facebook profiline bakma??

Benim baktığım bi profil benim hesabımda tanıyor olabileceğim kişilerde çıkıyordu. Yani baktığınız kişi sizde çıkıyor karşı tarafta çıkar mı bilmem. Neyseki kapattım da facialardan kurtuldum

ortak arkadaşınız var mı? öyle olunca da öneriyor. yani ortak arkadaşınız varsa ve önerdiyse hıı kesin profilime baktı ondan öneriyor demez karşı taraf. bi de alakalı alakasız bi sürü öneri oluyor, arada kaynar gider.

Ay bismillah. Yoktur öyle şey ya. Varsa bile kimse bilmiyo ki bunu rahat ol :) Stalk a devam :)

evet "tanıyor olabilecekleriniz" kısmında profiliniz öneriliyor

Bildirim mi cidden mi bunu ilk defa duydum

evet canım, mesela kavgalı olduğumuz bi komşu var, eşime bildirim olarak önerdi, hiç ortak arkadaş yok, ortak çevre yok, bambaşka insanlar yani, ve öyle önerdiği çok oluyo, oğlumun hesabıda öyle ama bana öneri olarak gelmiyo, oğlum ve eşim pek facebook kullanmaz eşim ayda bir oğlum haftada bir belki girer, ama ben sürekli online m, belkide hesabına az girenleri gaza getirmek için bildirim olarak öneriyordur diye düşündüm

Kesin çözüm fake hesap açıp stalklamak. Sonra bildirim giden ya da arkadaş önerilerinde gören herkes üstüne alınsın "ay kesin eski sevgilim, beni unutamadı hala" diye Çok da güzel trollük olur aslında

OK benim deneyimlerime gore sayfaniza bakani oneriyor ama asil onerileri derin veri madenciligi algoritmalariyla yapiyor.
Mesela siz X okuluna gittiysesniz o okuldan mezun olan tum insnalari size oneriyor.
Ama sayfama bakan insanlari cogunlukla goruyorum oneri listesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…