facebook profiline bakma??

Seni kimler gorebilsin diye bi yer var
Hesaplar _ gizlilik bölümünde
Ordan sadece arkadaslarimin arkadaslari yaparsanız karsi taraf sizi goremeyecektir :)

Face birçok şeyi değiştirdi artık. Bildirim bile gönderiyor bu ismi tanıyor musunuz diye böyle birşey varsa da şaşırtıcı olmaz.. önceden yoktu şimdi var mı bilinmez..

Tabi olabilir de haklısınız..

Bazı kişileri ortak arkadaş yoksa ekleyemiyoruz. Öyle bi ayar varsa bildirim gitmemiş olabilir uf ya ağız tadıyla stalk yaptırmıyorlar

nööööy böyle bisey varsa cogumuz yandik :)
benimde bi fake hesabim var, normal hesabimdaki bazi kisilerde cikiyor orda taniyor olabilirsiniz diye. Ama onlarin fake hesabimi bulabilceklerini yani arattiklari imkansiz.
Ortak arkadaşların çıkması farklı bir şey, bunda direk bildirim geliyor x'i tanıyor musunuz diye. Bu da x'in senin profiline baktığı anlamına geliyor ama bana hiç daha böyle bildirim gelmedi. Eşimin kuzeninde gördüm ben. Neye göre bildirim geliyor merak ediyorum.

aa pardon tamam simdi anladim ve yandim :) banada geldi böyle bi bildirim, benim stalkladigim kisinin abisi tarafindan. Yani ozaman o bana bakmis oluyor?

Bende hep bakardım merak ettiklerimin profiline. Şimdi facebook'u sildim kafam çok rahat

Arkadaş sayısıyla mı alakalı acaba ,bildirim gidenin az arkadaşı vardır belki...başka teorim kalmadı ya:/ kim bilir kimlere bildirim gitti
Onu da sanmıyorum çünkü eşimin kuzeni üniversiteye gidiyor ve bayağı arkadaşı var..

Ben fake bir hesap acip gunlerce gercek hesabima baktim ama taniyor olabilir misinizlerin arasinda cikmadi.kimisi de diyo cikiyor.benim de kafami karistiran bir durum bu.simdi stalk isini sadece fake hesabimla yapiyorum oh mis :) ne yanlislikla eklerim korkusu var ne de biseyini begenirim.en garanti yol bu bence.

Oneriler bolumunde ortak varsada baktigi icinmi cikar? Yoksa ortak oldugu icinmi?
Ay ben bunu bilmiyordummmmmmm aman allahim baktimda simdi iyimis yaa bakan bakana

vayyy hoşlandığım çocuğun ikizi de önerile bilecek kişilerde demek ki oda benim profilime bakmış hahhaha tabii ben çocuğun bütün sülalesinin profiline bakıyorum ama olsun en son ailesini 2 ay önce filan stalklamıştım dün gördüm önerilen kişilerde o zaman ikizi bana bakmış o zaman umut var 2 ay önceki çocuğu niye şimdi önerilinelerde versin dimi

En iyisi her kes birbirni stalklasin bakalim bildirim gidiyormu
Eger gidiyorsa aha ozman tezegi avucla yedigimin resmidir
Nasil bir dikizcilikse tanimadiklarima da baktim arkadaslarimin arkadaslarinin arkadaslarina bile

aynısını bende yaptım napalim ölelim mi stalk artık 21. yy da suyla eşdeğer kullanılan bir ürün lütfen

Bak isin bir de bu tarafi var.
Kizlar sakinnnn
Bakalim bizi kimler.dikizlemiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…