalnızca ben alırım. ben gögüslerimi yaptırmak istedigimi söyledigimde erkek arkadasım ne dedi biliyo musun? eğer öyle bi düşüncen varsa benden ayrıl öyle yaptır? baktım suratına tamam dedim bitti ozaman :) peki sonra ne oldu biliyo musun? suan deil gibi destekliyo beni, hatta refakatçi olarak yanımda kalıcak.:) sakın kimsenin seni aşağı çekmesine izin verme, öyle ya da böyle bu kararı sen aldın ve arkasında dur.
Biraz sabret acıların en kısa sürede dinecek ve sen seni köstekleyen kim varsa kendine hayran bırakıcaksın, hiç şüphen olmasınSevgiler.
çok doğru söylüyosun canım benim çekmeyen anlamaz süngerl. sütyenlerin içinde büzüşen göğüsler sütyenin demirleri iz yapar o hallerimi düşününce hiç pişman olmuyorum 28 yaşıma kadar mutlu olamadıysam o göğüslerle sonrasında hele ki evlenince hiç olamazdım napalım kendiliğinden büyümüyo arkadaş amacımız gösteriş değil doğal ve normal büyüklükte göğüsler ben su an ki görüntüsünden boyutundan gayet memnunun yumuşasınlar cicili bicili şeyler giyeyim kendimi şöyle kadın gibi hissedeyim kimsenin dediğini takmam, bu arada vanilyacım sen daha olmadın mı ne zaman ameliyat olcaksın ve yaşın ölçülerin boyun kilon nedir doktorun kim
30 kasımda Cenk Tokat'a ameliyat olucam canım ben. yuvarlak moderate plus silikon-kasüstü tekniğiyle meme altından yerleştirilicek. büyüklüğü ise min.300 cc max.375cc olacak dr.um ameliyat sırasında karar vericek ona, ben nasıl bir gögüs istediğimi anlattım cenk beye. ben 25 yasındayım, 169 boyum 58 kiloyum. gizem ve berattti nin memişlerini görünce az daha mı büyütsem diyorum valla büyüklük konusu kafamı kurcalamıyor değil şu sıra
doktorumun dediğine göre onların dereceleri var cc deniiyo 25 30 100 e kadar gidiyo 35cc olunca ve kan boruları sarı renk olunca çekiliyo benim 6 gün durdu
kızlarr bu diren olayı nedir ya? neden her ameliyatta kullanılmıyo? kimisinde kullanılmış kimisinde kullanılmamışi?
30 kasımda Cenk Tokat'a ameliyat olucam canım ben. yuvarlak moderate plus silikon-kasüstü tekniğiyle meme altından yerleştirilicek. büyüklüğü ise min.300 cc max.375cc olacak dr.um ameliyat sırasında karar vericek ona, ben nasıl bir gögüs istediğimi anlattım cenk beye. ben 25 yasındayım, 169 boyum 58 kiloyum. gizem ve berattti nin memişlerini görünce az daha mı büyütsem diyorum valla büyüklük konusu kafamı kurcalamıyor değil şu sıra[/QUOT
canım doktorunun işine karışmış gibi anlamada kas üstümü takılacak sana sen daha bekarsın süt bezlerine zarar vermez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?