Fairtale Meme Büyütme Estetiği

Sanırım benim doktorumda diren kullanmıyor

Sanırım benim doktorumda diren kullanmıyor

inşallah kullanmıyordur. bir zararı yok ama ben karnımdan biliyorum çok haraket kısıtlayıcı ve can sıkıcı olabiliyorlar. birde gögüs ile karındaki aynı değildir muhtemelen boyut ve hortum inceliği . benim iki tane kasığımdan giriş yapmış iki direnim vardı birde sonta hayattan soğuttular beni :/ içimden koca koca hortumlar söktüler sandım bağarsağımı söktüler :)))

bugün sargılarımı çıkarıcam duşumu alıcam sütyeni yıkayıp takcam, raporumuda aldım doktor göğüs operasyonu diye yazacak iş yerinde bilinmesini istemiyorum dedim çok zormuş ya

sonta olayı baslı basına kasıcı bir olay. sezeryanda banada takmıslardı. inşallah bu seferkinde cok memnun kalırsın sorunların olmaz

bugün sargılarımı çıkarıcam duşumu alıcam sütyeni yıkayıp takcam, raporumuda aldım doktor göğüs operasyonu diye yazacak iş yerinde bilinmesini istemiyorum dedim çok zormuş ya

Göğüs operasyonu, imza estetik cerrah ... yazınca anlaşılmayacak mı canım :44:
Benim zaten hastane isminden dolayı kafadan mümkünatsız öyle bir şey.
Düşünsene göğüs operasyonu, estethica hastanesi, estetik cerrah op.dr. Naci Çelik

ben önceden şube müdürüme göğsümden kistler alacaklar demiştim o şekilde anlayacaklardır, odadaki bayan arkadaşlarım biliyo onlardan saklayamadım aman ben bir ayağa kalkayım normal yaşantıma döneyimde ne anladıkları önemli değil zamanlar unutulur

Öyle tabi canım, önemli olan sağlık, huzur, gerisi minik ayrıntılar...

kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var kollarım arada sızlıyo damarlarım acıyo ve göğüslerimin alt kısmıyla ucunun altı kısımlarına dokununca hiç bişey hissetmiyorum uçlarını hissediyorum dokununca hem gıdıklanıyo hem acıyo ama altlar sanki lastik bişeye dokunuyorum gibi geçermiki zamanla

canım bnm durumumda sana yakın uçları aşırı hassas dokununca canım yanıo bazı bölgelerde uyuşuk gbi sanki dokunduğumu az hissediyorum lasik gbi bişey demişsinya bnada öyle gelio inş geçer tecrübeli arkadaşlarımız yorum yazacaktır

cumartesi doktora kontrole gidince sorcam inş geçici bişeydir

valla kızlar benim bir ayı geçti ve ben hala sağ gögüs ucumu hisetmiyorum.. altların bazı yerlerini hisedıyorum bazı yerlerini hisetmiyorum falan ilk başlar bende sizin gibi takıyordum kafama ama bunun için yapıcak hiçbirşey yok zamanla geçicek ama bu 10 gün de olabilir 1 senede olabilir hatta 2 sene sonra his geri geldi diyen bile var.. çok nadir olmakla beraber geri gelmeme ihtimalide var.. ama siz öle düşünmeyin olumlu düşünün bende olumlu düşünmeye çalışıyorum..geri gelcek hepimizin ben eminim

bide ben doktora sordum kesinlikle geri geleceğini söyledi..bütün doktorlar his geri gelecek der, bunların cok normal olduğunu söyler..boşuna sormayın hiçbiri his birdaha geri gelmeyecek demez

cumartesi doktora kontrole gidince sorcam inş geçici bişeydir

Kızlar,gögüslerin bazı bölgelerinde bu hisleri duymanız normal..Meme altı kesisinde protezin yerleştirilecegi cebe ulaşıncaya kadar dokular ayrılır, birçok kılcal damarlar ve sinir damarları zarar görür.Zamanla bu zarar gören damarlar ve sinirler kendini onarmaya başlar.Bu süre belli degildir.Büyük zararlarda his geri gelmez bunu yaşayan arkadaşlarımızda oldu malesef.Bu birazda doktorun ameliyat esnasında dikkatli davranmasındanda kaynaklı bir durum olabiliyor.Şu anda ameliyatınız daha yeni.O lastik gibi his diye bahsettiginiz durum gögüste oluşan ödemlerden kaynaklı bir durum.Zamanla gögüslerinizde karıncalanma,batma,kaşınma tarzı hisler duyacaksınız.İşte bu durum hislerin geri geldigine,sinir damarlarının kendini yeniledigine işarettir.Lütfen sabırlı olun Böyle kötü düşünmek için çok erken

teşekkür ederiz arzum iyiki varsın ikinci doktorumuz gibisin sende olmasan kendi kendimize kuruntu yapmaktan mutlu olamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…