- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Face birçok şeyi değiştirdi artık. Bildirim bile gönderiyor bu ismi tanıyor musunuz diye böyle birşey varsa da şaşırtıcı olmaz.. önceden yoktu şimdi var mı bilinmez..
Ben fake bir hesap açıp kendimi arattım ve bildirim gelmedi. Ama eşimin kuzeninin profiline baktığımızda ona bildirim gidiyor. Telefonlarımız aynı model, bunun için ayrı bir ayar mı yapmak gerek dedim, yok dedi. Sahte hesaptan eşimi arattım ona da bildirim gitmedi. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. İnşallah stalkladığım kişilere bildirim gitmemiştir, yoksa hapı yutarım
Ortak arkadaşların çıkması farklı bir şey, bunda direk bildirim geliyor x'i tanıyor musunuz diye. Bu da x'in senin profiline baktığı anlamına geliyor ama bana hiç daha böyle bildirim gelmedi. Eşimin kuzeninde gördüm ben. Neye göre bildirim geliyor merak ediyorum.nööööy böyle bisey varsa cogumuz yandik :)
benimde bi fake hesabim var, normal hesabimdaki bazi kisilerde cikiyor orda taniyor olabilirsiniz diye. Ama onlarin fake hesabimi bulabilceklerini yani arattiklari imkansiz.
Beni herkes ekleyebiliyor. Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.Bazı kişileri ortak arkadaş yoksa ekleyemiyoruz. Öyle bi ayar varsa bildirim gitmemiş olabiliruf ya ağız tadıyla stalk yaptırmıyorlar
aa pardon tamam simdi anladim ve yandim :) banada geldi böyle bi bildirim, benim stalkladigim kisinin abisi tarafindan. Yani ozaman o bana bakmis oluyor?Ortak arkadaşların çıkması farklı bir şey, bunda direk bildirim geliyor x'i tanıyor musunuz diye. Bu da x'in senin profiline baktığı anlamına geliyor ama bana hiç daha böyle bildirim gelmedi. Eşimin kuzeninde gördüm ben. Neye göre bildirim geliyor merak ediyorum.
Evet, aynen öyle:) Bana niye gelmiyor acabaaa pardon tamam simdi anladim ve yandim :) banada geldi böyle bi bildirim, benim stalkladigim kisinin abisi tarafindan. Yani ozaman o bana bakmis oluyor?
Beni herkes ekleyebiliyor. Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
Onu da sanmıyorum çünkü eşimin kuzeni üniversiteye gidiyor ve bayağı arkadaşı var..Arkadaş sayısıyla mı alakalı acaba ,bildirim gidenin az arkadaşı vardır belki...başka teorim kalmadı ya:/ kim bilir kimlere bildirim gitti
Imdatttttt bu gercekmiiibirinin profiline bakınca direkt tanıyor olabileceğiniz kişiler diye msj gidiyor diye biliyorum
evet, korkudan tir tir titriyoruz şu andaOooo stalkcilar toplanmis
Oooo stalkcilar toplanmis
En iyisi her kes birbirni stalklasin bakalim bildirim gidiyormu
Eger gidiyorsa aha ozman tezegi avucla yedigimin resmidir
Nasil bir dikizcilikse tanimadiklarima da baktim arkadaslarimin arkadaslarinin arkadaslarina bile
Bak isin bir de bu tarafi var.vayyy hoşlandığım çocuğun ikizi de önerile bilecek kişilerde demek ki oda benim profilime bakmışhahhaha tabii ben çocuğun bütün sülalesinin profiline bakıyorum ama olsun en son ailesini 2 ay önce filan stalklamıştım dün gördüm önerilen kişilerde o zaman ikizi bana bakmış o zaman umut var 2 ay önceki çocuğu niye şimdi önerilinelerde versin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?