- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.334
- 498
- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
tamam hoşuna gitmemesi normal ama bu tek başına ayrılık sebebi olamaz bence, hatta adamın başının etini yeme sebebi hiç olamaz tabi ki benim düşüncem bu... biz kadınlar fıtratımız gereği daha ince düşünüyoruz sadece
Büyütecek bişey yok bence.Sıradan bir arkadaşı olabilir.Hepimiz hergün bir alay insan aratıyor,bir dahada dönüp bakmıyoruz ya
Bilmiyorum biz mi abartıyoruz .
Bazı olayları yaşamak lazım .
Belki cidden öyle aklına geldi saflıkla baktı ama bunu nerden bilelim ?
Belki bir art niyet var ?
Bunun içinden çıkılmaz .
peki benim olaya nasıl bakıyorsunuz?
hadi eski sevgiliyle bir yaşanmışlık var.
tanımadığı veya yeni tanıdığı birini aratması...buna nasıl yorum yaparsınız?
gerçekten farklı bakış açılarına ihtiyacım var. ben mi çok büyütüyorum olgunlaşmam mı lazım acaba?
o kadar korkuyorum ki her seferinde bir şey göreceğim diye.
bilinçaltıma yerleşmiş rüyalarıma giriyor.
bu takip bu güvensizlik...bunu kendime yapmaya ne hakkım var!?
ben sandım ki eski sevgilisini aratıyor. hayır hiç aratmadı şu ana kadar.
bir tek bu oldu.
Eşiniz çok anlayışlıymış aranızda ki uyuma bayıldım maşallah .bakın arkadaşlarım işinize bulaşmak gibi bir niyetim yok sadece iyi niyetle yorum yapıyorum,
evet çok abartıyorsunuz ceylin hanım dediğim gibi rahatsız olmanız normal insan sever bazen giydiği tşörtten kıskanır kendisi nasıl sadıksa öyle bir bağlılık bekler ama sizin dediğiniz gibi merakı var bunun el alışkanlığı var sizden önce bakıyorsa bu kişiye sizden sonrada bir anlık el alışkanlığı ile bakmak var can sıkıntısı var ama adam seni seçmiş sonunda seninle birlikte... benim eşim de bir ara eski kız arkadaşlarını aratmıştı, takıldım ona dedim ki sakin bir şekilde olabilir hayatım meraktır bu sonuçta hatta birlikte bakalım ben de merak ediyorum senin eski sevgililierini dedim, o kadar sakinim ki nasıl ya dedi sen de mi merak ediyorsun yani sen de mi bakıyorsun? ne oldu dedim hoşuna gitmedi mi? neyse benim yapmadığımı söyleyince rahatladı, sarıldı bana özür dilerim aşkım çok hatalıyım dedi... bitti bu kadar.. e yine aratsa silse bile bilirim ben kadım çünkü bilmenin bir yolunu bulurum ama yapmıyor biliyorum yapsa bile söz konusu bile etmem ne var ki bunda?
neler oluyor hayatta hanımefendi, nickinizden yola çıkarak; hayatta neler neler oluyor, adam hiç tanımadığı birini aratmış bu bir problem olabilir mi gerçekten sizce? hı ama bunun yanında adam çok soğuk çok gıcık çok pis çok şöyle çok böyle diyorsanız bilemem ama sevgilisiniz sizinle birlikte sevdiğini hissediyorsanız, bir tartışmanızda tanımadığı birinin facesini aratmış, can sıkıntısından başka birşey olamaz bence ya da o kişiye iş için ulaşması gerekmiştir belki de kadının facesinden ev resimlerini isteyecektir falan.. hemen pire için yorgan yakmayın...
sırf merakımdan soruyorum!
sizin sevgiliniz böyle yapsa nasıl tepki verirsiniz veya bir tepki verir misiniz?
hiç başınıza geldi mi??
bakın arkadaşlarım işinize bulaşmak gibi bir niyetim yok sadece iyi niyetle yorum yapıyorum,
evet çok abartıyorsunuz ceylin hanım dediğim gibi rahatsız olmanız normal insan sever bazen giydiği tşörtten kıskanır kendisi nasıl sadıksa öyle bir bağlılık bekler ama sizin dediğiniz gibi merakı var bunun el alışkanlığı var sizden önce bakıyorsa bu kişiye sizden sonrada bir anlık el alışkanlığı ile bakmak var can sıkıntısı var ama adam seni seçmiş sonunda seninle birlikte... benim eşim de bir ara eski kız arkadaşlarını aratmıştı, takıldım ona dedim ki sakin bir şekilde olabilir hayatım meraktır bu sonuçta hatta birlikte bakalım ben de merak ediyorum senin eski sevgililierini dedim, o kadar sakinim ki nasıl ya dedi sen de mi merak ediyorsun yani sen de mi bakıyorsun? ne oldu dedim hoşuna gitmedi mi? neyse benim yapmadığımı söyleyince rahatladı, sarıldı bana özür dilerim aşkım çok hatalıyım dedi... bitti bu kadar.. e yine aratsa silse bile bilirim ben kadım çünkü bilmenin bir yolunu bulurum ama yapmıyor biliyorum yapsa bile söz konusu bile etmem ne var ki bunda?
neler oluyor hayatta hanımefendi, nickinizden yola çıkarak; hayatta neler neler oluyor, adam hiç tanımadığı birini aratmış bu bir problem olabilir mi gerçekten sizce? hı ama bunun yanında adam çok soğuk çok gıcık çok pis çok şöyle çok böyle diyorsanız bilemem ama sevgilisiniz sizinle birlikte sevdiğini hissediyorsanız, bir tartışmanızda tanımadığı birinin facesini aratmış, can sıkıntısından başka birşey olamaz bence ya da o kişiye iş için ulaşması gerekmiştir belki de kadının facesinden ev resimlerini isteyecektir falan.. hemen pire için yorgan yakmayın...
konu sahibi arkadaşım kendimden bir örnek vereyim
bi müvekkilime ulaşamıyordum telefonunu kapatmış ve face ten aratmak aklıma geldi arattım ordan ulaştım adama
eşime de anlattım sonra çünkü ne zamandır ödemediği bi parayı ödedi bu sayede çok iyi oldu
demem o ki sevgiliniz de bence kötü niyetle aratmadı.. sizi anlayabiliyorum ben de çok kıskancım benim eşim aynı şekilde birini aratsa çok kötü hissederdim ama ben sevgilinizin kötü niyetle baktığını düşünmüyorum
biz en başından beri birbirimizin şifrelerini bilmeyiz.. daha doğrusu ben biliyorum onunkini yanımda girdiğinde görmüştüm ve her yerde o şifreyi kullanıyo
ama açıp bi kere de bakmam hiç.. gerek yok bence.. hele de kıskanç bir insansan.. huzuru kaçırmaya hiç gerek yok
ben de çoğu kez eşime mailimi bi açar mısın derim şifremi söylerim o da biliyodur aslında şifrelerimi hepsi aynı ve bi kaç kez ona açtırdım..ama o da bakmaz
kıskançlık başka birşey güvensizlik bambaşka birşey.. kıskançlık güvensizliğe kaymadan müdahale etmek lazım
çünkü bi sınırı var bunun.. onu aşınca bi daha kendine engel olamıyo insan.. her hareketi sorgulayıp hem kendini hem karşısındakini yıpratıyo
sevgilinizi en iyi siz tanırsınız.. içinde varsa haberiniz olmadan zaten yapıyodur bişeyler.. ama bunu da bi şekilde Allah size gösterir diye düşünüyorum
Eşiniz çok anlayışlıymış aranızda ki uyuma bayıldım maşallah .
Ama benim sevgilim bu kadar uyumlu değil .
Bunun öncesi oldu direk ilk gördüğümde tepki vermedim ki .
Ben defalarca tatlı dille uyardım ben yapsam aynısı ne olur ?
Önceden bana teklif etmiş kişilere baksam nasıl hissedersin diye konuşmayı denedim .
Ama yok .
Ağladı yeminler etti yok .
Hala bakıyor .
Şimdi de aradı açmadım mesaj atmış benim senden başka kimsem yok yapma böyle diye .
O askerdeyken kapımın önünden ayrılmayan bir çocuk vardı peşimden ayrılmazdı bir kere yolda yürürken aa şu çocukta ona benziyor dedim diye neler dedi bana .
İlk ve son oldu .
İşte benim bu yaptıklarıma karşılık olarak onun yaptıkları benim zoruma giden .
Ben de öyleyim . Sürekli kurcalıyorum birşeyleri.
Kendime de sinir oluyorum .Ona belli etmiyorum ama gözüm hep üzerinde
Ben her gun zilyon kisinin profiline bakıyorum. Hatta her gun eski sevgilimin profiline bakarim. Niyetimin her zaman iyi olduğunu söyleyemem. Onun da boyle aeyleri olabilir. Bir adim ileriye goturmedigin sürece bu tip seylerin onemli olduğunu düşünmüyorum. Madem kafaya takiyorsun, ki herkes takar, sevgilinin ozel hayatına bakmayacaksin.
Kurcalayınca illa ki bulunuyor bir şey ve işte başımız ağrıyor o zaman da.
sanırım en iyisi hiç kurcalamamak. tabi becerebilirsek...
sorma bir süre daha izle bakalım aratacak mı?
emlak işi zor benim bildiğim kızın söylediği gibi biri olup olmadığına da bakmış olabilir..
bi hafta boyunca kimseye bakmayan adam sabahın sekizinde bi müşterisine bakıyosa benim aklıma yanlış bişi gelmez bi süre sakince bekle çünküğ ortada bişey yok..
hem düşünsene adam müşterisden hoşlanacak değil ya.. aklına kötü şeyler getirme baktın bu iş tekrarland hiç facesini bildiğini söyleme ve direk sor bu kız kim neden bu kadar merak ediyosun diye o an dökülür zaten eteğindeki taşlar.. bianda vurursan yalan söyleme şansı kalmaz.. buraya da yaz ara ara neler olduğunu..
Becerirsen haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?