konu sahibi arkadaşım kendimden bir örnek vereyim
bi müvekkilime ulaşamıyordum telefonunu kapatmış ve face ten aratmak aklıma geldi arattım ordan ulaştım adama
eşime de anlattım sonra çünkü ne zamandır ödemediği bi parayı ödedi bu sayede çok iyi oldu
demem o ki sevgiliniz de bence kötü niyetle aratmadı.. sizi anlayabiliyorum ben de çok kıskancım benim eşim aynı şekilde birini aratsa çok kötü hissederdim ama ben sevgilinizin kötü niyetle baktığını düşünmüyorum
biz en başından beri birbirimizin şifrelerini bilmeyiz.. daha doğrusu ben biliyorum onunkini yanımda girdiğinde görmüştüm ve her yerde o şifreyi kullanıyo
ama açıp bi kere de bakmam hiç.. gerek yok bence.. hele de kıskanç bir insansan.. huzuru kaçırmaya hiç gerek yok
ben de çoğu kez eşime mailimi bi açar mısın derim şifremi söylerim o da biliyodur aslında şifrelerimi hepsi aynı ve bi kaç kez ona açtırdım..ama o da bakmaz
kıskançlık başka birşey güvensizlik bambaşka birşey.. kıskançlık güvensizliğe kaymadan müdahale etmek lazım
çünkü bi sınırı var bunun.. onu aşınca bi daha kendine engel olamıyo insan.. her hareketi sorgulayıp hem kendini hem karşısındakini yıpratıyo
sevgilinizi en iyi siz tanırsınız.. içinde varsa haberiniz olmadan zaten yapıyodur bişeyler.. ama bunu da bi şekilde Allah size gösterir diye düşünüyorum