Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
hayır üye değilim.. hiç sevmiyorum ben...hele bazı insanlar çok farklı amaçlarla kullanıyor...yani face foto koymak için gidip çektiren insanları tanıyorum ya saçma:oklava:

bir arkadaşta yeni evlenmişti kocası ile küvetin içinde çekildiği fotoyu koymuştu:1shok: kötükedihüso

her neyse kısacası sev-mi-yo-rum
daha neler duyucaz allahım
:1shok::1shok:akannehirakannehir
üye değilim olmayıda düşünmüyorum ona ayıracak zamanım yok:umursamaz:
kk yetiyo bana:enbuyukkk::enbuyukkk::hooray::hooray:

valla eskiden uyeidim baktım saçmalıgın binibin para herşeyi sildim 1 yıldır kulanmıyorum ama üyeligi silemedim bide onu başarsam mutlu olcam valla böle bir saçmalıkta adımın gözükmesi sinir ediyo beni

evet üyeyim, herhangi bir pişmanlığım yok, güzel kullandıktan sonra ne gibi bir zararı olabilir ki, kişi kendini bildikten sonra, arada bir tanımadığım ilginç tipler eklemek istiyor, onları da engelliyorum hemen hooop rahatlıyorum, saniyelik iş.

ilgi alanları bölümüne ayrı ayrı kategoriler ekledim, müzik, sağlıklı yaşam, motivasyon, astronomi gibi. canım hangi alanda gezinmek isterse onu tıklıyor ve çok da eğleniyor, yararlanıyorum..

belki de kim hangi fotoyu eklemiş, kim kiminle beraber gibi meraklarım olmadığı ve kendi fotolarımı ve özel hayatımı eklemediğim için çok rahatım :34::34:

Bende üyeyim ama çok vakit geçirmiyorum face de. Sadece eski-yeni arkadaşlarıma akrabalarıma filan bakıyorum neler olup bitiyor hayatlarında diye :) Ama face diye bişi olmasaydı daha iyi olurdu bence hayatlarımızı kirlettiğini düşünüyorum. Arkadaşlarım düzgün kullanılırsa iyi bişey olduğunu söylemiş ama sadece bizim doğru kullanmamız çözüm değil. Face yüzünden ayrılan o kadar çok çift var ki :50: Biliyorum bazı arkadaşlarım içinde olan zaten yapar diyecek ama face inde ekstra bir kolaylık sağladığı gerçek. Veeee bence en önemlisi çocuklarla gençler, aileleri için çok zor kimle konuşuyor neler yapıyor takip etmek... teknolojiden geri kalmamış olanlar için bile. O görmesin bu görmesin şunu engelle... Çok uzun oldu galiba :17:

İlk zamanlar güzeldi seviyordum,üyeydim.Sonra kapattım bir ara sonra tekrar açtım sonra tekrar kapattım.Ve en son sevgilimle yeniden açtık facebooklarımızı,baktık çok kavga ediyoruz kapattık. :)
Huzurluyuz,mutluyuz facebooksuz. :1:

Back