Mutluluklar dilerim bir ömür boyuNasibiniz varsa gelir sizi bulur. Ben eşimden önce 1 evlilik teklifi ve 1 nişan geçirdim gerçekten ikisi de kadar travmatikti ki. İkisi de bana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamışlardı, ailem de bayağı kaoslu bir aile olduğu için hayattan bezmiştim artık odamdan çıkmayıp sadece ağlıyordum, yemek yemiyordum sadece sigara içmek için komşuya gidiyordum. Sonra eşimle tanıştım, onunla tanıştığımda da paranoyak gibi davranıyordum sürekli tartışma çıkarıyordum. Eşim bana o kadar iyi geldi ki, beni iyileştirdi, yaralarımı sardı asla eski günlerimi hatırlatmadı sigarayı bile bıraktım. 3 ay içinde evlendik, 3 yıldır evliyiz ve 2 çocuğumuz var
Sana çok samimi bir sey söylemeliyim ki. Benim de iki yıllık Toxic iliskim vardı burda konu açmıştım. Bir tane hanım arkadaş demişti ki; Toxic iliski de olursan sevgili olursan ayrılırsın nişanlan nisanı atarsın evlen boşanırsın. Ben o gün onu dinleseydim su an bu kadar travmatik olmazdim. Direkt ayrıl önüne bak. Günlerce ağla kendini parçala yine de ayrıl. Süreç ilerledikçe daha çok kanıyor yara alıyorsun. Tabi Seçim senin. Ama düşün lütfen31 yaşında bekar bir kadınım. 2 senelik toksik bir ilişkim var, çok seviyorum ama bir b*k olmayacak bizden.
Şimdi söyleyin bakalım, seven sevilen de mutsuz sayın soru sahibi. Hayatında biri olunca da mutsuz oluyorsun.
Bence işin sırrı evlenmekte. Bir kocam olursa düzelecek bence.
Ya siz kaşınıyor musunuz anlamadımMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Bu sitede sürekli koca,kv,kp, çocuk konuları açılıyor farkındasın dimi. Şükret haline.
Kocamı yastıkla değiştirmek isterdim, ki ben kocamdan memnunum düşün.
O zaman boşan sende :) alalım seni de bekarlar kadrosuna ne dersinYa siz kaşınıyor musunuz anlamadımher evli mutlu mu sanıyorsunuz? Kolay mı elti görümce kv kp ve koca ile uğraşmak. En zoru da koca çünkü yabancı iki insanın aynı evde iyi anlayabilmesi çok çok zor. Ne ev işi biter ne bulaşık biter. Hele bide çocuğun oldu mu hayatının içine ediyorsun size yemin ederim siz bekarlara çok özeniyorum. İstediğim saatte uyumayı, istediğim saatte uyanmayı, kesintisiz uyumayı aşırı özledim. Erkeklerin %5i iyidir geri kalan %95i hiç iyi değildir. Bazıları evlenince ailesine düşkün olur. Bazısı arkadaşlarına düşkün olur. Ne sanıyorsun ki eve gelince sarılıp film mi izliceksin ilk 2 sene hariç olmuyor canım. Zaten çocuklardan dolayı adamı görmüyorsun bile. Her gece uyuma taklidi yapıyorum ki adam benden uzaklaşsin yapışıp duruyorlar bide geceleri. Lan zaten yorgunluktan tek gözüm açık geziyorum ah ah ah eski hayatım elimden kaydı gitti. Yasını tutuyorum yıllardır bir türlü unutamıyorum...
İhtiyaç piramidinin 3. basamağına çıkmışlar çünkü. Sevmek ve ait olma ihtiyacını kanıksamış
Aşkım bosanamiyorum 2 çocuğum var çünkü :)) o kadar pişmanım ki hemen çocuk yaptığım içinO zaman boşan sende :) alalım seni de bekarlar kadrosuna ne dersin
Bende en son 29 yasimda bekarken boyle konu sahibi gibi hissediyodumBekarlar da sanıyor ki evliler her gün alekta movik movik
Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar.
Güle güle büyüt :) herkes olmayanı istiyor hayat isteAşkım bosanamiyorum 2 çocuğum var çünkü :)) o kadar pişmanım ki hemen çocuk yaptığım için
Sağol canım. Evet herkes olmayanı istiyor bizde zamanında öyle düşündük. Ama şunu soyliyim evlenince hayatın vaaaav mükemmel olmayacak. Ha inşallah olur tabii. Mısır patlat aç bir film izle. Nasibinde varsa gelir seni bulur. Ayrıca yaşında cok güzel. Gezmissindir paranı yemissindir doyasıya. Şimdi nasibin gelirse aklın hiç geride kalmaz. Benim aklımın geride kalmasının sebebi erken evlenmem zaten. 33 yaşında evlenseydim belki daha mutlu olurdum diye düşünüyorum.Güle güle büyüt :) herkes olmayanı istiyor hayat iste
Bekarlar ayrı pişman evliler ayrıMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Yazık ne yapsın insanlar moral vermek stiyor.Ya su belli yasa gelmis ve hayatimda biri olsun istiyorum yazanlara hobi bul tavsiyesi veriliyor ya ayar oluyorum. Hobi mobi bulmayin. Sevip sevilmek istemeniz gayet normal. Belli ki evlenmek istiyorsunuz simdi gelip herkes evlenmek zorunda degil diyecekler.
Evet sevmek sevilmek sizin de hakkınız ve kendinizi geliştirmeyin artık hobi de bulmayın sevgili bulun bir ilişki yaşayın yakın arkadaşlarınıza konuyu açın, sosyal olabilecek aktivitelerin hepsine katılın ki yeni insanlar tanıyın aynı ortamlarda sürekli aynı yerlerde bulunmak bir işe yaramaz spora başlayın spor salonuna gidin akşam aktiviteleri yapın arkadaşlarınızla umarım sevdiğinizi bulursunuz kavuşursunuzMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Evet buna katılıyorum. Evlenince ev işi yapılıyor lafı çok garibime gidiyor. Ben evliyim, bekar kardeşim var yalnız yaşıyor, ikimiz de kendi evimizde temizlik ve yemek yapıyoruz, yorgun olursak dışardan söylüyoruz. Bekarken pis ve aç geziliyor sankiBi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
Sadece Alekta movik movik mi yoksa sizde de benim gibi ara sıra aloğn danzs da oluyo muBende en son 29 yasimda bekarken boyle konu sahibi gibi hissediyodum
evlendim alekta movik movik oldum