- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Gel ismarliyim kahvede yaparimher dışarı çıktığımda alıcam bu sefer sigara deyip sonra almıyorum unutuyorum veya bakkalcılar tanıdık olduğundan utanıyorumrothmans kısa ısmarlayın bana
Gel ismarliyim kahvede yaparim
bak bidaha isini garantiye al goruyosun bazen cok lazim oluyormus.
cevahirde iyisi var diye duydum sen nerden aldın . Böyle çok efkarlanınca içeceğin bir şey o yılda 1 paket belki biter yani denicem ya bakalım daBen de bir paketi bir haftada iciyorum :) ben denedim gayet guzel :)
Sigaramiz farkli ama olsun idare etya bak bu kadına can denir cano denir delikanlı kadın denir eyvallah kuzum hemen geliyorum . adres ver adres kahveye de asla hayır demem . Aynı markayı sevmek yarabbim
EVET VARarkadaşlar yeni öğrendim birinin face profiline bakınca o kişiye bizi arkadaş olarak mı öneriyor. böyle birşey var mı?
YAA EYVAHHarkadaşlar yeni öğrendim birinin face profiline bakınca o kişiye bizi arkadaş olarak mı öneriyor. böyle birşey var mı?
cevahirde iyisi var diye duydum sen nerden aldın . Böyle çok efkarlanınca içeceğin bir şey o yılda 1 paket belki biter yani denicem ya bakalım daben daha normalini alamıyorum tabi
Peki bende bisey soyliyip iyice corbà yapiyim
Mesela arkadassiniz. O kisi senin kac kere onun profiline baktigini biliyomus.
NasillllllllllllPeki bende bisey soyliyip iyice corbà yapiyim
Peki bende bisey soyliyip iyice corbà yapiyim
ben de sevgilimin eski sevgilisine baktım kaç kere. yansam ilk ben yanardım no panic :)))Hımm doğru ortak arkadaş varsa sıkıntı olmaz ama ona yorulur dimi
Yaaa buna sesli guldum.Heh şimdi sıvadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?