SON DURUM :AYRILDIM!
Dün ancak akşam üstü 5'e kadar sabredebildim. Çünkü faceye girdiğimde 3 ay önce aratılan isimlerden birini arattığını ve hiç tanımadığım yeni rastladığım bir ismi arattığını gördüm.
Açtım telefonu ve açtım ağzımı yumdum gözümü.
Sen bana sadık mısın dedim ?Evet dedi. Bir daha sordum.
Sen bana sadık mısın dedim? yine evet dedi şaşkın ve kendinden emin şekilde.
peki şu an şu dakika şu saat arattığın isimler ne dedim ve pazar sabah arattığı isimden başlayıp diğer gördüğüm isimleri söyledim. ve o sinir harbiyle bir sürü talihsiz sözler çıktı ağzımdan.
Açıklamasına gelince pazar sabah arattığı isim listesindeki bir kız arkadaşının ev arıyor eşyalı bak sen de tanırsın şurdan diye söyleyip onun da arattığı isimmiş.
3 ay önce arattığı isime gelirsek beyefendi arkadaşım diyor. arkadaşınsa neden listende yok dediğimde artık görüşmüyoruz gördüm bakayım dedim cevabını aldım.
Diğer kız ise yeni kuracağı iş için görüşeceği kişiymiş ortak arkadaş varsa devreye girsin diye bakmış.
bunları yarım yamalak dinledim. burda yazılan çizilen verilen tavsiyeler o an aklıma bile gelmedi.
''Başkalarını aratıp onlara ilgi duyuyorsan ben niye hayatındayım?'' dedim.
''Günlerdir sendeymiş şifrem, bir mesaj bir ekleme bir şey gördün mü istesem ilgilensem eklerdim sadece aratmazdım ben kötü bir şey yapmadım vicdanım rahat suçsuz yere bana iftira attın aylardır ben de senin hatalarını gördüm sorun çıkmasın diye sustum ama sen bunları anlayamazsın'' dedi.
Sonuç olarak bitti.gittim kendi telefonumda numara değişikliği yaptım. facebook'dan sildim.
geceden beri mesaj atıyor facebook'dan. artık istesem de olmazmış (!) ama kendimi yemeyim kendime yok yere yazık etmeyim diye açıklamalarda bulunuyormuş bana.
Şu site yüzünden ve şu adam yüzünden yaşadıklarıma inanamıyorum