• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fairtale Meme Büyütme Estetiği

arzum çok haklı canım, bende kas zarı altı yöntemi oldum inan çok acı çektim çok zor günler yaşadım , 2. ameliyat olmuş biri olarak sadece sabır diyorum arzumun dediği gibi :) hatta ben bile kas altı olsaymışım keşke dedim daha avatajlı gerçekten , zaman geçtikçe moralin yükselecek canım ;)

Bende katılıyorum sana Tuce cigim....Keşke kas altı yöntemine uygun bir aday olsaydımda kas altı yöntemi tercih edilseydi ....

Canım benim..Burada kas altı yöntemiyle ameliyat olan ama Maşallah ameliyat sonrasını çok çok rahat geçiren arkadaşlarda olmuştu.Bende o çok agrısız rahat diye bahsedilen Kas Zarı Altı yöntemiyle ameliyat oldum ama hiçte öyle agrısız ve rahat degildi :19: İLk biri hafta inanılmaz zordu.Artık evde kendi kendime durduk yere aglıyordum.Ne yaptım ben diyordum.Ama zamanla yavaş yavaş agrılar geçmeye günlerimi daha rahat geçirmeye başladım..Yani sen kas zarı altı yöntemiylede ameliyat olsaydın inan bana bu agrıyı bilmeyecegin için yine agrılı,zor bir ameliyat gibi gelecek ve öyle düşünecektin..Agrı eşigin yüksek demekki.Korkma,üzülme tatlım.İnan bana o agrılardan geriye çok güzel,dogal gögüslerin olacak :29: Kas altı yönteminde kapsül olma riski çok çok az.Yani diger yöntemlere göre risk çok çok düşük.Masaj yapmana bile gerek kalmayacak öyle sürekli.Çünkü protezin üzerindeki kas sen hareket ettikçe zaten masajı yapacak :34: Süt vermendede bir sorun olmaz.Her çocuk kendi rıskıyla gelir,ona göre sütün olur merak etme :54: Bütün agrıların geçecek,az sabır tatlım..Çok öpüyorum seni,pozitif düşün olurmu :16:

hmm bu bilgilerin çok işime yaradı emin ol şimdi takmıyorum kıskanılmak güzel şey her erkek yanındaki kadının güzel olmasını ister yakında evlenmek istiyodu ama bu durumda benim ciciler kendine gelene kadr beklicez yazında tatil planları yapıyodu bikini yasak diyo ona göre yarım atlet tarzında ve paçalı spor mayolar daha seksi geliyomuş kesin onuda kıskanclıktan diyodur manken gibi kızım paçalımı giycem hah:) öptüm canım seni

valla ben direk üçgen bikinileri aldım plajda sere serpe gezindim ne atleti yahu ne sporcusu bıraksın bunları yaratıcı birşey bulsun bence :) yada açıkca ben senin bu bomba göğüslerine bakılmasını hazmedemem desin ne sen üzül ne o :)

olurmu canlarım ya kas zarı altı da cok iyi bir yöntem ben kas üstünü sevmiyorum hiç ama uygun olanlar için saygım sonsuz

sanırım bu forumda en ağrılı geçen benimki okuyorumda herkesin rahat geçmiş kas zarı altı olmayı cok isterdim o yüzden ama doktor bunu uygun buldu sonuc iyi olsun ilerde sorun oluşturmasın anne olmamda süt vermemde kapsül oluşmasında tek sıkıntım bunlar, çok ağrıyınca bazen göğüslerime bakıp ağrımayın güzellerim benim diyorum sevmeye basladım onları :)

valla canım bende kas altı oldum,ağrıyı geçtim okadar şansızlık oldu ki bende kullandığım antibiyotik (1000mg) genital bölgemde mantar yaptı aynı zamanda aşırı derecede bulantı.. düşün hem öğürüyorum, bir yandan öğürdüğüm için canım acıyor falan off çok kötüydü resmen iyileşme sürecimi uzattı benim..hele mantarr of off:50: neredeyse 1 hafta hepsiyle uğraşmak zorunda kaldım.. oyüzden canım forumda daha neler neler çıkar bitek sen değilsin yani:27:

valla canım bende kas altı oldum,ağrıyı geçtim okadar şansızlık oldu ki bende kullandığım antibiyotik (1000mg) genital bölgemde mantar yaptı aynı zamanda aşırı derecede bulantı.. düşün hem öğürüyorum, bir yandan öğürdüğüm için canım acıyor falan off çok kötüydü resmen iyileşme sürecimi uzattı benim..hele mantarr of off:50: neredeyse 1 hafta hepsiyle uğraşmak zorunda kaldım.. oyüzden canım forumda daha neler neler çıkar bitek sen değilsin yani:27:

ah canım ya antibiyotikin adı neydi amfisitmi cam şişede olandan onun yaptıgına emin misin tuvaletten sonra kendi temizliğini yapabildinmi şu an bende soğuk meyve suyu içtim öksürük hıçkırık lop lop oynuyo bunlar korkuyorum bişey olcak diye

fairtale öncelikle çok çok geçmişler olsun; cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum. İki yıl önce ben de ciddi ciddi düşünüyordum hatta ameliyat randevusu alınacakken ikinci bebeğimizi beklediğimi öğrendim, şimdi tekrar başladım düşünmeye. Gel gelelim bu yazılanlar korkunç, bu çekilen sancılar, ağrılar..Nasıl dayanırım diyorum, üstelik iki de çocuk var evde. Nasıl sakınırım. Bir yanım da diyor ki taş çatlasın ne kadar sürer ki iyileşme süreci. Okurken deneyimleri, tansiyonum oynuyor resmen, hele o direnler yok mu. Velhasıl bir tarafm çok istiyor diğer tarafım dayanamazsın diyor. Bu işi dirensiz yapan doktor yok mu örneğin? Ya da şu doktorun yaptığı ameliyat sonrasında çok az acı çekiliyor diyen yok mu? Biraz cesarete ihtiyacım var sanırım.

ah canım ya antibiyotikin adı neydi amfisitmi cam şişede olandan onun yaptıgına emin misin tuvaletten sonra kendi temizliğini yapabildinmi şu an bende soğuk meyve suyu içtim öksürük hıçkırık lop lop oynuyo bunlar korkuyorum bişey olcak diye

valla adını hatırlamıyorum..hatırlamakta istemıyorum:52: evet kesinlikle antibiyotik yüzünden oldu bundan eminiz yani..ben kendi temizliğimi rahatlıkla yaptım benim sıkıntım yatıp kalkmada oldu tek başıma kalkamıyordum.destek almam gerekiyordu.hiç birşey olmaz merak etme öksürük hıçkırık vb korma canın acır sadece okadar:27:

Kızlar büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim.
Antibiyotik alırken mutlaka bol bol vitamin alın yanında. Hangi sebeple antibiyotik kullanırsanız kullanın, antibiyotik yararlı zararlı ayırmadan bakterileri öldürdüğü için bazı yararlı bakterilerin de ölmesine sebep olduğundan böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor. Yani vücudun nemli bölgelerindeki mantar oluşmasını önleyen bakterilerin de ölmesine sebep olduğundan mantar oluşma ihtimali yükseliyor.
Meyve yiyin, sebze yiyin, yiyin gari :56:

Kızlar büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim.
Antibiyotik alırken mutlaka bol bol vitamin alın yanında. Hangi sebeple antibiyotik kullanırsanız kullanın, antibiyotik yararlı zararlı ayırmadan bakterileri öldürdüğü için bazı yararlı bakterilerin de ölmesine sebep olduğundan böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor. Yani vücudun nemli bölgelerindeki mantar oluşmasını önleyen bakterilerin de ölmesine sebep olduğundan mantar oluşma ihtimali yükseliyor.
Meyve yiyin, sebze yiyin, yiyin gari :56:

özellikle yoğurt ;)

ben leb demeden arzum leblebi demiş bile :52:

antibiyotik kullanımında mantar oluşumu maalesef ki çok normal bir durum. bakınız ben. tek bir cins deği, her antibiyotik kullandığımda mutlaka anti fungal da kullanmak durumundayım mantara karşı. neyse ki çözümü var deyip geçiyorum ben.
valla adını hatırlamıyorum..hatırlamakta istemıyorum:52: evet kesinlikle antibiyotik yüzünden oldu bundan eminiz yani..ben kendi temizliğimi rahatlıkla yaptım benim sıkıntım yatıp kalkmada oldu tek başıma kalkamıyordum.destek almam gerekiyordu.hiç birşey olmaz merak etme öksürük hıçkırık vb korma canın acır sadece okadar:27:

fairtale öncelikle çok çok geçmişler olsun; cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum. İki yıl önce ben de ciddi ciddi düşünüyordum hatta ameliyat randevusu alınacakken ikinci bebeğimizi beklediğimi öğrendim, şimdi tekrar başladım düşünmeye. Gel gelelim bu yazılanlar korkunç, bu çekilen sancılar, ağrılar..Nasıl dayanırım diyorum, üstelik iki de çocuk var evde. Nasıl sakınırım. Bir yanım da diyor ki taş çatlasın ne kadar sürer ki iyileşme süreci. Okurken deneyimleri, tansiyonum oynuyor resmen, hele o direnler yok mu. Velhasıl bir tarafm çok istiyor diğer tarafım dayanamazsın diyor. Bu işi dirensiz yapan doktor yok mu örneğin? Ya da şu doktorun yaptığı ameliyat sonrasında çok az acı çekiliyor diyen yok mu? Biraz cesarete ihtiyacım var sanırım.

merhaba bende 1 ay önce ameliyat oldum.evet biraz sancılı olabiliyor ama en fazla 4 5 gün yoğun geçiyor, sonrasında hızlıca iyileşme sürecine giriyorsunuz oyüzden çokta korkulacak bir durum değil , direnleri gözünüzde bu kadar büyütmeyin hiç korkulacak birşey değil.aksine direnlerin takılması iyi birşey bende 2 gün kaldı evet direnler çıktığında daha bir rahatlama oluyor ama görüntüsü sadece korkutuyor insanı yoksa herhangi bir zararı kesinlıkle yok.yani dayanılmıcak bir ameliyat kesinlikle değil eğer yaptırmak istiyorsanız bir kaç gün size destek verebilecek yardımcı olabilecek birileri varsa yaptırın derim tabi iyi bir doktor aracılığı ile..birde çocuklarınız ufak ise kucağa almada sıkıntı yaşarsınız..bunu da söylemek istedim.

canım ben foruma ameliyatımın 2.günü girdim henüz acılar tazeyken yazdım can acısıyla bana hep sabret dedi arkadaslar sabır zor ama zaman her seyin ilacı bugün dördüncü günüm oturdum ayaklarımı uzattım laptop kucağımda internet tv oh) ayrıca direnler beni hiç korkutmadı sadece kasa baskı yaptıgı için ondan gerildim direnler hiç acıtmıyor bana hiç bir zararları olmadı hatta kan onların içne aktıkça ödemler falan rahatlıyorum bazen kaşıntı yapıyo o kadar 35cc olunca cıkaracak doktorum, senin bebeklerinde var madem hiç bekleme sen doğum sancısını yasadıysan bu acıyıda atlatırsın belkide acımaz canın ben daha bekarım bebeklerim olsa daha rahat yaptırırdım ben yabancı bi maddeyi kabullenemeyeceğimi sanıyodum ama vücut kabul ediyosa bana laf düşmüyo çok hissetmiyorsun zaten eğer bu konuda takıntıılıysan eşinde razıysa yaptır

arzum çok haklı canım, bende kas zarı altı yöntemi oldum inan çok acı çektim çok zor günler yaşadım , 2. ameliyat olmuş biri olarak sadece sabır diyorum arzumun dediği gibi :) hatta ben bile kas altı olsaymışım keşke dedim daha avatajlı gerçekten , zaman geçtikçe moralin yükselecek canım ;)

tuğçecim sen neden 2. ameliyatını oldun ? sorun neydi ? bende olcamda 2 kasımda benimki mecburi artık da seninki neden öyle oldu ?

her doktor direnli yapmıyo canm. benim direnlerim yoktu mesela . sadece karın germemde diren vardı çok kötü bir duygu seni anlıyorum ama inan durdukları süre sıkıntı yapıyorlar çıkarırken falan sorun olmuyor.

Canım en pratik yöntemle en ağrısız ameliyatı vaad eden doktor Tuğrul Turan'dır.
Ama hemen hemen herkese kas üstü mentor yuvarlak protez kullanır, ameliyatı lokal sedasyon ile yarım saatten kısa sürer ve aynı gün evine gidersin.
Ama bu işin içine girince düşüncelerin sürekli değişir, araştırdıkça kendine en yakın olan beklentilerini en çok karşılayan yöntemi ve doktoru tercih edersin.
Zaten bu konu yöntem, doktor tecrübesi ve yeteneğinin yanında kişinin fiizksel ve genetik özelliklerine de bağlı olarak değişen bir konudur.
Yani herkesin ağrısı sızısı sıkıntısını kendi özellikleri belirler.
Ama sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyat gibi ciddi komplikasyon ve risklerin olası olduğunun bilinmesi gerekir.

ben leb demeden arzum leblebi demiş bile :52:

antibiyotik kullanımında mantar oluşumu maalesef ki çok normal bir durum. bakınız ben. tek bir cins deği, her antibiyotik kullandığımda mutlaka anti fungal da kullanmak durumundayım mantara karşı. neyse ki çözümü var deyip geçiyorum ben.

ahh alexus ilk zamanlar ne başını ağrıttım:52: sapık gibi sürekli sorular soruyodumm hahahaha ama sabırla hepsini cevapladığın için sonsuz teşekkür ederim..

ağrı eşiğe göre değişir evet fakat insanın ne kadar istediği ile alakalı bir durum tamam o ağrıyı çekerken keşkeler pişmanlıklar oluyor ama o anlık yani bunun biteceğinin bilincinde oluyorsun ve bu acı bitince istediklerine kavuşmanın heyecanıyla herşeyi aşabiliyorsun.

merhaba bencerence, öncelikle bu ameliyatı düşünüyorsan ağrı acı kısmına hiç takılma çünkü ne kadar düşünürsen düşün, doktor, ameliyat tekniği vs dışında ağrı konusunda en belirleyici olan kendi vücudun. mesela kitty ve ben farklı tekniklerle aynı doktora ameliyat olduk. ben hiç ağrısız bir ameliyat geçirdim, burda yazılanları okudukça şaşıyorum, kittynin ameliyatı biraz daha ağrılı oldu. ama aynı şekilde benim tekniğimle ameliyat olup çok ağrı çeken, kittynin tekniğiyle de ağrısız atlatan arkadaşlarımız var. ağrı eşiği ve vücudun ameliyata verdiği tepkiler farklı oluyor. zaten ameliyata güvendiğin bir doktor olursa karar verebilirsin, gerisi de şansına kalmış. umarım kendin için doğru karar verir mutlu olursun :16:

Canım en pratik yöntemle en ağrısız ameliyatı vaad eden doktor Tuğrul Turan'dır.
Ama hemen hemen herkese kas üstü mentor yuvarlak protez kullanır, ameliyatı lokal sedasyon ile yarım saatten kısa sürer ve aynı gün evine gidersin.
Ama bu işin içine girince düşüncelerin sürekli değişir, araştırdıkça kendine en yakın olan beklentilerini en çok karşılayan yöntemi ve doktoru tercih edersin.
Zaten bu konu yöntem, doktor tecrübesi ve yeteneğinin yanında kişinin fiizksel ve genetik özelliklerine de bağlı olarak değişen bir konudur.
Yani herkesin ağrısı sızısı sıkıntısını kendi özellikleri belirler.
Ama sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyat gibi ciddi komplikasyon ve risklerin olası olduğunun bilinmesi gerekir.

Eklemeyi unutmuşum, diren konusunda da tutucuu olmamanı tavsiye ederim.
Diren kullanılması gereken durumlarda diren kullanılmalı, ama bir doktor her hastada diren kullanıyorsa bunu da düşünmeli.
Her doktor her hastasında diren kullanacak diye bir şey yok, diren kullanacaksa doktor bunu söyler zaten, sebebini de iyi anlamalı.
Kişisel özelliklerinin bunu gerektirdiği durumlar olabilir.

Back