Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .
Aboooow senin durumun benden daha kötü be, bu gece senin için yakıcam .15 yas (onu ben cikarmadim)
14 yas
3 yas
1 yas
Ben pert
Yak bacim butun gemileri yak bu geceAboooow senin durumun benden daha kötü be, bu gece senin için yakıcam .
İyi ki kocam var. İnşallah adam çıkar da boşamak zorunda kalmam.Nerde uyuyoruz iş var sabah =)
Vallahi eski eşimin hakkını yemeyeyim ben evliyken daha az yoruluyordum, yükümü azaltıyordu.
Yemek yapmaktan nefret ediyorum, o yapardı yemekleri, boşandım aç kaldım, 13 kilo verdim.
Görenler üzüntüden sanıyordu ama yemek yapanım yoktu =)))
Allah yüzüme baktı da çok becerikli bi sevgili buldum, sağ olsun 2 güne bi gelip yemeğimi çorbamı hamurişimi yapıp gidiyor.
Ben ağzım dilim yanmasına rağmen evlilik hayatından yana kullanıyorum oyumu. Olmadı mı boşanıyorsun zaten =)
Ergenlik zımbırtısı çok zor diyorlar yaaYak bacim butun gemileri yak bu gece
Sahi okadar kotumu gorunuyo yaa
Of aman tanrim ya o ergen denilen sey varya hani kosarsinda sogansi sogansi kokarsin ya kendinden nefret edersin iste oyle biseErgenlik zımbırtısı çok zor diyorlar yaa
Ben öğrencilerimden biliyorum.
Ama şöyle düşün sen bordo berelisin, ben uzman çavuş.
İyi ki kocam var. İnşallah adam çıkar da boşamak zorunda kalmam.
Tahmin edebiliyorum yaa. Allah yardımcımız olsunOf aman tanrim ya o ergen denilen sey varya hani kosarsinda sogansi sogansi kokarsin ya kendinden nefret edersin iste oyle bise
Amiiin cumlemizinTahmin edebiliyorum yaa. Allah yardımcımız olsun
Bende bir tane ile yola çıktım bir ken iki ikiyken dört oldu. Bir haltlar yedik ama toparlayacaz inşallah .Şimdi gördüm. Sizde bebeler varmış.
Bebe zor valla. Bak onu gözüm yemiyo işte.
O çok çok zor.
Bende bir tane ile yola çıktım bir ken iki ikiyken dört oldu. Bir haltlar yedik ama toparlayacaz inşallah .
Kediler de evlat gibi onlar da zor.
Evde hayvanım yok ama hakkıyla bakana da imrenirim hep. O da evlat gibi çünkü
Benim gibi, evlenirken bir taneydi simdi 4 oldularBende bir tane ile yola çıktım bir ken iki ikiyken dört oldu. Bir haltlar yedik ama toparlayacaz inşallah .
Kediler de evlat gibi onlar da zor.
Evde hayvanım yok ama hakkıyla bakana da imrenirim hep. O da evlat gibi çünkü
Evet çok iyi. Hiç canım sıkılmıyor. Sürekli işlerim var. Oh iş oh işİlk gelen ayağını sürümüş galiba =)
Ne güzel hep birden büyürler işte, art arda yapmanın avantajları çok.
İyi yapmışsınız.
Benim gibi, evlenirken bir taneydi simdi 4 oldular
Pazara ciktim 1 tane eve geldim bintane gibi
Iste o isi ben kokten cozecem esimi kisirlastirarakinşallah şu spiral kaymaz da bizim evde nüfusu 6 kişide durur
Maşallah3 yaş -2 yaş ve 11 aylık ikizler.davşan gibi sürekli doğuruyorum.
Zaten evliliğin en güzel hatta tek güzel yanı çocuk bence.Konuya çökmek gibi olmasın ama hayatım geldi gözlerimin önüne. Biraz iç dökmek istedim günlük niyetine.
25te yanlış bir evlilik yaptım hiç benle alakası olmayan bir tiple evlendim. 29da boşandım. Hayatımın en mutlu günü boşandıgim gündü çok sevdiğim bir işim vardı param vardı çok nezih bir yerde oturup hayatimi yasiyordum. Sonra birine aşık oldum. Naif... Benimle daha ruh eşi... Daha merhametli daha eğlenceli gibi gibi ... Ama herkes yapma diyordu arabanı al hayatını yaşa kariyer yap vs.
O kişinin hayatı o an birini almaya müsait değildi işiyle ilgili ,ama onun da gönlü oluşmuştu. Beklemek sancılıydı o dönem.
Bir gün barda oturuyorum arkadaşımla. Ben acı çekiyorum tabi. Etrafına dön bak dedi kimi istersen hangi erkeği istersen bakar sana neden o? Demişti.
Neyse biz başladık onunla.
Ben sevgili olmak istiyorum o benimle evlenmek istiyor.
Hakikaten kimi istersem olan bir dönemde... Kafam allak pullak ne yapsam ne yapsam. Abime dedim evlenmeyi düşünmüyorum hayatımı yaşamak istiyorum aslında. Ama o böyle istiyor vs.
Dedi ki 35'e kadar. Gençlik hiç bitmeyecek böyle herkes bana bakıyor diye bitmeyecek sanırsın ama bir yere kadar. Bu hayatın sonu yok. Yalnız kalırsın işin sonunda demişti.
Hakikaten 2 hayat arasında kaldığım bir dönemdi. Ve evlenmeyi seçtim. Bir çocuğum olsun yarınlara ümitle bakayım diye.
İşimi bırakmak zorunda kaldım... Kariyerimi... Yaşadığım muhiti... Çünkü başka şehire tasiniyordu O.
Ama dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu. Beni seven biri oldu sonradan sorun olsa da. Ama 2 yıl oldu işimin acısı arabasızlığımın acısı hala boğazımda bir düğüm...
Hayat cok garip elinde ne yoksa insan onun acısını cekiyor.
Ve ikisinin de ayrı ayrı mutlulukları var. Ne şimdi daha mutluyum diyebilirim ne o zamanlar daha mutluydum diyebilirim.
Allah bekarligin da güzelini evliliğin de güzelini versin.
Evlenirsen asla bu imkanlarını bozma derim bir tavsiye.