Çok haklısın insan sevılmek ıstıyor. Dedıgın gıbı erkekler bı garıp olmuşlar. Erkeklık vasfı yok prensesden bozma kımınbelı kımın cebınde. Bende mesela öle dıyınce ortamda bana illa bırı olmak zorundamı nıye bu evlılık merakın dıolar. Ya evlılık merakıyla ne ılgısı var. İşin gücün var ye iç gez dıolar. Yıllardır calısıyordum zaten. İnsanlar gerçekten garıp. Yani sevılmek ıstıyoruz, sevmek ıstıyoruz. Ama Neyı çok istersen olmuyo heralde.Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
İnanır mısınız bende diyorum kendime nasıl doğurdun diyeMaşallahnasıl dogurdunuz ahahah tek yumurta mi ikizler
Ahajjaa çok iyi fikir.Iste o isi ben kokten cozecem esimi kisirlastirarak
Peki sizin ailelerde var mı ikiz hikâyesiİnanır mısınız bende diyorum kendime nasıl doğurdun diyetek yumurta
Kesinlikle katilmiyorum. Parktaki ciftleri gorunce kendi haline uzulmek ya da yaa benim yanimda niye kimse yok diye icerlemek, haftada birkac kere kocan yine kalbini kirdigi icin salya sumuk aglamaktan ya da edilen kavga sonucu tansiyonunun haftada 8 kere havaya firlamasindan iyidir.Mutsuz evlilik de > mutusuz bekarlık..
Bi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
Ben Allah var eski nişanlımı çok sevmiştim birdaha kimse ile evlenmem diyordum.Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Açıklamanıza göre bana kesinlikle katılıyorsunuz. Mutsuz evliliğin mutsuzluğunun mutsuz bekarlıktan daha fazla olduğunu kastediyorum zira.Kesinlikle katilmiyorum. Parktaki ciftleri gorunce kendi haline uzulmek ya da yaa benim yanimda niye kimse yok diye icerlemek, haftada birkac kere kocan yine kalbini kirdigi icin salya sumuk aglamaktan ya da edilen kavga sonucu tansiyonunun haftada 8 kere havaya firlamasindan iyidir.
Erkek olmaz zorunda değil lafına katılmıyorum valla.o duygusal boşluk başka birşeyle dolmuyor.cinsellik, dokunmak dokunulmak da büyük ihtiyaç maalesef.gönül isterdi ki hiçbir ihtiyacımiz için başkasına muhtaç olmazsak.inkâr etmek yerine vakur bir şekilde kabullenmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım kısa zamanda bu ihtiyaçlarınızın karşılanacağını birini bulursunuz.Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Beyni yalnızlıkla barışsa bedeni durmuyor insanın.cinsel ihtiyaçlar aynen devam 2 günde 1.hatta hergün.zor yaa.Nisan atali daha sadece 5 ay olmus. Yeni biri icin cok erken degil mi? Bence yalnizlikla biraz daha barisik olun.
Ne olacak düzenli seks yapıyorsunuz? Bu bile yeter.tabii herkes için de öyle değil.Ya da biz evlendikte ne oldu ? :)
Bir de tek derdiniz erkek mi diyen üyeler oluyordu.insanlar savaşlarda, kıtlıklarda sevişiyor.demek ki herkesin derdi yani.Artık 3. Basamağa geçen üyeler var demek kiSevme ait olma ihtiyacı
Hiç yok. Bizde ona şaşıyoruz zaten. Eğer dedelerin birşeyleri varsa onu da bilmiyoruz. Ama bayağı geçmişe baktık kimsede yokPeki sizin ailelerde var mı ikiz hikâyesiçok seviyorum da ikizleri ondan soruyorum
Ee katılmış oldunuz bu durumda :)Kesinlikle katilmiyorum. Parktaki ciftleri gorunce kendi haline uzulmek ya da yaa benim yanimda niye kimse yok diye icerlemek, haftada birkac kere kocan yine kalbini kirdigi icin salya sumuk aglamaktan ya da edilen kavga sonucu tansiyonunun haftada 8 kere havaya firlamasindan iyidir.
illa evleneyim demiyordun belki ilişkinistiyordur olamaz mı? ilişki sadece evlenerek yaşanmıyor ki.Ya siz kaşınıyor musunuz anlamadımher evli mutlu mu sanıyorsunuz? Kolay mı elti görümce kv kp ve koca ile uğraşmak. En zoru da koca çünkü yabancı iki insanın aynı evde iyi anlayabilmesi çok çok zor. Ne ev işi biter ne bulaşık biter. Hele bide çocuğun oldu mu hayatının içine ediyorsun size yemin ederim siz bekarlara çok özeniyorum. İstediğim saatte uyumayı, istediğim saatte uyanmayı, kesintisiz uyumayı aşırı özledim. Erkeklerin %5i iyidir geri kalan %95i hiç iyi değildir. Bazıları evlenince ailesine düşkün olur. Bazısı arkadaşlarına düşkün olur. Ne sanıyorsun ki eve gelince sarılıp film mi izliceksin ilk 2 sene hariç olmuyor canım. Zaten çocuklardan dolayı adamı görmüyorsun bile. Her gece uyuma taklidi yapıyorum ki adam benden uzaklaşsin yapışıp duruyorlar bide geceleri. Lan zaten yorgunluktan tek gözüm açık geziyorum ah ah ah eski hayatım elimden kaydı gitti. Yasını tutuyorum yıllardır bir türlü unutamıyorum...
Olmaya çalışmışsınız ama hiç sempatik değilsiniz.kaynana, gorrümce, çocuk derdi tamam da.kocanizın cinsel isteği yerinde ve siz olumsuz bir özellik olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz.hiç samimi değilsiniz.Ya siz kaşınıyor musunuz anlamadımher evli mutlu mu sanıyorsunuz? Kolay mı elti görümce kv kp ve koca ile uğraşmak. En zoru da koca çünkü yabancı iki insanın aynı evde iyi anlayabilmesi çok çok zor. Ne ev işi biter ne bulaşık biter. Hele bide çocuğun oldu mu hayatının içine ediyorsun size yemin ederim siz bekarlara çok özeniyorum. İstediğim saatte uyumayı, istediğim saatte uyanmayı, kesintisiz uyumayı aşırı özledim. Erkeklerin %5i iyidir geri kalan %95i hiç iyi değildir. Bazıları evlenince ailesine düşkün olur. Bazısı arkadaşlarına düşkün olur. Ne sanıyorsun ki eve gelince sarılıp film mi izliceksin ilk 2 sene hariç olmuyor canım. Zaten çocuklardan dolayı adamı görmüyorsun bile. Her gece uyuma taklidi yapıyorum ki adam benden uzaklaşsin yapışıp duruyorlar bide geceleri. Lan zaten yorgunluktan tek gözüm açık geziyorum ah ah ah eski hayatım elimden kaydı gitti. Yasını tutuyorum yıllardır bir türlü unutamıyorum...
Bekarlar ayrı pişman evliler ayrı
Kız biz de sürekli disko disko parti modunda değiliz. Hatta bekar hayata göre de o rahatlık yok
Kurulu düzenim olmasa hemen dönerim.cennet gibi ülkenizin kıymetini bilinEvlilik gayet güzel bir şey burda b.klayanlara bakmayın, boşan desen bin tane bahane sıralar sonra utanmadan evlilikten, kocasından şikayet eder. Gönlünüze göre birini bulursunuz en kısa zamanda umarım