Facebook'da birini aratmış. fikir verin lütfen bana

Aratmış, ne olmuş ?

Bu ne hafiyelik, nasıl bir takip, aldatıldım feryatları

Bir doktora görünün ne olur, yazık gençliğinize

Ne kadar seviyesiz ilişkiler bunlar, sürekli takip, sürekli şüphe. Yapmayın Allah aşkına bu kadar güvensizseniz nasıl sevebilirsiniz, nasıl sürdürebilirsiniz.

iyide takip etmeye ne gerek var? Zaten karşınızdaki adama güveniniz yoksa o ilişkiyi niçin yaşayacaksınızki?

Onu gerçekten seviyorum. Onun da beni sevdiğine inandığım için eski sevgilisini aratması olayında onu affettim.
O olaydan sonra ilişkisi var durumun herkese açık olacak ve şifreni vereceksin dedim o da kabul etti.
Yani o eski sevgili olayından sonra takip etme gereği duydum öncesinde aramızda facebook konusu bile olmamıştı.

evet belki de öyle.
ama bu müşterisini niye arattı sabahın 8inde. bu zaten onun gördüğü biri.
amaç ne?o senin müşterin ya!

Canım bence kesinlikle bişey söyleme bak bakalım daha neler yapacak sonra koy tavrını.. bizde erkek arkadasımla ortak hesap kullanıyoruz benimkinin hareket dökümünden haberi yok daha :) bakıyorum ama yok aratmıyor kimseyi :)

evet sadece tek bir aramayla ortaya dökmek istemiyorum.
Şu an şifresinin bende olması iyi.böyle de kalsın istiyorum.

Bazen ben de merak edip müşterilerimi aratıyorum . Anlık birsey oluyor. Bu erkek arkadasımı sevmediğim anlamına gelmiyor.
Bazen nasıl konussam nasıl davransam nasıl biri diye merak ediyorum.
Bayan ya da bay arattığım oluyor

evet bu kızla telefonda konuştular belki yüzünü bile görmedi bilmiyorum. genelde müşteriler telde görüşüyor ne tip ev aradıkmlarını.
Ne amaçla arattığını er ya da geç öğreneceğim ama şu an değil. belki de çok büyütüyorum.

Bence bekle ve izle bakalım başka seyler de olucak mı .

Bunda çok büyütülecek birşey yok.

sizin yorumunuzu okumasaydım acaba bende bir problem var mı diye düşünecektim...faceden eski sevgilisine baktı diye ayrılık mı olurmuş?

sizin yorumunuzu okumasaydım acaba bende bir problem var mı diye düşünecektim...faceden eski sevgilisine baktı diye ayrılık mı olurmuş?

erkek arkadaşıma göre de olmaz. çünkü ne mesaj ne ekleme bişey olmamış.
ben eski sevgilimi aratsam ne yapardın demiştim ona? ''bu kadar büyütmezdim görüşme olmamış sonuçta'' demişti.

Bence bekle ve izle bakalım başka seyler de olucak mı .

Bunda çok büyütülecek birşey yok.

o kadar korkuyorum ki her seferinde bir şey göreceğim diye.
bilinçaltıma yerleşmiş rüyalarıma giriyor.
bu takip bu güvensizlik...bunu kendime yapmaya ne hakkım var!?
ben sandım ki eski sevgilisini aratıyor. hayır hiç aratmadı şu ana kadar.
bir tek bu oldu.

sırf merakımdan soruyorum!
sizin sevgiliniz böyle yapsa nasıl tepki verirsiniz veya bir tepki verir misiniz?
hiç başınıza geldi mi??

erkek arkadaşıma göre de olmaz. çünkü ne mesaj ne ekleme bişey olmamış.
ben eski sevgilimi aratsam ne yapardın demiştim ona? ''bu kadar büyütmezdim görüşme olmamış sonuçta'' demişti.

tamam hoşuna gitmemesi normal ama bu tek başına ayrılık sebebi olamaz bence, hatta adamın başının etini yeme sebebi hiç olamaz tabi ki benim düşüncem bu... biz kadınlar fıtratımız gereği daha ince düşünüyoruz sadece

Büyütecek bişey yok bence.Sıradan bir arkadaşı olabilir.Hepimiz hergün bir alay insan aratıyor,bir dahada dönüp bakmıyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…