Canım benim..Burada kas altı yöntemiyle ameliyat olan ama Maşallah ameliyat sonrasını çok çok rahat geçiren arkadaşlarda olmuştu.Bende o çok agrısız rahat diye bahsedilen Kas Zarı Altı yöntemiyle ameliyat oldum ama hiçte öyle agrısız ve rahat degildi
İLk biri hafta inanılmaz zordu.Artık evde kendi kendime durduk yere aglıyordum.Ne yaptım ben diyordum.Ama zamanla yavaş yavaş agrılar geçmeye günlerimi daha rahat geçirmeye başladım..Yani sen kas zarı altı yöntemiylede ameliyat olsaydın inan bana bu agrıyı bilmeyecegin için yine agrılı,zor bir ameliyat gibi gelecek ve öyle düşünecektin..Agrı eşigin yüksek demekki.Korkma,üzülme tatlım.İnan bana o agrılardan geriye çok güzel,dogal gögüslerin olacak
Kas altı yönteminde kapsül olma riski çok çok az.Yani diger yöntemlere göre risk çok çok düşük.Masaj yapmana bile gerek kalmayacak öyle sürekli.Çünkü protezin üzerindeki kas sen hareket ettikçe zaten masajı yapacak
Süt vermendede bir sorun olmaz.Her çocuk kendi rıskıyla gelir,ona göre sütün olur merak etme
Bütün agrıların geçecek,az sabır tatlım..Çok öpüyorum seni,pozitif düşün olurmu