Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailenin yanında dinlenmek güzel bakan var, cumartesi evime dönüyorum tek yaşıyorum ben orda kendi başıma her işimi halledebilirmiyim acaba duş alırken saçımı tararken of inş iyileşirim dahada
Canım benim ameliyat sonrası süreçte doktorların önerdiği hareketlilik aslında, yatakta istirahati ne kadar çok yaparsan ağrıların da o kadar geç sona erer. O yüzden bir an önce günlük hayata dönmen senin için daha iyi olacaktır emin ol. Ama tabii kendini zorlayacak işlerden kaçın, kendini zorlamayacak günlük işlerini de mümkün olduğunca yap, yoksa normal hayata dönme sürecin uzar. Vücudunun yapmana izin verdiği her hareketi yap.
Canim foto koyacak misin? Ozellikle yandan foto :) koymayacaksan ozelden mailimi gondersem bana gonderir misin?
kittyciğim benim de doktorum 300-325 kas altı dedi bana, ocakta olucam bende. sonucunu görmemde sakınca varmıcanım? özelden mailini atabilirsen irtibatlasabilir miyiZ? kas altı 275-300-325 olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseler çok sevinirim....:2:evet canım bende kas altı 300cc konuldu..
kittyciğim benim de doktorum 300-325 kas altı dedi bana, ocakta olucam bende. sonucunu görmemde sakınca varmıcanım? özelden mailini atabilirsen irtibatlasabilir miyiZ? kas altı 275-300-325 olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseler çok sevinirim....:2: