• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'da birini aratmış. fikir verin lütfen bana

ya yeter artık ama kapatın şu facelerinizi bıktım şu şunu aratmış bu buna bakmış mevzularından

Bende bakıyorum arada kim ne olmuş ne yapmış diye. Hepimiz bakıyoruz yalan mı eğer bunu takıntı haline getireceksen kapattır yok eğer bende bakıyorum zaten diyorsan onu suçlama!

Önceki konuna da yorum yapmıştım. Arattığı kişi sanırım müşterisi, yani günlük hayatta tanıştığı, gördüğü biri. Günlük hayatta tanıştığı bir kadının facebookunu aratıyorsa iletişimin devamını istiyordur, bulsaydı muhtemelen ekleyecekti. Normalde tanışıp gördüğün, iş münasebetinin olduğu birinin facebook adresine meraktan bakılmaz. Daha önceden de söylemiştim, erkek arkadaşın bana pek güven vermemişti:50:

Iş ile ilgili iletişim bilgileri yetersiz gelmis ve o yüzden face te aratmis olabilir mi acaba? Olaya diğer bi açıdan bakayım dedim :)

Bunu neden bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamıyorum cidden ayrıca şu şifreleri de birbirinize verme huyundan vazgeçin artık. Bu ne ya biriyle birlikte olmanız onun her şeyini didik didik etmeniz gerektiği anlamına gelmiyor insanlara biraz özgür bi yaşam sahası bırakın. Bu kadar özel hayata girilmez ki ya neymiş efendim bizim aramızda özel yok nasıl yok tabi ki var öyle biz biriz diye düşünmeyin. Siz ayrı bi bireysiniz karşınızdaki ayrı bi birey iki tarafında özel bi hayatı var. Güvenmiyorsanız bırakın gitsin. Nerden bileceksiniz ki sizin bilmediğiniz başka hesapları olmadığını kötü bişey yapacak adam her türlü yapar.

SON DURUM :AYRILDIM!

Dün ancak akşam üstü 5'e kadar sabredebildim. Çünkü faceye girdiğimde 3 ay önce aratılan isimlerden birini arattığını ve hiç tanımadığım yeni rastladığım bir ismi arattığını gördüm.

Açtım telefonu ve açtım ağzımı yumdum gözümü.
Sen bana sadık mısın dedim ?Evet dedi. Bir daha sordum.
Sen bana sadık mısın dedim? yine evet dedi şaşkın ve kendinden emin şekilde.
peki şu an şu dakika şu saat arattığın isimler ne dedim ve pazar sabah arattığı isimden başlayıp diğer gördüğüm isimleri söyledim. ve o sinir harbiyle bir sürü talihsiz sözler çıktı ağzımdan.

Açıklamasına gelince pazar sabah arattığı isim listesindeki bir kız arkadaşının ev arıyor eşyalı bak sen de tanırsın şurdan diye söyleyip onun da arattığı isimmiş.

3 ay önce arattığı isime gelirsek beyefendi arkadaşım diyor. arkadaşınsa neden listende yok dediğimde artık görüşmüyoruz gördüm bakayım dedim cevabını aldım.

Diğer kız ise yeni kuracağı iş için görüşeceği kişiymiş ortak arkadaş varsa devreye girsin diye bakmış.
bunları yarım yamalak dinledim. burda yazılan çizilen verilen tavsiyeler o an aklıma bile gelmedi.

''Başkalarını aratıp onlara ilgi duyuyorsan ben niye hayatındayım?'' dedim.

''Günlerdir sendeymiş şifrem, bir mesaj bir ekleme bir şey gördün mü istesem ilgilensem eklerdim sadece aratmazdım ben kötü bir şey yapmadım vicdanım rahat suçsuz yere bana iftira attın aylardır ben de senin hatalarını gördüm sorun çıkmasın diye sustum ama sen bunları anlayamazsın'' dedi.

Sonuç olarak bitti.gittim kendi telefonumda numara değişikliği yaptım. facebook'dan sildim.

geceden beri mesaj atıyor facebook'dan. artık istesem de olmazmış (!) ama kendimi yemeyim kendime yok yere yazık etmeyim diye açıklamalarda bulunuyormuş bana.

Şu site yüzünden ve şu adam yüzünden yaşadıklarıma inanamıyorum :50:

SON DURUM :AYRILDIM!

Dün ancak akşam üstü 5'e kadar sabredebildim. Çünkü faceye girdiğimde 3 ay önce aratılan isimlerden birini arattığını ve hiç tanımadığım yeni rastladığım bir ismi arattığını gördüm.

Açtım telefonu ve açtım ağzımı yumdum gözümü.
Sen bana sadık mısın dedim ?Evet dedi. Bir daha sordum.
Sen bana sadık mısın dedim? yine evet dedi şaşkın ve kendinden emin şekilde.
peki şu an şu dakika şu saat arattığın isimler ne dedim ve pazar sabah arattığı isimden başlayıp diğer gördüğüm isimleri söyledim. ve o sinir harbiyle bir sürü talihsiz sözler çıktı ağzımdan.

Açıklamasına gelince pazar sabah arattığı isim listesindeki bir kız arkadaşının ev arıyor eşyalı bak sen de tanırsın şurdan diye söyleyip onun da arattığı isimmiş.

3 ay önce arattığı isime gelirsek beyefendi arkadaşım diyor. arkadaşınsa neden listende yok dediğimde artık görüşmüyoruz gördüm bakayım dedim cevabını aldım.

Diğer kız ise yeni kuracağı iş için görüşeceği kişiymiş ortak arkadaş varsa devreye girsin diye bakmış.
bunları yarım yamalak dinledim. burda yazılan çizilen verilen tavsiyeler o an aklıma bile gelmedi.

''Başkalarını aratıp onlara ilgi duyuyorsan ben niye hayatındayım?'' dedim.

''Günlerdir sendeymiş şifrem, bir mesaj bir ekleme bir şey gördün mü istesem ilgilensem eklerdim sadece aratmazdım ben kötü bir şey yapmadım vicdanım rahat suçsuz yere bana iftira attın aylardır ben de senin hatalarını gördüm sorun çıkmasın diye sustum ama sen bunları anlayamazsın'' dedi.

Sonuç olarak bitti.gittim kendi telefonumda numara değişikliği yaptım. facebook'dan sildim.

geceden beri mesaj atıyor facebook'dan. artık istesem de olmazmış (!) ama kendimi yemeyim kendime yok yere yazık etmeyim diye açıklamalarda bulunuyormuş bana.

Şu site yüzünden ve şu adam yüzünden yaşadıklarıma inanamıyorum :50:

neden bu kadar çabuk acele kararlar verip fevri davranıyosunuz?
bi süre izlemede olun diye uyardık sizi hem adam açıklamasını yapmış ve dediği gibi istese mesaj atabilirdi.. neyse artık olan olmuş hayırlısı olsun demekten başka çare yok.

bu sebeple bittiyse zaten olmasin o iliski.

bazen canim sıkılıyor, eski mahalleden herkesin profiline bakiyorum, evlenmisler mi, coluk cocuk, meslek vs meraktan.

Bazen burada yazılanlara, çizilenlere inanamıyorum...
Hani sevgilinin dilini, elini, tavrını kontrol etmek istemeyi anladım da düşüncesine de kilit vuramazsınız ya.
Merak etmiştir ya da sırf o an öylesine aklına gelmiş bakmıştır.
Her aranan kişiye ilgi duyuluyor olsaydı benim eski sınıfımdaki ve çalıştığım yerdeki bütün erkeklere ilgi duyuyor olmam gerekirdi.
Eski sevgilimi bile arattım hatta arkadaşlarla bakmıştık, içimde ona karşı zerre bir şey yok ama ben hemen kız bulur evlenirim demişti evlenmiş mia caba diye baktık.

Siz ilgi duyduklarınızı mı aratıyorsunuz ki onun da böyle aratabileceğini düşündünüz acaba?
Ne bileyim bence fevri ve çok gereksiz bir tepki olmuş...

neden bu kadar çabuk acele kararlar verip fevri davranıyosunuz?
bi süre izlemede olun diye uyardık sizi hem adam açıklamasını yapmış ve dediği gibi istese mesaj atabilirdi.. neyse artık olan olmuş hayırlısı olsun demekten başka çare yok.

telefonda tartışıyorduk. bu konuyu akşam konuşalım deyince ben de sinirlenip tel suratına kapattım.benimle konuşmasını kısa kesip hemen ardından facebook'da aratma yapınca kendimi tutamadım...

bu sebeple bittiyse zaten olmasin o iliski.

bazen canim sıkılıyor, eski mahalleden herkesin profiline bakiyorum, evlenmisler mi, coluk cocuk, meslek vs meraktan.

ama neden merak ettikleri hep kadın oluyor?
bir kere de eski görüşmediği erkek arkadaşlarını merak etsin.
beni suçluyor şu anda. beni Allaha havale etmiş suçsuz birine ithamda bulunup ona olmadık laflar ettiğim için.
ondan sadece bu konuda dikkat etmesini istedim,hassas olduğumu söyledim.
sözünü tutmadı.

Bazen burada yazılanlara, çizilenlere inanamıyorum...
Hani sevgilinin dilini, elini, tavrını kontrol etmek istemeyi anladım da düşüncesine de kilit vuramazsınız ya.
Merak etmiştir ya da sırf o an öylesine aklına gelmiş bakmıştır.
Her aranan kişiye ilgi duyuluyor olsaydı benim eski sınıfımdaki ve çalıştığım yerdeki bütün erkeklere ilgi duyuyor olmam gerekirdi.
Eski sevgilimi bile arattım hatta arkadaşlarla bakmıştık, içimde ona karşı zerre bir şey yok ama ben hemen kız bulur evlenirim demişti evlenmiş mia caba diye baktık.

Siz ilgi duyduklarınızı mı aratıyorsunuz ki onun da böyle aratabileceğini düşündünüz acaba?
Ne bileyim bence fevri ve çok gereksiz bir tepki olmuş...

Ben ilgi duyduklarımı aratmıyorum elbette.
3 ay önce arattığı kişilerin içinde bir isim vardı. ve o ismi kuzeninin arattığını iş yerinde masasına otururken kendi facesinden arattığını söylemiş beni kuzeniyle görüştürmek istemişti kanıtlamak için ama ben kabul etmemiştim.
o isimlerden birini de aratmış. demekki kuzeninin aratması hikayeydi.
''kuzenim de ben de tanıyoruz bir dönem kuzenimle bir şey olmuştu aralarında'' dedi.

Ben açıkçası kendimde bir hata göremedim. burda erkek arkadaşımı destekler nitelikteki yorumlara da şaşırdım doğrusu.
gerçekten abartmış mıyım?

Ben de eski sevgilimi aratıp bakıyorum,veya bir fotoğrafın altında birinin yorumuna denk gelsem kimmiş bu diye meraktan bakıyorum şimdi ben bunları yaptım diye sevgilimi aldatıyor mu oluyorum? Şifrelerinizin birbirinizde olması zaten saçma,ki varsa da hareket dökümünü incelemek daha da bir saçma kimi eklemiş mesaj atmış diye bakılır da bu kadarı fazla bence herkesin özeli olması lazım merak eder bakar bunda bir gariplik yok bence.Fevri davranmışssınız bana göre,ama her işte vardır bir hayır..

Ben de eski sevgilimi aratıp bakıyorum,veya bir fotoğrafın altında birinin yorumuna denk gelsem kimmiş bu diye meraktan bakıyorum şimdi ben bunları yaptım diye sevgilimi aldatıyor mu oluyorum? Şifrelerinizin birbirinizde olması zaten saçma,ki varsa da hareket dökümünü incelemek daha da bir saçma kimi eklemiş mesaj atmış diye bakılır da bu kadarı fazla bence herkesin özeli olması lazım merak eder bakar bunda bir gariplik yok bence.Fevri davranmışssınız bana göre,ama her işte vardır bir hayır..

Teşekkür ederim yorumunuz için..
Ben biraz hassasım bu konularda. eski sevgilisini 4 ay boyunca aratmış bunu görmüştüm özür dilemişti bir daha tekrarlanmayacak demişti.
Eski sevgilisini aratmamış bu kez ama farklı isimler gördüm.
Açıklamasının biri de doğru.
sabah 8de arattığı isim bana bahsettiği o arkadaşının listesinde var.
O kız söylemiş 'x ev arıyor bak sen de tanırsın şurdan' diye.
Bilmiyorum...kafam karıştı :26:

Teşekkür ederim yorumunuz için..
Ben biraz hassasım bu konularda. eski sevgilisini 4 ay boyunca aratmış bunu görmüştüm özür dilemişti bir daha tekrarlanmayacak demişti.
Eski sevgilisini aratmamış bu kez ama farklı isimler gördüm.
Açıklamasının biri de doğru.
sabah 8de arattığı isim bana bahsettiği o arkadaşının listesinde var.
O kız söylemiş 'x ev arıyor bak sen de tanırsın şurdan' diye.
Bilmiyorum...kafam karıştı :26:

Bak dediklerinin bir tanesinin doğru olduğunu kanıtlamışsınız,bence güvenin sonuçta sadece aratmış mesaj olsaydı tabi ki durum farklı olurdu,bakın size bi şey anlatayım, 3 yıl önce bi ilişkim vardı bana şifresini vermişti kendi kendine,sonra ben mesajlarına bakmıştım ki bi sürü kızla konuşmuş benim hakkkımda neler neler demiş onlara,nasıl asılmış bi görseniz hatta bana ders çalışıyorum dediği zamanlarda kızlarla sinemalara falan gitmiş ,böyleleri de var hem şifresini verir hem bunları silmez artık nasıl bi insansa :)

Back