Anket facebook

sizde dünyayı saran facebook üyesi misiniz?

• Ankete Katılan
    468
Gayet gereksiz buluyorum. herkes üye oluyor, son moda bu diye de üye olamam yani :1closedeyes: Hiçbir zaman kapatılamıyor hesap. sadece dondurabiliyorsun. ne gerek var durduk yerde iş mi alalım başımıza bir de onun kavgasını yapıp dururuz falan :dilcikar: Tabi ki hesabı olana saygım var, benim çevremdeki 908543 kişinin neredeyse hepsinin var, ama ben böyle farklı düşünüyorum işte ne bileyim.
Çok meraklıysan fotoğraflarını ona buna göstermeye,as üstüne çık Taksim meydanına yani değil mi ((: O nerde fotoğraf çektirmiş, bu nereye gitmiş, o kimi dürtmüş, bu kimle bilmem ne yapmış. Ne katkısı var abiciğim yahu yarın bir gün abuk subuk yerlerden geri döner faturası filan ((:
Bir de facebook'un sahibi olan kiş,i üye olan herkesin özel bilgilerini kullanma yetkisine sahip (: üye olurken bunu kabul edip öyle oluyorsunuz /: Facebook'u kim satın alırsa sen onun elindesin gibi bir şey yani haha ((: Yok anacığım işim olmaz ben böyle iyiyim kafam rahat (;

bu facebook nerden çıktı ben cok sınır oluyorum daha şimdi bir haber okudum bir kızın sapıgı facebookta bulmus oldurmus..aldatma vakaları orda daha cok oluyor bu arada hıc yararlı bır sıye olmadıgını dusunuyorum.youtube gıbı kapansa cok sevıncem

önce ben uye oldum sonradan eşim uye oldu..
ikimizde birbirmizin şifresini bilirisss hatta esımınkını ben kendı ıstedım bişey yaptım :jeyyar:
bırbırımızın fotolarına yorum yapıp kafa buluorusss çoktaa eglencelii oluorrr... :roflol: :roflol:

resmen böyle sitelerden nefret edıyorum bence de cok gereksız bekarlar ıcın ıdeal zaman gecırme yerı olabılır ama evlilere hıcde uygun olmadıgını dusunuyorum resımlere sacma sapan asılma mesajları gelır yok tanısalım mı mesajları... ne yapıcaksın tanısıp da=)) töbe töbe evlı barklı ınsanım ne ısım olur faceebookta yonjada bılmem nerde hıc gerek duymadım ve hıcde eksıklık hıssetmıyorum hatta hesaba gelen profılıme gozatsana maıllerınden de bıktım herkese de soyluyorum benı davet edıp durmayın dıye...

Bende üye oldum.çok eski tanıdıklarımı gördüm.Sonra çok sıkıldım dondurdum hesabı.Amacını çok aşmış.Eski arkadaşları bulmak asıl amacı ama çoluk çocuk herkes hergün görüştükleri kişilerle cıvık cvık konuşuyo çok sinir.

Back