facebook profiline bakma??

Su an her kes hildir hildir facede onerilenleri tariyor

hahahah ben dün böyle bir şaşırmış mutlu filan olmuştum ya hani umut , hani fakirin ekmeği dedim Sonra düşündüm neden baksın kendime göre en mantıklıdan en uçuğa doğru 3 neden sıraladım sıra sizde kızlar nedenleri filan görelim lets go baby

İsmini arattıp profiline baktığınız kişilere isminizi öneriyor face maalesef. Ama her arattığınıza önermiyor isminizi, canının istediğine öneriyor

Simdi isin komigi millet kendi stalklarini gorecek onerilerde aha bana bakmis diye mutlu olacak
Benim bi tane cakma face var onerilerde at hirsizina benzer tipler var niye olaki

İsmini arattıp profiline baktığınız kişilere isminizi öneriyor face maalesef. Ama her arattığınıza önermiyor isminizi, canının istediğine öneriyor
Ya bu gercekmiii
Herkes derhal.kendine bir tane dikiz icin cakma face acsin
Boylece korkmadan dikizlenebilir

Ya bu gercekmiii
Herkes derhal.kendine bir tane dikiz icin cakma face acsin
Boylece korkmadan dikizlenebilir

ya bizim baktıklarımızı göstermesi çok mantıksız zaten isteseydik biz bakınca istekte atardık face bu kadar saftirik olmaz lütfen bize bakanlar önerilenler listesinde çıkar

ya bizim baktıklarımızı göstermesi çok mantıksız zaten isteseydik biz bakınca istekte atardık face bu kadar saftirik olmaz lütfen bize bakanlar önerilenler listesinde çıkar
Abuuu kizlar bildiginiz rezil olduk
Hayir simdi kus oldukarimiz uyuz olduklarimiz da var baktiklarimiz arasin da
Milletin ego su kabaracak
Face allahindan bul pis dedikoducu

Abuuu kizlar bildiginiz rezil olduk
Hayir simdi kus oldukarimiz uyuz olduklarimiz da var baktiklarimiz arasin da
Milletin ego su kabaracak
Face allahindan bul pis dedikoducu

bak bu dedikodu kısmı hiç aklıma gelmemişti :O ya arada ortak arkadaş varsa sıkıntı olmaz ya genelde o tür kişilerde ortak arkadaş çok olur çakmazlar mesela benimkinin ikiziyle 2 tane ortak arkadaş var ben onun benim profilime baktığını düşünebilirim ama arada 5+ arkadaş varsa öyle düşünmem :))

bende de eski sevgilimin halası var :) ama yaşlı başlı kadın beni mi takip edecek

Bence dogru kizlar ya benim bir arkadasim bende ekli bile degil ve onun arkadasi var bana bahsederdi, benden de ona bahsetmis.
Mesela onerilerde o kiz var ve ben hic bakmadim ona gorunce sasirdim. Ortak bile yok alakasiz peki bu nasil oluyor???

Bence dogru kizlar ya benim bir arkadasim bende ekli bile degil ve onun arkadasi var bana bahsederdi, benden de ona bahsetmis.
Mesela onerilerde o kiz var ve ben hic bakmadim ona gorunce sasirdim. Ortak bile yok alakasiz peki bu nasil oluyor???
2 durum var ya kızda senin tel . numaran var yada kız senin profiline bakmış

Kizlar toplasin hele durum toplantisi yapacagiz
Simdi benim bir tane cakma face var.ben oradan onume geleni dikizliyorum.onerilenlere baktim benim dikizlediklerimin bazilari var.hepsi degil
Benim dikizlediklerim de banami bakmis demek.oluyor bu

Kizlar toplasin hele durum toplantisi yapacagiz
Simdi benim bir tane cakma face var.ben oradan onume geleni dikizliyorum.onerilenlere baktim benim dikizlediklerimin bazilari var.hepsi degil
Benim dikizlediklerim de banami bakmis demek.oluyor bu

sen dikizlediğin için onların önerileninde çıkıyorsun onlarda sana bakıyor işte olay böyle devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…