Eyy Bekar kadınlar 🫥

Mutlu bir evlilik mutlu bir bekarlıktan daha iyi bencede .Çoğu kadın günde beş ayrı erkekle instagram gibi sosyal medya üzerinden tanışıyor eleye eleye en uygun adayı buluyor .Öyle olmak lazım öyle tek seferde en doğru kişi çok zor bulunur .Erkeklere karşı çok açık ol çoğu sevgilisi olan insanevli olan insan nasip seni bulur dese de emin ol ki çok çabalamıştır .İnsanların bir şeye çabasız ulaştığına ne olursa olsun hangi konu olursa olsun asla inanma

Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Bu çok normal bir istek. Koca meraklısı demek değil hoş olsa bile aman öyle densin ne olacak hayat paylaşınca güzel. Bir yol arkadaşıyla yürüdüğün zaman daha yaşanılır oluyor hayat

Bi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
Kedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mı 🙄 yavrularını okula yazdırıyonuz mu 😒
Hiç bir olur mu evli ile bekar hayatı.
Size Alekta movik movik olduk diyorum 😄

Kedilerin anası babası, ablası ya da kuzenleri geliyor mu misafirliğe bacım. Yatılı kalıyolar mı 🙄 yavrularını okula yazdırıyonuz mu 😒
Onlar alekta movik movikten anlamazlar 😃

Bekar olunca da insanın evine misafir gelebiliyor =)
Evlilik hayatım da oldu, boşandım yalnızlığı da tadıyorum.
Eğer ev içindeki herkes sorumluluk alırsa evlilik hayatı on numaradır. İnsanın yükünü azaltır.
Ama başkasının arkasını toplamak çok yorucu oluyor.
O yüzden oğlan çocuklarıyla değil, olmuş olgunlaşmışıyla evlenmeliyiz =)

Bekar olunca da insanın evine misafir gelebiliyor =)
Evlilik hayatım da oldu, boşandım yalnızlığı da tadıyorum.
Eğer ev içindeki herkes sorumluluk alırsa evlilik hayatı on numaradır. İnsanın yükünü azaltır.
Ama başkasının arkasını toplamak çok yorucu oluyor.
O yüzden oğlan çocuklarıyla değil, olmuş olgunlaşmışıyla evlenmeliyiz =)
Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü 😄
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .

Benimki olmuş, dalından düşerken ağzımı açtım şıp dedim ağzıma düştü 😄
Ama bu demek değil yorulmuyorum.
Bi yatsam 72 saat uyurum kesintisiz.
Keşke bekarken daha çok uyusaydım diyorum hep .
Bende surekli diyorum yokmu soyle dinlenme hastanesi 2 gece alsalar beni
Uyusam uyusam uyusam sadece uyusam😃

X