Kimlerin bakmadın desen daha doğru olcak dermişim
Bu da mantıklı ben kime baksam hemen önerilere geçiyor. Ama mesela hiç bakmadığım tanımadığım kişilerde oluyor bunu nasıl açıklıycaz:/
Hiç aratmamana rağmen tanıyor olabileceğin kişiler listesinde çıkıyorsa ya ortak arkadaşınız vardır ya da ortak gruplara katılmış, aynı sayfaları beğenmişsinizdir.
Ama sen kimi aratırsan o direkt tanıyor olabileceğin kişilerde arkadaş olarak eklemen için çıkar fakat karşı tarafta bu çıkmaz.
Hımm o zaman çok iyi. Eminsin değil mi
Ay bakın bir de ne dicem inşallah biriniz bana cevap verirsiniz acil
Ben geçenlerde facede arama yapılan yere bir harf yazdım kişiler çıktı üçüncü dördüncü sırada daha önce hiç çıkmayan ve ayrıca tanıyor olabileceğiniz kişilere dahi çıkmayan bir hesap çıktı.
Bu kişiyi tanıyorum ama kendisiyle ortak arkadaşımız yok benim facedeki ayarlarımdan dolayı hesabım ortak arkadaş olmayan hesaplar için gizli
Ee bu hesap nasıl çıktı yav her şeye rağmen beni bulup bakmış mı yoksa tesadüf mü aydınlatacak olan var mı?
birinin profiline bakınca direkt tanıyor olabileceğiniz kişiler diye msj gidiyor diye biliyorumBirincisinden eminim, diğeri şüpheli
Ama mantıken dediğim gibi olur. Mesela sen şimdi faceden birisini arat, o kişiyi bir kere bile aratsan tanıyor olabileceğin kişiler listesinde arkadaş olarak eklemen için önerilir sana. Ama sen o kişiyi arattın diye karşı tarafa nasıl önerilsin ki? Öyle olsa stalklamak diye bir şey kalmazdı
Peki teşekkür ederim ay içim rahatladı beni bulamasın da amanAynı gruplara katılmışsınızdır ya da aynı sayfaları beğenmişsinizdir.
birinin profiline bakınca direkt tanıyor olabileceğiniz kişiler diye msj gidiyor diye biliyorum
tecrübe ile sabittir çıkıyorFaceden gelen her bildirim mailime gelsin diye işaretlidiyseniz tanıyor olabileceğiniz listesi de bildirim olarak gelir ama siz onu facede arattınız diye arattığınız kişinin neden tanıyor olabileceğiniz listesinde çıksın ve bildirim gelsin ki? Ay ben de şaşırdım şimdi, en iyisi fake bir hesapla test etmek
Yeni bir fake hesap açın ve açtığınız hesapla sürekli gerçek hesabınızı aratın ama tabii kendi hesabınızdan yeni hesabınızı hiç aratmayın. Sonra gerçek hesabınızdan tanıyor olabileceğiniz kişiler listesine bakın, bakalım fake hesabınız çıkacak mı
Birinin face profiline baktığınız zaman size önerir karşı tarafa değil.
Baktıklarınız size öneriliyor sadece ben de böyle biliyorum..
Önceden böyleydi belkide şimdi değiştirilmiştir. Face sağolsun bir çok şeyi değiştiriyor geliştiriyor. Hiç hoş bir gelişme olmasa da bu
Sanmıyorum face in doğasına aykırı olur:) profile bakanlarin anlaşılması kullanıcı kaybı demek.. hatta böyle birşey yok diye açıklama yapmışlardı..
nööööy böyle bisey varsa cogumuz yandik :)Ben fake bir hesap açıp kendimi arattım ve bildirim gelmedi. Ama eşimin kuzeninin profiline baktığımızda ona bildirim gidiyor. Telefonlarımız aynı model, bunun için ayrı bir ayar mı yapmak gerek dedim, yok dedi. Sahte hesaptan eşimi arattım ona da bildirim gitmedi. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. İnşallah stalkladığım kişilere bildirim gitmemiştir, yoksa hapı yutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?