- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki hem bizim baktıklarımız hem de bize bakanlar çıkıyordur.Bence yok öyle bisey bende birine bakiyorum surekli arkadas onerilerinde cikiyor ama onun bana bakmasi imkansiz soyismim degisti cunku
Ya gece gece moralim bozulduEsimin facesine baktimcok merak ettim bu konuyu gercekmi diye.
Mesela esimin bazi bahsettigi is sahipleri kisiler falan var esimde ekli degil ve ortak yok asla. Onlardan bazilari esime bakmis. Esimin telefnyla facesi bagli degil. Simdi inandim sanirim gercek![]()
Ayy vallaaaa bu ne yaYa gece gece moralim bozuldu
Artik kimseyi rahatca dikizleyemeyecegiz oylemi
Biri bizi gozetliyor modunda takilacagiz![]()
soy isminin değişmesi linkinin değişeceği anlamına gelmiyor. seninle aynı isme soy isme sahip zilyon tane kiişi var facede ama linke sahip sadece senBence yok öyle bisey bende birine bakiyorum surekli arkadas onerilerinde cikiyor ama onun bana bakmasi imkansiz soyismim degisti cunku
ben babamın akrabalarına filan bakarım kendi facemden . babamdan da stalk yaparım hahahaAyy vallaaaa bu ne yaguluyorum sinirim bozuldu
![]()
bana gercek geldi ozaman oneriler dolu olurdu ya. Mesela bende ekli olmayan uzaktan erkek akrabamin kiz arkadasi cikiyo ee akraba cikmiyoda kiz niye cikiuyo kafamda deli sorular
tuhh millete bakiyoduk meraktan bidaha tobeler olsun bakmam
![]()
![]()
Ben hemen anneme yetistirdim annemde merakli birilerinin cocuklarina bakar evlenmis falanben babamın akrabalarına filan bakarım kendi facemden . babamdan da stalk yaparım hahahahatta babamdan stalk yapan sadece ben değilim annem ve kardeşimde var
![]()
siz birine cok bakinca onu size arkadas olarak onerir ancak
Ben bir suru kanit cikardim gerisini bilmem ben inandimSen şimdi diyorsun ki hoşlandığın çocuğun ikizine sen bir dönem çok baktığın için orada çıktıAma ben en son 1 ay önce filan bakmıştım neden şimdi çıksın ki
?
yakın sigaraları yakın
![]()
Bilemedim simdi öyleyse isler kotüsoy isminin değişmesi linkinin değişeceği anlamına gelmiyor. seninle aynı isme soy isme sahip zilyon tane kiişi var facede ama linke sahip sadece sen
Bencede öyle baktigin kisileri öneriyor olabilirsiz birine cok bakinca onu size arkadas olarak onerir ancak
Ben bir suru kanit cikardim gerisini bilmem ben inandimyak yak ben coktan yaktim
![]()
birde facebook messenger kullaniliyorsa rehberdekiler aramalar taniyor olabilcegin kisilere dusuyorBencede öyle baktigin kisileri öneriyor olabilir
Bana da bir mentollü :/her dışarı çıktığımda alıcam bu sefer sigara deyip sonra almıyorum unutuyorum veya bakkalcılar tanıdık olduğundan utanıyorumrothmans kısa ısmarlayın bana
![]()
![]()
otlakçı gibi hissediyorum şuan kendimiBana da bir mentollü :/
otlakçı gibi hissediyorum şuan kendimi![]()
ama gerçekten bağımlısı filan değilim sadece içince böyle bir mutlu oluyorum kahkaha atıp çok komik birine dönüşüyorum bazen içmek gerek sigarayı ya
![]()
bu arada djarium black deneyen var mı ?