Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
bi arkadaşın ısrarı üzerine üye olmuştum ama 3 gün sonra sildim üyeliğimi...çok saçma geldi...ilkokul arkadaşımla veya uzun süredir görmediğim biriyle paylaşıcak neyim olabilir şu saatten sonra...kimisinin işine yaramış ama genel anlamda gereksiz bişey bence...

kızlar üye olanlar bana biraz bigi verebilir mi... mesela orada hiç tanımadığın biriyle tanışma imkanınız var mı...

tanımadığın biri seni ekler sende kabul edersen tabiki var cnm şakkıdı ama eklemessen sorun yok
ve istediğin kişinin adını soyadını yazdığında karşına çıkacaktır laelaelaelaelae
ben 18 ilkokul arkadaşımı buldum
bitanede anasınıfı arkadaşım beni buldu :roflol: nerden nereye :sm_cool:

bende çocukluk askimi buldum.profiline bakamıyorum profil sayacı falan vardır diye yok olduğundan eminmisiniz.birde grup kurduk.facebookta kardeşi olanların grubu.lütfen grubuma gelin.kimse katılmıyor çünküüm

Eski okul arkadaslarimi belki bulurum diye uye olmustum. Ama bu kadar yildan sonra paylasicak neyimiz olabilirki diyerek gereksiz bulup geri sildirdim uyeligimi. Zaten bi kac arkadasimla gorusuyorum digerlerinede gerek yoksengözlerimebaksanab

ben de üyeyim ancak uzun bir süredir kullanmıyorum, üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirm, yardımcı olursanız sevinirim

Üyeydim.. .2 hafta sürdü maceram.Eşek kocem yüzünden çıktım üyeliğimden.:dilcikar:
Çokoprens arkadaşım profilindeki account ayarlarından çıkış işlemlerini gerçekleştirebilirsin..
Yani ben bilmem kaç ay önce öyle yapmıştım:sm_confused:

herkesin ilgi alanı olmayabilir ama lütfen tu kakaymış gibi göstermeyin biliyorumki bi çok ben girmedim tarzım değil bibisinden yazanlar aslında yabancıdil olduğu için giremeyen bacılarnaniknanik

herkesin ilgi alanı olmayabilir ama lütfen tu kakaymış gibi göstermeyin biliyorumki bi çok ben girmedim tarzım değil bibisinden yazanlar aslında yabancıdil olduğu için giremeyen bacılarnaniknanik

Bütün insanları bu şekilde itham etmemelisiniz. Kimi eşinden kimi kendi lüzum hissetmediğinden girmiyordur. Siz hoşlanıyosunuz diye herkes hoşlanmak mecburiyetinde değil. Benim ingilizcemde var fakat bence lüzumsuz olduğundan üye değilim.

farklı bir isimle üye olmuştum nick kabul etmiyo
2 gün sürdü merak ettiklerimi inceledim kimler var okuldan baktım
ama eşim hiç memnun olmadı laf çarpıttı
eski arkadaşalarını okuldan üniversiteden bulmanı istemiyorum dedi bende bidaha hiç girmedim
arkadaşları grupları olanlar için iyi
bana bir eğlence teşkil etmedi yani

ben de üyeyim ancak uzun bir süredir kullanmıyorum, üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirm, yardımcı olursanız sevinirim

Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemek...
1 - Öncelikle Facebook hesabınıza girin ve sağ üst kısımda bulunan 'account' kısmına tıklayın.

2 - Karşınıza çıkan sayfada ise 'deactivate' kısmına tıklayın.

3 - Bu aşamada size Facebook hesabınızı kapatma sebebibiniz soruluyor. Bu seçeneklerden birini tıkladıktan sonra 'deactivate account' kısmına tıklayarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

4 - Bir sonraki aşama olarak mail adresinize 'Facebook hesabını kapatma' ile ilgili onay maili geliyor. Bu linke de tıkladıktan sonra Facebook'tan kurtulmuş oluyorsunuz.

Back