- 28 Kasım 2020
- 913
- 1.585
Ben halayla baslayip bachatayla bitiriyorum siz dusunun artikSadece Alekta movik movik mi yoksa sizde de benim gibi ara sıra aloğn danzs da oluyo mu
Bu çok normal bir istek. Koca meraklısı demek değil hoş olsa bile aman öyle densin ne olacak hayat paylaşınca güzel. Bir yol arkadaşıyla yürüdüğün zaman daha yaşanılır oluyor hayatMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Kedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mıBi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
Onlar alekta movik movikten anlamazlarKedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mıyavrularını okula yazdırıyonuz mu
Hiç bir olur mu evli ile bekar hayatı.
Size Alekta movik movik olduk diyorum
Ohooo 4 çocuk bir kocayla ben olmuşum baçataBen halayla baslayip bachatayla bitiriyorum siz dusunun artik
Aaaa bende 4 cocukOhooo 4 çocuk bir kocayla ben olmuşum baçata
Bi evlensinler de görsünler sonra şit layt leke daymıntıOnlar alekta movik movikten anlamazlar
Kedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mıyavrularını okula yazdırıyonuz mu
Hiç bir olur mu evli ile bekar hayatı.
Size Alekta movik movik olduk diyorum
Ahahahahaja vah kader yoldaşım. Benimde ikizim var de de bari tam olsunAaaa bende 4 cocuk
Ne ara 4 oldu bende anlamadim
Yok ama ikiz gibilerAhahahahaja vah kader yoldaşım. Benimde ikizim var de de bari tam olsun
Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştüBekar olunca da insanın evine misafir gelebiliyor =)
Evlilik hayatım da oldu, boşandım yalnızlığı da tadıyorum.
Eğer ev içindeki herkes sorumluluk alırsa evlilik hayatı on numaradır. İnsanın yükünü azaltır.
Ama başkasının arkasını toplamak çok yorucu oluyor.
O yüzden oğlan çocuklarıyla değil, olmuş olgunlaşmışıyla evlenmeliyiz =)
Bende surekli diyorum yokmu soyle dinlenme hastanesi 2 gece alsalar beniBenimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .
3 yaş -2 yaş ve 11 aylık ikizler.Yok ama ikiz gibiler
Aralarinda 10 ay var
Geçen eşime dedim sen bilirsin, şöyle bir olaya karışayım da 1 hafta nezarethanede yatayım taktik ver.Bende surekli diyorum yokmu soyle dinlenme hastanesi 2 gece alsalar beni
Uyusam uyusam uyusam sadece uyusam
15 yas (onu ben cikarmadim)3 yaş -2 yaş ve 11 aylık ikizler.davşan gibi sürekli doğuruyorum.
Zaman zaman oppa gangam style üstü hayatı tespih yapıp kafa göz sallamaç.Sadece Alekta movik movik mi yoksa sizde de benim gibi ara sıra aloğn danzs da oluyo mu
Kiz 1 hafta diyosun ben 2 geceye raziyim dusunGeçen eşime dedim sen bilirsin, şöyle bir olaya karışayım da 1 hafta nezarethanede yatayım taktik ver.