• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'da birini aratmış. fikir verin lütfen bana

bence o kağıtta bi isim yazıyodu tanıdık geldi kim müşterin mi falan diye sor az daha dayan bilmeden kntrl etmeye davam et bence hee ama benm şahsi fikrim çok büyütmeman gerekli ben de bazen müşterileri kız erkek merak edip bakarım boş vakitlerim de tamamen can sıkıntısı çok stres yapmamalısın bence:14::14:

ama 3 gün geçti ve o kağıt o kadar ince bir detay ki.
olacak ya ben ona dikkat ettim fotoğrafı gören arkadaşım,''bunu incelemek şeytanın aklına gelmez'' dedi düşün o derece ince bir detay!
ve abarttığımı düşündü arkadaşlarım bir haftadır istediğini yapsa yapardı adam takılma diye.
ben de sizden fikir almak istedim :(

Onların yaptıkları ne kadar etik ?
Gözümün içine baka baka diyorsun ya .
Gözümün içine baka baka aldatıyor adam beni .
Ağlayacağım zorumdan .
Boğazım ağrıdı kendimi tutmaktan .
Olmaz bu kadar olmaz .
Hiç mi düşünmüyor bu adam beni .
Salak mı sanıyor .

nasıl aldatıyor facede bırısını aratmak aldatmak mıdır? İstese faceını kapatıp normal nettende arama yapabilir.Aldatmak isteyen ınsan bır sekılde yolunu bulur ve aldatır ,neden facede bırısını aratınca aldatmış olsunki..

ama 3 gün geçti ve o kağıt o kadar ince bir detay ki.
olacak ya ben ona dikkat ettim fotoğrafı gören arkadaşım,''bunu incelemek şeytanın aklına gelmez'' dedi düşün o derece ince bir detay!
ve abarttığımı düşündü arkadaşlarım bir haftadır istediğini yapsa yapardı adam takılma diye.
ben de sizden fikir almak istedim :(

yani yeni görmemişsin kaç gün geçmiş bi daha bakmamışta önemsenicek bişe değildi önemli olsa günde kaç kere bakar öyle değil mi büyütme bence arkadaşım ama takipte kal:25:

Günaydın, sevdiğiniz emlak işinde kağıtta eşyalı ev yazıyor belli ki müşterisi bunun neyi aklınıza takıldı ki?bana arattırması çok normal geldi , ev bulmuştur telden ulaşamamış faceden mesaj atayım demiştir herşey olabilir yani ,ben olsaydım ne yapardım bu güven sorununu aşmak için profesyonel yardım alırdım, böylece hayatı kendime ve sevdiğime zehir etmezdim, şifresini zaten inattan değiştirmiş daha evvelde bi olayınız olmuş yani adam biliyor ki sizin bakma ihtimaliniz var şifreyi bi şekilde öğrenip, aynı derede 2 kere yüzer mi? geçmişi siler geçer ruhunuz duymaz demek ki şüphelendiğiniz gibi birşey olmamış ki adam umursamamış,ayrıca unutmayın ki siz şuanda resmen diken üstündesiniz bir açık verse diye bekliyorsunuz, misal bir insana yalancı yalancı yalancı derseniz, o insan doğru söylerken yalan söylemeye başlar çünkü doğru söylesemde yalancı diye itham ediliyorum der, hani bari yapıyımda günahım alınmasın hesabı,sizinde o hesap acaba aldatıyormu diye diye sürdüyorsunuz hayatınızı e bu halinize tavrınıza yansır bi şekilde ve sonrası malum.

Karşımda sanki erkek arkadaşım konuşuyor gibi hissettim.
''Yapsam da bir yapmasam da senin gözünde. şunun bir açığını yakalayım diye fırsat kolluyorsun sen bana inanmak istemiyorsun asıl sorun bu '' diyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim ben zaten güven sorunum olduğunu ve normal olmadığımın farkındayım.
ama onun o müşteriye farklı açıdan bakması ''ihtimali'' benim midemi bulandırdı. belki öyle,belki değil ama bu ihtimal bile benim kendimi yiyip bitirmeme yetiyor. :(

bızdede gene face ıle ılgılı bır olay yaşandı.
Ama bızdekı aratmak degıl tam tersi onunla bırsekılde olmayacağını düşünüp,ben onu her yerden bi güzel temizledim.
Sonrasında benımkıne mesaj gitmiş sildi diye boyle mesaj gıdıomu onuda bılmıyorum sılmendeki amaç ne kimden,niçin çekiniyorsun diye kızdı.Bende ok ekleyeceğim tekrar dedim ,ekledimde dur bakalım bu kadar basıt degıl kabul etmeyeceğim sana karşı çok sinirliyim dedi.

Neden ,kimden ,niçin çekiniyimki anlamıyorum ama o bu sekılde düşünüyor ve ben napcağımı bılmıyorum.O yuzden sıze soruyorum ne alaka? sılmek ,başka bırısını aratmak aldatmakmıdır?

nasıl aldatıyor facede bırısını aratmak aldatmak mıdır? İstese faceını kapatıp normal nettende arama yapabilir.Aldatmak isteyen ınsan bır sekılde yolunu bulur ve aldatır ,neden facede bırısını aratınca aldatmış olsunki..

Ben daha önce defalarca sordum niye arattın dedim .
Birine bakacakken karşıma çıktı bende baktım dedim .
Yemin ederim daha bakmam dedi .
Ben her seferinde inandım .
Afettim .
Bu aldatmak değil de ne ?
Her seferinde bakılmaz .
Bakılmaz .

Afettim .
Her seferinde bakılmaz .
Bakılmaz .

anladıgım kadarıyla başlığı açanla sızın durumunuz farklı.
Sanırım sızınkisi mazide kalmış birisi.
Ve sürekli aratıyor,ondan haber almak ıstıyor gibi.
O zaman son kez kesın olarak onunla bır daha konuşun bu konuyu?

Afettim .
Her seferinde bakılmaz .
Bakılmaz .

ya aldatmak ağır bi itham bence aldatmak değilde yani bu tip aranmalara gerek yok ilişkilerde.Birilerinimi yedekliyosun nedir yani neyin merakıdır bu?

anladıgım kadarıyla başlığı açanla sızın durumunuz farklı.
Sanırım sızınkisi mazide kalmış birisi.
Ve sürekli aratıyor,ondan haber almak ıstıyor gibi.
O zaman son kez kesın olarak onunla bır daha konuşun bu konuyu?

Bilmiyorum .
İşinden fırsat bulursa görüşürüz .
Yada öylece biter .

umursama ya bırak gerçekten bı süre umursamaz sekılde davran sonra bır gün bak geçmişine.
Gercekten arattıysa o zaman konuş,yoksa bır mantıgı yok.

yani yeni görmemişsin kaç gün geçmiş bi daha bakmamışta önemsenicek bişe değildi önemli olsa günde kaç kere bakar öyle değil mi büyütme bence arkadaşım ama takipte kal:25:

Evet haklısın şu an bunu gündeme taşımamalıyım zaten iyi değiliz bu aralar.
Bir kere aratmış bir çocuk çıkmış 12-13 yaşlarında.
Esas aradığı kişi yok sanırın bulamayınca da bir daha da bakmamış

iyide bir ilişkiyi bitirmek bu kadar basitmi ki siz sözlüsünüz sanırım.

Sorun sadece bu değil ki daha o kadar sorun var ki .
O kıskanıyor diye ben face hesabımdan kuzenimi bile sildim 15 tane arkadaşım var hiç erkek yok .
Onun yaptığını hazmedemiyorum .
Benim o kadar fedakarlıklarıma onun bu yaptıkları olmuyor işte .

Sanırım daha ilişki diye bir bağda kalmayacak .
6 yılın bardağı taşıran damlası da bu oldu sanırım .

6 yıl mı?
epey olmuş sizin ki.
yani meraktandır canım 6 yıl öncesinin duyguları mı kalır ((tabi bunu eski sevgilisi için diyorum))
diğer arattığı kişiler kim?
listesinde olanlar mı kim onlar?

ya ben erkeklerın bız kız mantığı ile düşünebileceğini hiç zannetmıyorum.

Bir isim duymuş aratmıştır.(sözüm eski sevgililerini sürekli aratanlar dışındakı erkekler için geçerli)
Benım ofisteki evli arkadaşlarım bıle aa aratsana abi deyıp aratıyorlar sadece 1 kere meraktan.

Aldatıcak erkek face dışında bır sürü sekılde ıletısım yolu ile aldatabilir.Yapmayın lütfen.

6 yıl mı?
epey olmuş sizin ki.
yani meraktandır canım 6 yıl öncesinin duyguları mı kalır ((tabi bunu eski sevgilisi için diyorum))
diğer arattığı kişiler kim?
listesinde olanlar mı kim onlar?

Yok o kız bir paylaşım yapmış beraber kafeye gittik diye o kızlar .

Back