facebook profiline bakma??

Esimin facesine baktim cok merak ettim bu konuyu gercekmi diye.
Mesela esimin bazi bahsettigi is sahipleri kisiler falan var esimde ekli degil ve ortak yok asla. Onlardan bazilari esime bakmis. Esimin telefnyla facesi bagli degil. Simdi inandim sanirim gercek

Bence yok öyle bisey bende birine bakiyorum surekli arkadas onerilerinde cikiyor ama onun bana bakmasi imkansiz soyismim degisti cunku

Ya gece gece moralim bozuldu
Artik kimseyi rahatca dikizleyemeyecegiz oylemi
Biri bizi gozetliyor modunda takilacagiz

Ya gece gece moralim bozuldu
Artik kimseyi rahatca dikizleyemeyecegiz oylemi
Biri bizi gozetliyor modunda takilacagiz
Ayy vallaaaa bu ne ya guluyorum sinirim bozuldu bana gercek geldi ozaman oneriler dolu olurdu ya. Mesela bende ekli olmayan uzaktan erkek akrabamin kiz arkadasi cikiyo ee akraba cikmiyoda kiz niye cikiuyo kafamda deli sorular tuhh millete bakiyoduk meraktan bidaha tobeler olsun bakmam

Bence yok öyle bisey bende birine bakiyorum surekli arkadas onerilerinde cikiyor ama onun bana bakmasi imkansiz soyismim degisti cunku
soy isminin değişmesi linkinin değişeceği anlamına gelmiyor. seninle aynı isme soy isme sahip zilyon tane kiişi var facede ama linke sahip sadece sen

ben babamın akrabalarına filan bakarım kendi facemden . babamdan da stalk yaparım hahaha hatta babamdan stalk yapan sadece ben değilim annem ve kardeşimde var

siz birine cok bakinca onu size arkadas olarak onerir ancak

ben babamın akrabalarına filan bakarım kendi facemden . babamdan da stalk yaparım hahaha hatta babamdan stalk yapan sadece ben değilim annem ve kardeşimde var
Ben hemen anneme yetistirdim annemde merakli birilerinin cocuklarina bakar evlenmis falan anneme dedim yandinn
Bu is bizi yakacak hahahahahahahah

siz birine cok bakinca onu size arkadas olarak onerir ancak

Sen şimdi diyorsun ki hoşlandığın çocuğun ikizine sen bir dönem çok baktığın için orada çıktı Ama ben en son 1 ay önce filan bakmıştım neden şimdi çıksın ki ?

yakın sigaraları yakın

Ben bir suru kanit cikardim gerisini bilmem ben inandim yak yak ben coktan yaktim

Ben bir suru kanit cikardim gerisini bilmem ben inandim yak yak ben coktan yaktim

her dışarı çıktığımda alıcam bu sefer sigara deyip sonra almıyorum unutuyorum veya bakkalcılar tanıdık olduğundan utanıyorum rothmans kısa ısmarlayın bana

Bana da bir mentollü :/
otlakçı gibi hissediyorum şuan kendimi ama gerçekten bağımlısı filan değilim sadece içince böyle bir mutlu oluyorum kahkaha atıp çok komik birine dönüşüyorum bazen içmek gerek sigarayı ya bu arada djarium black deneyen var mı ?

Ben de bir paketi bir haftada iciyorum :) ben denedim gayet guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…