• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödem mı kemik mi anlayamiyorum tecrübeli hanımlar lütfen bakın

Arkadaşlar merhaba ben de 3 hafta oldum olalı. Eski burnum bayağı kemerli, sola eğikti. Genel anlamda beğendigimi söyleyebilirim ama bu salı bantları çıktığında burun ucunun hemen üstünde hafif çıkıntı var ama yumuşak dokununca bastırınca içe giriyor ödem mı kemik mi emin olamıyorum sıze birkaç fotoğraf aticam lütfen yorumlar mısınız? BI hafta sonra randevum var doktoruma soracağım

1.resim ön profil önce sonra

2. Resim : ön profil önce sonra

3. Resim sol profil önce sonra

4. Resim her iki yan yeni hâli

5. Resim ön profil

6.sag profil önce sonra

Merhaba dokunca ice giriyorsa ödem fazla zaten bu ödem hemen gecmez bazen saga bazen sola kayıcak ama 6 yil 1 seneye net son halini alır. Umarım sadece odemdir doktorunuza kontrollerde yorum yapar muhtemel 😊

Doktor size bu durum için ne söyledi? Daha önce ameliyat olmadığım için bir bilgim yok

Doktor size bu durum için ne söyledi? Daha önce ameliyat olmadığım için bir bilgim yok
Sırt çökmesin diye kıkırdak eklemişler bı yıla kadar geçer dedi ya aslında çok takmıyorum eski haline göre bayagi düzeldi doğal da oldu da bekleyeceğim zaten şuan daha bı ay yeni bitti

Sırt çökmesin diye kıkırdak eklemişler bı yıla kadar geçer dedi ya aslında çok takmıyorum eski haline göre bayagi düzeldi doğal da oldu da bekleyeceğim zaten şuan daha bı ay yeni bitti
Yani zamana bırakmakta fayda var, benzer deneyim yaşamış kişilerin konularına bakmaya devam edersiniz belki bilgisi olan da yazar. Umarım istediğiniz hale gelir. Olmadı bir yıl sonrasında doktora tekrar danışırsınız ya da farklı doktor görüşleri de alabilirsiniz.

Yani zamana bırakmakta fayda var, benzer deneyim yaşamış kişilerin konularına bakmaya devam edersiniz belki bilgisi olan da yazar. Umarım istediğiniz hale gelir. Olmadı bir yıl sonrasında doktora tekrar danışırsınız ya da farklı doktor görüşleri de alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏🪷 geçmezse gel törpü yaparız dedi

Mesajlarıma devam ediyorum, 29 Ocak da oldum,19 Şubat'ta bantlar çıktı, güncel durum bu inşallah zamanla daha güzel oturur 🧿🙏 sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20250307_091842.webp
    IMG_20250307_091842.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250307_091751.webp
    IMG_20250307_091751.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250307_091627.webp
    IMG_20250307_091627.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250307_091525.webp
    IMG_20250307_091525.webp
    23 KB · Görüntüleme: 31
Sağ taraf daha kavisli kibar gibi sol daha dik iniyor gibi zaten yükselti de solda var

On profil

Eklentiler

• IMG_20250307_095649.webp
    IMG_20250307_095649.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 31
Sağ profil

Eklentiler

• IMG_20250307_100107.webp
    IMG_20250307_100107.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 32
Bence çok tatlı olmuş bütün olarak baktığım zaman ben sevdim. Yüz tam bir uyum içerisinde olmuş yani

Bence çok tatlı olmuş bütün olarak baktığım zaman ben sevdim. Yüz tam bir uyum içerisinde olmuş yani
Çok teşekkür ederim 🥰 su çıkıntı bazen çok belli bazen değil, keşke Dr nin dediği gibi bi yıl içinde gecse..bende alıştım gibi zaten benim hiç yüzümu ifademi değiştirecek iddialı bı işlem olmadı, daha derli toplu durdu gibi . Burun ucu uzun ve yuvarlak geliyor hala, derim kemiğimle bütünleşmiş ama yine de ödem vardır herhalde bı ay sonra yine foto paylaşırım belki farkeder 🙏🧿

🪷🪻 bu olacaktı

Tabi yine paylaşırsınız ama ben bütün olarak baktığım zaman gerçekten beğendim, yüzle uyumlu bir burun olduğunu düşünüyorum 🩷
Ya çok teşekkür ederim kimse farketmiyor sanırım kaydıraklı daha kavisli yüzümü değiştirecek bı burun bekliyorlardı.Bazen ben de acaba çok mu düz az kavis nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum ama yüzümün çok değişmesi de benim kolay alınabilecegim bı durum olmazdı, tekrar çok teşekkür ederim moral oldu 💕

Ya çok teşekkür ederim kimse farketmiyor sanırım kaydıraklı daha kavisli yüzümü değiştirecek bı burun bekliyorlardı.Bazen ben de acaba çok mu düz az kavis nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum ama yüzümün çok değişmesi de benim kolay alınabilecegim bı durum olmazdı, tekrar çok teşekkür ederim moral oldu 💕
Açıkçası ben de öyle kaydırak görünümlü burunları çok beğeniyorum ama öyle bir burnun doğal olma ihtimali aşırı düşük bir ihtimal. Burnunu nereye yaptırdın sorularını devamlı duymak istemezdim. O yüzden bence en güzeli öyle çok da yaptırmış gibi durmayan bir burun. Bütçem olursa ben de yaptırmak istiyorum. Doktora sadece kemeri almasını ve düşük kısmı kaldırmasını isteyeceğim dümdüz bir burun olsun doğal görünsün benim tercihim bu yönde

Açıkçası ben de öyle kaydırak görünümlü burunları çok beğeniyorum ama öyle bir burnun doğal olma ihtimali aşırı düşük bir ihtimal. Burnunu nereye yaptırdın sorularını devamlı duymak istemezdim. O yüzden bence en güzeli öyle çok da yaptırmış gibi durmayan bir burun. Bütçem olursa ben de yaptırmak istiyorum. Doktora sadece kemeri almasını ve düşük kısmı kaldırmasını isteyeceğim dümdüz bir burun olsun doğal görünsün benim tercihim bu yönde
Aynen onlar çok belli oluyor ama kendinde nasıl durabilecegini de merak ediyor 🤭 ben 3 yıl önce randevu aldığım şehir hastanesinde oldum zaten devlet olunca öyle böyle olsun çok seçenekli isteklerin pek olmuyor.Doktor zaten markozdan önce geldi işte şurayı alıcam ( kemeri) ucu da biraz kaldırcam zaten kalın derilisin olduğu kadar dedi bende doğal olsun demiştim sonuç çok beklenmedik çıkmadı eskiye göre daha derli toplu oldu tabi 😄 umarım sizin de gönlünüze göre olur tam istediğiniz gibi 🙏🪷

kalın derilisin olduğu kadar
Evet bunu ben de duydum kalın derili burna öyle her şekil verilemiyor sanırım. Acaba benim burnun yapısı nasıl sırf bunu öğrenmek için kontrole gitmek istiyorum 😆 teşekkür ederim, benim maddi imkanım pek iyi değil o yüzden iyi ve içimi rahatlatan bir doktor bulamazsam ameliyat olmam çünkü revizyon dünya para :( ameliyat olup mağdur olan çok insan var. Kendi burnumla idare ederim olmadı bakalım

Evet bunu ben de duydum kalın derili burna öyle her şekil verilemiyor sanırım. Acaba benim burnun yapısı nasıl sırf bunu öğrenmek için kontrole gitmek istiyorum 😆 teşekkür ederim, benim maddi imkanım pek iyi değil o yüzden iyi ve içimi rahatlatan bir doktor bulamazsam ameliyat olmam çünkü revizyon dünya para :( ameliyat olup mağdur olan çok insan var. Kendi burnumla idare ederim olmadı bakalım
Aynen doktor seçimi,insanın şansı, vücudunun vereceği reaksiyon, sonrasında olabilecek büyük küçük olumsuzluklar nedeniyle burun ameliyatıin en kolay kısmı aslında ameliyatın kendisi. Sonrası sıkıntı 😑 inşallah senin de gönlüne göre olsun rast gitsin olduğu zamanda

Back
X