Fairtale Meme Büyütme Estetiği

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
yarın büyük gün mart ayından beri araştırmalarım isteklerim vazgeçişlerim süngerli sütyenler yatınca dümdüz olan göğüsler kendimi çocuk gibi hissetmeler hepsi yarın son bulacak inşallah dua edin her şey y olunda gitsin istediğim göğüslere kavuşayım

İnsallah cok güzel olacak. Ameliyat sonrası güzel haberlerini bekliyoruz

simdiden hayirli olsun. ooo sen bitti gozuyle bak yarin gozunu actinmi bambaska bi senle karsilasacaksin inan bana hersey guzel olacak pozitif dusun, rahat ol, stres yapma canim.hadi bakalim mutlu mutlu yarin yaz bize

normalde 11de uykusu gelen ben gece sat 4te uyuyabildim, acaba cok ağrım olurmu acaba istediğim gibi yaparmı acabalarla dolu bir gece geçirdim, kas altı olacağı için o ağrıya nasıl dayancam bilmiyorum ve doktorumda genç bir uzman burda ismi pek duyulmamış ama ona güveniyorum

canım merhaba inan dayanabiliyorsun:) sonuçta ağrı kesiciler falan bir şekilde katlanıyorsun..bence tek sıkıntın kol hareketlerinde ve oturup kalkman da olacak.oda bir hafta içinde azalıyor..gene hafif ağrıların oluyor tabi ama o bir hafta kadar yoğun değil..şimdiden çok geçmiş olsun umarım hem çok rahat atlatırsın hemde çok güzel cicişlere kavuşursun..

benimde dual plan olacak en agrılı yöntem oldugunu duydum ama kişiden kşiye değişiyor belkide cok rahat gecirirsin. simdiden stres yapmaya deymez diyorum ama eminim bende aynı durumda olacam

benide en cok kola hareketleri korkutuyor

ay çok teşekkür ederim nasıl güzel moral veriyosunuz insan bu dönemde aynı kaderi duyguları paylaşan insanlara ihtiyaç duyuyor

saat 1 e kadar hiç bir şey yememem gerekiyo şu an öyle acıktım ki of

aynen ya hareket etmemek lazımmış silikon kayarmıs yoksa ama işe gitcem 1 hafta sonra nasıl dayanıcam bilmem of kas zarı olmak vardı ama şans

canım silikon öle kolay kolay kaymaz merak etme..bende 1 hafta sonra işe gittim eğer çok hareketli bir işin yoksa rahat atlatıyorsun..ilk 3 4 gün baya zorlayıcı oluyor.yatıp kalkman da evde bol bol dinlen 1 haftaya daha rahat olursun canım..

benimde dual plan olacak en agrılı yöntem oldugunu duydum ama kişiden kşiye değişiyor belkide cok rahat gecirirsin. simdiden stres yapmaya deymez diyorum ama eminim bende aynı durumda olacam

senin vücut ölçülerin kaç canım senin ağrın daha az olur o zaman sanada az kalmış beklemek zor gerçekten inş pişman olmayız

senin vücut ölçülerin kaç canım senin ağrın daha az olur o zaman sanada az kalmış beklemek zor gerçekten inş pişman olmayız

162 cm 49 kiloyum gögüs altı 72 cm. dogum yaptım ama gögüs küçük oldugu için sarkma olmadı. gögüs dokum az.derimde inceymiş o yüzden dual plan önerdi doktorum yoksa protezi hissedebilirsin dedi. 275-300 cc yarı damla gögüs altı mentor marka kullanacak. senin ölcülerin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…