facebook profiline bakma??

her dışarı çıktığımda alıcam bu sefer sigara deyip sonra almıyorum unutuyorum veya bakkalcılar tanıdık olduğundan utanıyorum rothmans kısa ısmarlayın bana
Gel ismarliyim kahvede yaparim
bak bidaha isini garantiye al goruyosun bazen cok lazim oluyormus.

Ben de bir paketi bir haftada iciyorum :) ben denedim gayet guzel :)
cevahirde iyisi var diye duydum sen nerden aldın . Böyle çok efkarlanınca içeceğin bir şey o yılda 1 paket belki biter yani denicem ya bakalım da ben daha normalini alamıyorum tabi

ya bak bu kadına can denir cano denir delikanlı kadın denir eyvallah kuzum hemen geliyorum . adres ver adres kahveye de asla hayır demem . Aynı markayı sevmek yarabbim
Sigaramiz farkli ama olsun idare et
Tesekkurler cinim bu olayi tartisirdik baya ilgimi cekti allah konu sahibinden razi olsun ya hahahahahaha

Telefon rehberimizde kayıtlı olan kişilerin face hesabıda tanıyor olabilceginiz kişilerde çıkar. Yani ben rehberimdeki herkesi eğer telefon numarasını faceye kaydetmişse tanıyor olabilceginiz kişilerde görürüm. Bende faceye telefon numaramı kaydetmişsem telefon rehberinde kayıtlı oldugum herkesin tanıyor olabilcegi kişilerde çıkarım

Telefon rehberine kayıt ettiğinde de öneriyor. Ortak arkadaş olmasa bile öneriyor

Ben bunu birkaç hafta önce yine forumdan duymuştum. Ama yine de basiretim mi bağlandı ne oldu bilmiyorum, rezil olurum diye düşünmeden stalka devam tabi üstelik kendi gerçek hesabımla
Stalk ettiğim kişilerin çoğu ortak arkadaş olan kişiler burada sorun yok ama eski sevgilinin yedi sülalesinin profilini geziyorum aylardır, baktığım için önerilerde olmasını da çok önemsemedim açıkçası farkedilirsem rezilliğin dibine vururum.
Gelelim dünkü olaya. Sabah face girdim ne gireyim yıllar yıllar öncesinden dibimin düştüğü bir arkadaş önerilerde ve ben bu adamın face profiline şimdiye kadar girmiş değilimArada googleda aratırım ama gizli modda tabi, zaten adam CE çözer durumu diye de tırsarım.
Ağzım kulaklarımda gezdim akşama kadar, sonra burda bu başlığı gördüm akşamdan beri sayfayı yenileyip ortak bi karara varılmasını bekliyorum

Peki bende bisey soyliyip iyice corbà yapiyim
Mesela arkadassiniz. O kisi senin kac kere onun profiline baktigini biliyomus.

cevahirde iyisi var diye duydum sen nerden aldın . Böyle çok efkarlanınca içeceğin bir şey o yılda 1 paket belki biter yani denicem ya bakalım da ben daha normalini alamıyorum tabi

Kızılaydan almıştım daha önce:)
Peki bende bisey soyliyip iyice corbà yapiyim
Mesela arkadassiniz. O kisi senin kac kere onun profiline baktigini biliyomus.

Yok artık ciddi misiniz:)

evet. tanıyor olabileceğin kişiler kısmında ismin çıkıyor. aynı zamanda senin tanıyor olabileceğin kişiler kısmında da hiç alakasız, 1 tane bile mutual arkadaşın olmadığı zamanlarda da o kişiler muhtemelen senin feysine girip en az 1 kere bakmış anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…