Sanırım benim doktorumda diren kullanmıyordoktoruna göre değişiyor canım. bu yapılan işlemle alakalı bazı doktorlar kesiyi kapatırken o bölgedeki iç kanamayı koterle yakıp durduruyor ve diren koymaya gerek duymuyor çünkü kanamayı önlemiş oluyor. bazıları ise koter işlemi uygulamıyor bundan dolayı o kanama içerde birikmesin diye diren takıyorki o kanama kendi kendine durana kadar diren ile dışarıya atılıyor.
30 kasımda Cenk Tokat'a ameliyat olucam canım ben. yuvarlak moderate plus silikon-kasüstü tekniğiyle meme altından yerleştirilicek. büyüklüğü ise min.300 cc max.375cc olacak dr.um ameliyat sırasında karar vericek ona, ben nasıl bir gögüs istediğimi anlattım cenk beye. ben 25 yasındayım, 169 boyum 58 kiloyum. gizem ve berattti nin memişlerini görünce az daha mı büyütsem diyorum valla büyüklük konusu kafamı kurcalamıyor değil şu sıra[/QUOT
canım doktorunun işine karışmış gibi anlamada kas üstümü takılacak sana sen daha bekarsın süt bezlerine zarar vermez mi
valla canım dokrotum yasımı medeni halimi vs herseyi biliyor. kasüstü yöntem süt bezlerine zarar mı veriyo ki? ilk kez duydum
valla canım dokrotum yasımı medeni halimi vs herseyi biliyor. kasüstü yöntem süt bezlerine zarar mı veriyo ki? ilk kez duydum
Hayır canım,kas üstü yönteminde yada diger yöntemlerde süt bezleri zarar görmez.Çünkü meme dokusu kesilmiyor.Tabi doktorun dikkatini,el becerisinede baglı bir durumdur.Korkma Cenk bey başarılı bir cerrah,ben ortaya çıkarttıgı sonuçları çok begeniyorum
Hayır canım,kas üstü yönteminde yada diger yöntemlerde süt bezleri zarar görmez.Çünkü meme dokusu kesilmiyor.Tabi doktorun dikkatini,el becerisinede baglı bir durumdur.Korkma Cenk bey başarılı bir cerrah,ben ortaya çıkarttıgı sonuçları çok begeniyorum
özellikle kas üstü yöntemin süt bezlerine zarar verdiğini ilk kez duydum ve korktum açıkçası ama araştırmalarıma göre öyle bir kanı yok. sanırım arkadas yanlış bir bilgi edinmiş. Cenk bey gerçekten başarılı bir cerrah sonuçlarını görüp aksini idda etmek haksızlık olur
Sanırım benim doktorumda diren kullanmıyor
inşallah kullanmıyordur. bir zararı yok ama ben karnımdan biliyorum çok haraket kısıtlayıcı ve can sıkıcı olabiliyorlar. birde gögüs ile karındaki aynı değildir muhtemelen boyut ve hortum inceliği . benim iki tane kasığımdan giriş yapmış iki direnim vardı birde sonta hayattan soğuttular beni :/ içimden koca koca hortumlar söktüler sandım bağarsağımı söktüler :)))
bugün sargılarımı çıkarıcam duşumu alıcam sütyeni yıkayıp takcam, raporumuda aldım doktor göğüs operasyonu diye yazacak iş yerinde bilinmesini istemiyorum dedim çok zormuş ya
Göğüs operasyonu, imza estetik cerrah ... yazınca anlaşılmayacak mı canım :44:
Benim zaten hastane isminden dolayı kafadan mümkünatsız öyle bir şey.
Düşünsene göğüs operasyonu, estethica hastanesi, estetik cerrah op.dr. Naci Çelik
ben önceden şube müdürüme göğsümden kistler alacaklar demiştim o şekilde anlayacaklardır, odadaki bayan arkadaşlarım biliyo onlardan saklayamadım aman ben bir ayağa kalkayım normal yaşantıma döneyimde ne anladıkları önemli değil zamanlar unutulur
kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var kollarım arada sızlıyo damarlarım acıyo ve göğüslerimin alt kısmıyla ucunun altı kısımlarına dokununca hiç bişey hissetmiyorum uçlarını hissediyorum dokununca hem gıdıklanıyo hem acıyo ama altlar sanki lastik bişeye dokunuyorum gibi geçermiki zamanla
canım bnm durumumda sana yakın uçları aşırı hassas dokununca canım yanıo bazı bölgelerde uyuşuk gbi sanki dokunduğumu az hissediyorum lasik gbi bişey demişsinya bnada öyle gelio inş geçer tecrübeli arkadaşlarımız yorum yazacaktır
cumartesi doktora kontrole gidince sorcam inş geçici bişeydir
canım bnm durumumda sana yakın uçları aşırı hassas dokununca canım yanıo bazı bölgelerde uyuşuk gbi sanki dokunduğumu az hissediyorum lasik gbi bişey demişsinya bnada öyle gelio inş geçer tecrübeli arkadaşlarımız yorum yazacaktır
cumartesi doktora kontrole gidince sorcam inş geçici bişeydir
teşekkür ederiz arzum iyiki varsın ikinci doktorumuz gibisin sende olmasan kendi kendimize kuruntu yapmaktan mutlu olamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?