Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
kendi Adima Soyadima Uye Oldum Ama Maalesef Gicik Eski Erkek Arkadasim Yuzunden Sadce1 Ayda Cikmak Zorunda Kaldim
Sonrada Bir Daha Uye Olmayi Dusunmedim Oyle Birisinin Profiline Falan Bakmam Gerekir Birini Aramam Lazim Olur Diye Resimsiz Sadce Nickname Ile Bir Adres Tutuyorum

bisey Sormak Istiyorum Bilen Varsa Kapttigimiz Facebook Hesabimizi Ayni Sekilde Acabiliyormuyuz Acabiliyorsak Da Nasil Oluyor Yardimci Olurmusunuz Ardim Taradimda Bulamadim Valla Ingilizcemde Iyidir Ama:)

Merhaba ahhhu, profilini deactivate account ettikten sonra sana bir ileti geliyor.Iletide bir link var onu tikladinmi tekrar aktiflesiyorsun,eger silmissen aktif etmiyor.

Mail i sildiysen tekrar giris yerine kayit olurken girdigin mail adresini ve sifreni gir sana yeni bir ileti gelecek o linki tikladiginda tekrar eski hesabin aktiflesiyor.
Umarim yardimci olabilmisimdir.Kolay gelsin canim.

Hayır facebook üyesi değilim!...Aklıma gelmedi doğrusu.Belki de eski arkadaşlar eski olarak kalsın istediğimdendir.Çünkü eski de olsa görüşmek istediklerimle zaten görüşüyorum!..

bende üye degilim, hosuma gitmiyor bu tür arkadas siteleri, millete arkadas sayinizi populerliginizi gøsterdiginiz bir site gibi geliyor bana.. Msn yetiyorda artiyor bile, arkadasimin uyeligi var onunkine bakmistim ilk, pek yarari olcagini dusunmedim ve uye degilim.

Merhaba ahhhu, profilini deactivate account ettikten sonra sana bir ileti geliyor.Iletide bir link var onu tikladinmi tekrar aktiflesiyorsun,eger silmissen aktif etmiyor.

Mail i sildiysen tekrar giris yerine kayit olurken girdigin mail adresini ve sifreni gir sana yeni bir ileti gelecek o linki tikladiginda tekrar eski hesabin aktiflesiyor.
Umarim yardimci olabilmisimdir.Kolay gelsin canim.

PEKI ILK GIRISE MI YAZACAGIZ YOKSA TEKRAR KAYIT OLURKENKI FORMU DOLDURURKEN MI ESKI MAILI VE SIFREYI YAZACAGIZ CNM YA KAFAM KARISTIfisfisfis

bence facebook doğru kullanıldığında çok işe yarayan bişey... ben bizim okulumzdan mezun olp ulaşamadığm insanlarla konştm ve gerçektn mutlu oldum... üye olmadan önce gerek yok diodm ama yararlarnı görünce herşey değişti :) tanımadığınz insanları confirm etmeyn olsun bitsin rahatsz edenler var diye bu zevkten mahrum kalmayn :)

çok güzel bi site bence..

ilkokul arkadaşlarımı soyadlarından bulup onlarla gerçek hayatta buluşma düzenleyip buluştuk..

lise arkadaşlarıylada buluşma ayarlıcaz inş..

tavsiye ederim güsel ve seviyeli bi site ..

Back