Eyy Bekar kadınlar 🫥

Mutlu bir evlilik mutlu bir bekarlıktan daha iyi bencede .Çoğu kadın günde beş ayrı erkekle instagram gibi sosyal medya üzerinden tanışıyor eleye eleye en uygun adayı buluyor .Öyle olmak lazım öyle tek seferde en doğru kişi çok zor bulunur .Erkeklere karşı çok açık ol çoğu sevgilisi olan insanevli olan insan nasip seni bulur dese de emin ol ki çok çabalamıştır .İnsanların bir şeye çabasız ulaştığına ne olursa olsun hangi konu olursa olsun asla inanma

Bu çok normal bir istek. Koca meraklısı demek değil hoş olsa bile aman öyle densin ne olacak hayat paylaşınca güzel. Bir yol arkadaşıyla yürüdüğün zaman daha yaşanılır oluyor hayat

Kedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mı yavrularını okula yazdırıyonuz mu
Hiç bir olur mu evli ile bekar hayatı.
Size Alekta movik movik olduk diyorum

Onlar alekta movik movikten anlamazlar

Bekar olunca da insanın evine misafir gelebiliyor =)
Evlilik hayatım da oldu, boşandım yalnızlığı da tadıyorum.
Eğer ev içindeki herkes sorumluluk alırsa evlilik hayatı on numaradır. İnsanın yükünü azaltır.
Ama başkasının arkasını toplamak çok yorucu oluyor.
O yüzden oğlan çocuklarıyla değil, olmuş olgunlaşmışıyla evlenmeliyiz =)

Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .

Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .
Bende surekli diyorum yokmu soyle dinlenme hastanesi 2 gece alsalar beni
Uyusam uyusam uyusam sadece uyusam

İnsanın sevmek sevilmek istemesi niye abes olsun. Rabbim hayırlısını versin, doğru insanla olmazsa da bekar günlerini aratır insana. Bazen çabalasanız da olmaz, akışına bırakın bence, fırsatları değerlendirin, gerisi nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…