Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
ben de bayadır üyeyim.. FBI tarafından aranılanlar listesinin başında geldiğim için , ve de birçok kredi kartımda milyonlarca liram olduğu için kendimi biraz ateşe atmış gibi oldum ama napiim dayanamadım :roflol:

amacını aşmış olayını da anlamadım.. hangi amaçla kullanırsan o amaca hizmet ediyor.. başkalarının yaptıkları da beni çok ilgilendirmiyor açıkçası..
sonuç olarak ben kazandıklarıma bakarım. çok sevdiğim ve izini kaybettiğim arkadaşlarımı buldum ve mutlu oldum.. canım sıkıldıkça da girip inceliyorum...

facebooka üye olunmazmı ya!!!! siz orda sadece isminizin göründüğünü sanıyosunuz heralde çok geniş bi profil alanınız war fotoğraf paylaşabiliyosunuz ,çok matrak gruplar war onlara üye olabiliyosunuz we ben 14 yaşındayım we enson 5 yaşındayken gördüğüm samimi olduğum insanları buldum.ayrıca facebook olmasaydı amerikadaki brooklyn amity high school yazıp orda okuyanları bulup bilgi edinmeseydim bu okulda da okuyamazdım..:1hug:

a.s.istediğim herkesin profilini göremezmiyim.ve kimlerin profil resmine baktığım anlaşılırmı.bende okul arkadaşlarımı buldum ama resimlerine bidaha bakamıyorum baktığımı anlarlar ve ne meraklıymış buda derler diye

Ben de üyeyim, amacına yönelik kullanılırsa faydalı bir site, gerekli güvenlik önlemlerini alırsanız bir zararını görmezsiniz, arkadaş listemde okul arkadaşlarımı, görüşme fırsatı bulamadığım akrabalarımı,eski işyeri arkadaşlarımı (yeni işyerimdekilere gerek yokjeyyar akşama kadar onları görüyorum ) gördüğümde mutlu oluyorum:içelim:

Bende üyesiyim.Benimde öyle bir korkum yok.Iyide oradaki kimlik bilgileri doldurmazsaniz bir sey olmaz.Ev is,adres telefon acik kimlik bilgilerinin doldurulmasina gerek yok.Ben sadece adimi soyismimi girdim.Eski okul ve mahalle arkadaslarimi buldum.Güzel birde profil sayfam var.Arkadaslarimla aile fotograflarimi paylastim.Ayrica herkes profilinize girip bakamiyor.Ayarlardan bu düzenlemeleri yapabilirsiniz tabi biraz ingilizce gerek.Tanimadiginiz kisiyi listenize almazsiniz.Ayrica hic rahatsiz edilmedim.

Back