Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
bende üyeyim ama benimki farklı :) ismim yok sadece nick verdim cok güzel oyunlar var sıkıldıkça oynuyorum mesela poker var her ülkeden herkes resimlerinle ve yazısarak(tabi istersen ben cevap dahi vermiyorum) oynuyorlar.cok zevkli üye olanlara tavsiye ederim.

selam kızlar facebookta ,sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle zayıflayanların grubu,adında bir grup kurduk kk daki hanımlar oraya davetlimsiniz.gelin nasıl zayıfladığımıza şahit olunn

Bende üye değilim..Valla ben amacını aşmış olduğunu düşünüyorum,bu tabii kendi fikrim herkes amacını aşıyor demek değil tabi şekerler..Ama sanki arkadaş sayısı skor gibi,liste ne kadar uzun o kadar makbul gibi...Bi de resmen insanın özelini paylaşması gibi geldi bana..Ben sevdiğim ve değer verdiğim kimseyler iletişimi koparmadığım için de arayacak eski arkadaş olayım da yok:kahve:

:enbuyukkk:
öpüldünüza.s.

bende facebook'da üyeyim. ama yeni oldum, yani iki üc ay ya oldu ya olmadi galiba.
baslarda öyle bir yere asla kayit olmam diyordum, ama simdi kuzenleriminde orada oldugunu
gördüm, ve cok da fena bir yer olmadigini anladim.
yani tabii ki nasil kullandiginiza bagli. ama yani görünmek istemeyenler sayfalarini sadece
arkadaslari icin acik birakabilirler, digerleri göremiyor mesela. yani her sey ayarlanabilir aslinda.
ama kuzenlerimle yazismak icin, ya da sinif arkadaslarimla sakalasmak icin iyi oluyor ya ara sira.
ama yani vakit gecirmek icin süper bir yer bence, yani caniniz SIKILIYORSA girin oyun oynayin ya da baska seyler yapin, yani vaktin nasil gectigini anlamiyor bazen insan. tabii dozunu da kacirmamak gerek.

İşim gereği üye olmadım.Yoksa işin içinden çıkamazdım.:sm_confused: Bir de beni bulmasını istemediğim kişiler var.jeyyar

gizlilik ayarlarını yaptıgınız zaman üye olsanızda sizi isminizle arattırdıklarında bulamıyolar sadece kendı ıstedıklerınızı ekleyebılırsıznız,
yanı kontrol sızde.
evet bende üyeyım ama kımse ne arkadaslarımı gorebılıyor nede arkadaslık talebı gonderebılıyor,
eskıden görüsemedıgımız ve hep gorustugumuz arkadaslar ve akrabalarla kakara kıkırı yapıoruz esımde uye bende,
neden o kadar önyargılısınızkı,
sonucta burda hiç tanımadıklarınızla(çogunun profılındede resım albumları var burdada)
paylasabılıyorsanız ozelınızı tanıdıklarınızla paylasmanızda ne sakınca varkı

gizlilik ayarlarını yaptıgınız zaman üye olsanızda sizi isminizle arattırdıklarında bulamıyolar sadece kendı ıstedıklerınızı ekleyebılırsıznız,
yanı kontrol sızde.
evet bende üyeyım ama kımse ne arkadaslarımı gorebılıyor nede arkadaslık talebı gonderebılıyor,
eskıden görüsemedıgımız ve hep gorustugumuz arkadaslar ve akrabalarla kakara kıkırı yapıoruz esımde uye bende,
neden o kadar önyargılısınızkı,
sonucta burda hiç tanımadıklarınızla(çogunun profılındede resım albumları var burdada)
paylasabılıyorsanız ozelınızı tanıdıklarınızla paylasmanızda ne sakınca varkı

Ben kendi adıma önyargılıyım.Başkaları elbette üye olabilir,ama işim gereği beni tanıyan çok insan var.Aramızda mesafe var.Onlar beni eklemek isteyecek,ben de hayır diyemeyeceğim.Onlarla özel hayatımı paylaşmak istemiyorum.1.neden bu.Başka bir neden ise her gün görüşen insanlar bile orda birbirlerini ekliyor,amaç eski arkadaşları bulmak değil de en çok kimin arkadaşı var olayına dönmüş.Bu 2.neden.Bana ulaşmasını istemediğim insanlar var.Tek bir kare fotoğrafımı dahi görmelerini istemediğim kişiler.Bu 3.neden.İlişkiler yozlaşmış,Arkadaşının arkadaşının arkadaşının listesinde gördüğü kıza asılan,beni o kızla tanıştır diye baskı kuran erkekler.Kısacası amacını aşan bir site bana göre.Bulmak istediğim arkadaşlarım yok mu ? Var elbette.Onları da arkadaşlarımın hesabından buldum,onlarla irtibata geçtim.Benim özel nedenlerim var kısacası.:))))

evet üyeyim,şimdiye kadarda hiçbir problem yaşamadım :sm_confused:
her ne kadar aramak isteyen gelir beni bulur desekte zaman birçok şeyi değiştiriyo bence,araya ister istemez mesafeler girebiliyo,ben birçok arkadaşımı buldum ve şuan birçoğu çok çok iyi yerlerde olan insanlar,böyle oluncada onlarla iletişime geçmek hoşuma gitti açıkçası şakkıdı evet kötü yönleride var yok değil,liste kabarık görünsün maksadıyla tanımayan kişilerin eklemesi hoş değil tabiki,kabul etmezsin ayrı mesele ama benim için en kötü yönü bağımlılık yaptı açıkçası boş zamanlarımda fazlaca vakit harcadığım bir site :bbo:

Hiç ilgimi çekmedi.Hatta kardeşim ısrar ettiği halde gerek görmedim .
yakın zamanda da bir arkadaşıma hakaret edildiğini duydum böyle şeylere de gelemem ben zaten. Görüşmek istediğim insanlarla telefonda ve msn de görüşüyorum . Eski arkadaşlarımın zaten soyadlarını bilmiyorum :smiley-cool: Çok görüşmek istesem soyadlarını unutmazdım zaten :roflol:

Back